Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Grand Hotel® Helsingborg Helsingborg ,  Sverige

Clarion Grand Hotel® Helsingborg

Helsingborg,  Sverige

Clarion Grand Hotel åpnet i 1926, noe som gjør det til Helsingborgs nest eldste hotell. Hos oss finnes restauranten Kitchen & Table, med Helsingborgs største ginbar. Hotellet ligger sentralt i Helsingborg og tilbyr konferansemuligheter

Clarion Grand Hotel® Helsingborg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Grand Hotel er et av Helsingborgs mest klassiske hotell, med unik atmosfære og historie. Vi er en levende møteplass for både reisende og lokalbefokning, der service står i fokus. Våre lidenskapelige medarbeidere passer på at ditt hotellbesøk blir best mulig.
I hjertet av Helsingborg

Hotellet ligger perfekt til på Stortorget, en trivelig del av sentrale Helsingborg. Rett ved hotellet ligger shoppinggaten, og mindre en fem minutter unna finner du Knutpunkten og fergen til Danmark. Her kan du lese om Helsingborg.

Klassisk miljø

Grand Hotel Helsingborg har lenge vært en viktig del av byens historie. I de siste årene har hotellet gjennomgått en omfattende ombygging og oppussing, og nå har vi et hotell som har moderne design i et klassisk miljø.

Restaurant Kitchen &Table

I vår restaurant og bar Kitchen & Table by Marcus Samuelsson tilbyr vi en spennende meny med inspirasjon og innflytelse fra Manhattan, med kombinasjon med lokale smaker og råvarer. Velkommen inn på brunsj, lunsj eller middag. I baren serveres et godt utvalg drikke, og våre erfarne bartendere blander alt fra spennende nyheter til klassiske favoritter.

Fest- og møtelokaler for alle tilfeller

Nærheten til både togstasjon og ferge gjør Clarion Grand Hotel Helsingborg til en naturlig møteplass i Helsingborg - og den perfekte plassen å holde møter, kurs, konferanser eller bursdagsfesten. Les mer om våre møtelokaler her

Sweet Dreams Stay

Hver år utsettes 1,2 millioner barn i verden for menneskehandel. Det må stoppes! I høst gjør vi alt vi kan for at flere barn skal kunne få bo hos sine familier og sove trygt. Vi kaller det Sweet Dreams Stay. Du kan bidra ved å hoppe over rydding av rommet ditt, når du bor to eller flere netter på samme hotell. Heng ut Sweet Dreams Stay-skiltet som du finner på rommet senest klokken 23.00. Da hopper du over rydding dagen derpå og Nordic Choice Hotels gir 10 kronrt til Sweet Dreams. Du kan også kjøpe et Sweet Dreams-armbånd i resepsjonen. De lages på et kvinnesenter i Kambodsja, koster 89 kroner, og overskuddet går uavkortet till Sweet Dreams.

Handikapptilpassede rom

Clarion Grand Hotel tilbyr selvsagt handikapptilpassede rom. For mer informasjon, kontakt hotellet på telefon +46 42-38 04 00 eller e-post cl.grandhelsingborg@choice.se.

Cash free

Clarion Grand Hotel Helsingborg gjør det enklere og sikrere for deg som gjest og er derfor kontantfritt. Les mer om dette under våre Vanlige spørsmål.

Velkommen til Clarion Grand Hotel Helsingborg! Feel the passion!

Kontakt

  • Stortorget 8 252 23 Helsingborg , Sverige
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Buss

Ta buss til Helsingborg C/Knutpunkten

Fra Ängelholm/Helsingborg Airport

Flybuss til Helsingborg C/Knutpunkten 

Fra Malmö City Airport/Sturup

Flybuss till Malmö C eller Lund C. Bytt til Öresundstoget mot Gøteborg, gå av i Helsingborg. 

Om Clarion Grand Hotel Helsingborg

Antall hotelrom

158 stk

Antall konferanselokaler

6 stk

Avstand flyplasser

Ängelholm/Helsingborg Airport: 35 km, 
ca 20 min med bil
Malmö City Airport/Sturup: 88 km, 
ca 55 min med bil

Avstand lokaltrafikk

Bussholdeplass og togstasjon Knutpunkten: ca 200 m

Om Clarion Hotel®

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.397.009 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.