Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Stockholm Stockholm ,  Sverige

Clarion Hotel® Stockholm

Stockholm,  Sverige

Clarion Hotel Stockholm ligger på Sødermalm, en bydel kjent for sitt store utvalg av restauranter, barer, shopping og gallerier. Hotellet har også et spa og restaurant Eatery Social med to barer og din nye stue - Living Room. Vi er et kontantfritt hotell.

Clarion Hotel® Stockholm 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Clarion Hotel Stockholm er ikke bare et møtested for lokalbefolkningen, men også en internasjonal begivenhet. Konferanse- og forretningshotellet har perfekt beliggenhet på Södermalm i Stockholm. Med perfekt beliggenhet på livlige Södermalm i Stockholm er hotellet et godt utgangspunkt for deg som vil oppleve byens puls.

Stockholms utvalg rett rundt hjørnet

Med sin nærhet til attraksjonene i Stockholm, gangavstand til turistområdene i gamlebyen og eventområdet ved Globen og Tele2 Arena ved siden av, har våre gjester hele byens utvalg rundt hjørnet. Hotellet ligger 50 meter fra T-banestasjonen Skanstull; bare fire korte stopp fra sentralstasjonen og også innen gangavstand til gamlebyen - det historiske sentrum av Stockholm. Les mer om Stockholm her.

Bohemske Sødermalm

Hotellet ligger i Sødermalm, en bydel som er kjent for sin avslappede atmosfære og sitt utvalg av bohemske butikker, trendy restauranter, koselige kafeer og kunstgallerier. Her hos oss på Södermalm bor du på et hotell med fantastisk beliggenhet for både jobbreisende og weekendgjester. På Södermalm er du også alltid i nærheten av en grønn park og vann. Perfekt for gå- og løpeturer.

Book møterom direkte online

Nå kan du booke møterom direkte online. Se 360-bilder, tilgjengelighet, spesifikasjoner, sitteplasser, bestill mat og drikke. Les mer og book møterom online her.
Merk at siden for booking er på engelsk.

Bar og restaurant

Takket være vår livlige bar, uhøytidlige restaurant og hensynsfulle personale, har våre gjester mulighet til å møte storbylivets puls innenfor hotellets vegger. Møt Nord-, Syd- og Mellom-Amerika på hotellets restaurant Eatery Social - der du er like velkommen for en velsmakende cocktail som for en treretters middag med familie og venner. For deg som er interessert i spennende cocktails har du Vatos med sine unike latinamerikanske smaker. Living Room er din stue, og er ofte et litt roligere område - perfekt for å slå seg ned med en bok, laptop eller en venn.

Elements Spa

På hotellet finner du Elements Spa, et moderne spa med et stort utvalg av av behandlinger. Her er det relax-basseng (inne- og utedel) med en slående utsikt, i tillegg til steam- og tørrbadstue. Velkommen til Elements Spa.

Tilrettelagt for funksjonsnedsettelser

Vi har en rekke rom som er designet for å forenkle oppholdet ditt dersom du har en funksjonnedsettelse eller bruker rullestol. Kontakt oss for mer informasjon om våre rom og fasiliteter som er tilpasset funksjonshemmede.

Cash free

Clarion Hotel Stockholm gjør det enklere og sikrere for deg som gjest og er derfor kontantfritt. Les mer om dette under våre Vanlige spørsmål.

Hjertelig velkommen til oss på Clarion Hotel Stockholm - live venue i Södermalm.

Kontakt

  • Ringvägen 98 10460 Stockholm , Sverige
via Google Maps

Finn frem til hotellet

T-bane

Ta grønn linje sørover til Skanstull

Buss

Ta buss 3, 4, 55 eller 74 til Skanstull

Fra Arlanda Airport

Arlanda Express til Stockholm Sentralstasjon.
Bytt der til T-bane eller buss

Med bil

Nærmeste parkeringshus er AimoPark som du finner på Skansbrogatan 5, dette er et eksternt parkeringshus, parkering er avhengig av tilgjenglighet (kan ikke forhåndsbestilles) og betaling skjer på på stedet i parkeringshuset.

Taxi

Vi anbefaler TAXI STOCKHOLM,
Taxi 020 eller Taxi Kurir.

Om Clarion Hotel Stockholm

Antall hotellrom

532 stk – 1064 senger

Antall konferanselokaler

17 stk – plass til over 1000 deltagere

Avstand flyplasser

Arlanda flyplass: 42 km, ca 45-60 min
Bromma flyplass: 14 km, ca 20-30 min

Avstand lokaltrafikk

Bussholdeplass og T-banestajon Skanstull: 25-50 m

Stockholm Sentralstasjon: 2km, derfra kan man ta tog, Arlanda Express og flybussene

Reisen til Centralstasjonen tar ca 5-10 min

Utmerkelser

2017

- "Luxury City Hotel of the Year" - Luxury Travel Guide

2016

- "We Care Hotel of the Year" - Nordic Choice Hotels

Om Clarion Hotel®

Interview with the Foo Fighters

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.413.004 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.