Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Sea U Helsingborg ,  Sverige

Clarion Hotel® Sea U

Helsingborg,  Sverige

Clarion Hotel Sea U ligger rett ved havet i Helsingborg. Ett hotell med design, mat, drikke og stemnning uten like.

Clarion Hotel® Sea U 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Nye Clarion Hotel® Sea U er et stort hotell med massevis av plass til konferanser, weekends i Helsingborg og after work for lokale helsingborgere. En lekker takterrasse med basseng er hotellets naturlige møtepunkt, i tillegg til treningsrom, barer og restauranter. Parker bekvemt i garasjen under hotellet.

Pulserende, internasjonalt og luksuriøst

Få en følelse av helg hele uka. Hygg deg med en drink i vår Sky bar med magisk utsikt over Sundet, ta en dukkert i takbassenget eller få deg en matbit i vår Japansk-Peruanska restaurant, der lokale råvarer blandes med internasjonale smaker. Hos oss er alle velkommen. I Living Room kan du omgås med vennene dine og møte nye mennesker. Med havet, bykjernen og fornøyelsesparken The Tivoli som nærmeste naboer, sitter du alltid på første rad.

AMA Nikkei Restaurant 

AMA har funnet inspirasjon fra Nikkei-kjøkkenet, her feires miksen av japanska og peruanska smaker i et moderne miljø rett ved havet i Helsingborg sentrum. Opplev eksotiske retter med lokale, nordiske & bærekraftige ingridienser som sammen byr på en spennende opplevelse.

Les mer om AMA Nikkei Restaurant her!  

Helsingborgs største hotell

Clarion Hotel® Sea U er Helsingborgs aller største hotell. Noe som ikke er så rart, da hotellet har 250 hotellrom og en kongressal som rommer hele 1200 personer.

En ny bydel vokser frem

Clarion Hotel® Sea U er en del av Sea U Helsingborg, der Ångfärjetomten utvikles til en ny, attraktiv møteplass i Helsingborg. I tillegg til hotellet bygges det 155 boliger, og i samme område ligger fornøyelseslegenden The Tivoli. I 2021 vil alle som vil kunne nyte restauranter, kongress- og konferanselokaler, bar, treningsrom og en garasje. Vi sees på Clarion Hotel Sea U i Helsingborg!

Kontakt

  • Kungsgatan 1 252 21 Helsingborg , Sverige
via Google Maps

Om Clarion Hotel Sea U

Antall hotellrom

250 hotellrom, 500 soveplasser

Avstand flyplass

35 km til Ängelholm Helsingborg flyplass
30 minutter med bil eller taxi

96 km til Copenhagen Airport
ca 60 minutter med tog

Avstand lokaltrafikk

450 m til Helsingborgs sentralstasjon
5 minutter gange

Plantegning

Om Clarion Hotel®

2.564.411.001 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.