Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Arvidsjaur, Sverige

Clarion Collection Hotel Arvidsjaur

Arvidsjaur,  Sverige

Clarion Collection Hotel Arvidsjaur er et nytt og sjarmerende hotell i hjertet av Arvidsjaur. Hotellet har en koselig restaurant i trivelige omgivelser. Hver dag byr vi på både kaffe, hjemmebakst og kveldsmat.

Clarion Collection Hotel Arvidsjaur 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Arvidsjaur

Clarion Collection Hotel Arvidsjaur er et sjarmerende og nytt hotell i området Skogen, sentralt i Arvidsjaur. Hotellet byr på både ettermiddagssnacks og kveldsmat. Et glimrende sted for både bedriftsreisende og privatreiser.

By og natur

Clarion Collection Hotel Arvidsjaur ligger i området Skogen, i hjertet av Arvidsjaur. Her kan du oppleve et av områdets mest velkjente og eldste trebygninger. Bygget er varsomt restaurert og forvandlet til et moderne og hjemmekoselig hotell. Med hotellets unike beliggenhet har du mulighet for å å få en naturopplevelse av de sjeldne. Hele området er omringet av den enorme Norrländ skog som er perfekt for friluftslivsentusiaster.

50-tallet som inspirasjon

Når Clarion Collection Hotel Arvidsjaur ble bygget var 50-tallet den store inspirasjonen. Tre og metall utgjør grunnlaget, og messing går som en rød tråd gjennom hele hotellets innredning.

Moderne med alt du trenger

Clarion Collection Hotel Arvidsjaur passer perfekt for deg som reiser med jobb eller for deg som ønsker å besøke polarsirkelområdet som turist. Hotellet har tenkt komfort og stemning til fingerspissene. Hotellets 42 rom er alle utstyrt med iPads og flatskjermer med flere kanaler. For deg som ønsker litt ekstra luksus kan vi tilby to suiter med egen kjøkkeninnredning.

Koble av eller koble på

Om du vill unne deg litt avkobling under ditt besøk er du velkommen til vår relaxavdeling med badstu. Om du heller vil få opp pulsen, anbefaler vi å ta turen til treningsrommet eller til vårt game room, hvor vi har både ping-pong og Playstation.

À la carte-restaurant

Hotellet legger til rette for at de blir det naturlige valget for restaurantopplevelser i Arvidsjaur. I hotellets à la carte restaurant kan du nyte lokale delikatesser som reinsdyr, elg og ferskfisket røye. For deg som er gjest på hotellet dekkes det hver kveld på til kveldsmat, og det byr hotellet på.

Måltider

På Clarion Collection Hotel Arvidsjaur skal du aldri behøve å gå sulten. Som gjest ved hotellet får du en god start på dagen med en næringsrik frokost. På ettermiddagen står alltid kaffe og noe å tygge på fremme. Når kvelden kommer dekkes det på til kveldsmat og det byr hotellet på.

Kontakt

  • Domängatan 9 933 32 Arvidsjaur , Sverige
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Taxi

Vi anbefaler 
Tab Cab Arvidsjaur 
tlf +46 960 10400

Om Clarion Collection Hotel Arvidsjaur

Antall rom

42 rom - 80 senger

Antall møterom

3 stk - kapasitet for 124 deltagere

Avstand til flyplass

Arvidsjaur flyplass: 10 km
Skellefteå Airport: 152 km
Luleå Airport: 155 km

Om Clarion Hotel®

2.320.101.000 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK