Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Vrådal, Norge

Quality Straand Hotel

Vrådal,  Norge

Quality Straand Hotel i Vrådal er et av Telemarks fremste fullservicehotell. Straand Hotel er viden kjent for et allsidig aktivitetstilbud og et velrenommert kjøkken enten det gjelder kurs og konferanse eller ferie og fritid.

Quality Straand Hotel 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Straand Hotel

På Quality Straand Hotel & Resort legger vi vekt på lokale råvarer, og varierer mat etter sesong. Uansett om du har lyst på en full treretters eller småretter - hos oss kan du velge.

Hovedrestauranten

Vår hovedrestaurant er lys og romslig, og har plass til 350 gester. Her serveres frokost, lunsj og middag. Til frokost er det et godt utvalg av brød, pålegg, egg og bacon, frukt, juice og kaffe til våre gjester. I lunsjen serveres enten en to rettersmeny, eller en lunsjbuffet. Til middag er det en stor buffet med transjering av kjøtt, eller en tre rettersmeny som serveres. 

Småretter og dagens middag

Du skal slippe å gå sulten hos oss. Hver dag serverer vi småretter og en dagens middag, med en med en egen kaffemeny. Det kan også bestilles bord til andre tider enn åpningstidene. 

Uteservering

I sommersesongen har vi to alternativer for utendørsmåltider. På vår store solterasse har du utsikt over innsjøen Nisser og fjellene rundt, hvor det på fine dager fyres opp grill, i tillegg et utvalg lette småretter. Her er det også en bar som byr på forfriskninger. Inne på området til Straand Sommerland finner du også en kafe hvor det serveres enkel og god sommermat, i tillegg til is og forfriskninger.

Bar 

I området ved siden av resepsjonen finner du vår pianobar, som er hotellets naturlige møtested. I tillegg til kald drikke har vi også en kaffemeny. Her sitter du godt i behagelige stoler og sofaer, og kan nyte utsikten over verandaen, sjøen og fjellene. I underetasjen finner du vår storstue Dansebaren, hvor det er plass til 300 mennesker. Det er levende musikk i en av barene seks dager i uken.

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 07.30 - 10.00
Lørdag - søndag: 08.00 - 10.00 

Lunsj 

Alle dager: 13.00 - 15.00
(ved forhåndsbestilling)  

Smårettmeny

Alle dager: 12.00 - 18.30

Middag

Alle dager: 19.00 - 21.00

Bar

Ta kontakt med hotellet

Åpningstidene for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Kontakt og bordbestilling

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål, eller ønsker å bestille bord.
E-post straand@choice.no eller telefon 35 06 90 00.

2.311.63.057 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK