Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Sogndal Sogndal ,  Norge

Quality Hotel™ Sogndal

Sogndal,  Norge

Quality Hotel Sogndal er et fullservice konferansehotell beliggende i naturskjønne omgivelser i fjordbygda Sogndal ved Sognefjorden.

Quality Hotel™ Sogndal 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Quality Hotel Sogndal fremstår nå i helt ny drakt etter utbyggingen av en ny fløy i 2019. Hotellet er nå det største hotellet mellom Bergen og Trondheim, og vi ligger vakkert plassert et steinkast unna verdens lengste fjord, Sognefjorden.

Beliggenhet

Vi ligger kun få minutters gange unna hurtigbåten fra Bergen, busstasjonen med flere avganger daglig ligger kun 50 meter unna, og her ankommer også flybussen. Selve flyplassen ligger en kort kjøretur på 20 minutter unna. Hos oss har dere nærheten til alt som skjer i bygda og likevel rolige og vakre omgivelser.

Nye Quality Hotel Sogndal

På vårt hotell har vi 226 rom i en rekke ulike størrelser, fordelt på 6 etasjer og hele 3 restauranter. I 1.etasje finner du vår nye Eppel Bar og Restaurant hvor du kan få deg noe godt å spise og drikke, baren er også en sosial møteplass hvor du kan spille shuffleboard, biljard eller foosball. I 1. etasje finner du også vår trendy restaurant Vågal Burger and Gin, hvor vi serverer smakfulle burgere, vegetar alternativer og klassiske biff retter. Den italienske stoltheten vår finner du i hotellets 2. etasje, her serverer våre dyktige kokker deg italiensk mat laget fra bunnen, med den ekte italienske smaken av Italia. Les mer om restaurantene våre her.

Kurs, konferanse og event til opptil 1000 personer

Med 9 konferanselokaler kan vi hjelpe deg med å arrangere alt fra mindre møter og konferanser til messer, banketter og konferanser for opp till 1000 personer. Vi kan ta hånd om event, mingling og middager for omkring 500 personer. med et bredt utvalg av festmenyer kan vi skreddersy arrangementet helt etter deres ønske. Vi tilpasser lokaler og møblering etter det enkelte møtes unike behov og vi tilbyr også en profesjonell kursvert som hjelper til med alt fra dagsorden til teknikk. Våre dyktige servicehelter sørger for at det er stressfritt og gøy å arrangere konferanse hos oss, det garanterer vi!

Aktivitetsbygda Sogndal

I Sogndal finner du et av norges største innendørs klatrevegger, flotte stier for sykling og et friluftsliv for enhver smak. Langs med fjorden kan du gå "Fjordstien" som knytter fjorden vakkert inn til bygda. En kort kjøretur fra hotellet tar deg til Sogn Museum og De Heibergske Samlinger, Fjordmuseumet på Kaupanger. Sogndal byr også på svært mange fine turer i det mange fjellene som ligger rett utenfor døren, med fantastiske utsiktspunkt.Hotellet den perfekte base for å oppleve det varierte kultur- og naturlandskapet i Sognefjordområdet. Med Urnes stavkirke, Jotunheimen, Jostedalsbreen, Breheimsenteret, Nærøyfjorden og Flåmsbanen i nærheten er du garantert et spennende opphold. Bli med på brevandring, rafting, juving eller kajakkpadling på fjord og isbrevann i naturskjønne omgivelser.

Om vinteren kan du besøke Sogndal Skisenter eller Sogn Skisenter bare 15 minutter unna. Begge alpinanleggene byr på varierte utfordringer for både nybegynnere og de mer erfarne med både barnebakker og løssnøområder. Vi samarbeider med begge alpinanleggene for å gi deg det perfekte utgangspunktet for en spennende dag i bakken. Sogndal har shoppingsenter, flere kafeer og aktivitetsbedrifter, alt i gåavstand fra hotellet!

Rengjøring av rom - Sweet Dreams Stay

Prosjektet Sweet Dreams er et samarbeid mellom oss og UNICEF, der vi hjelper barn som er utsatt for menneskehandel ved å gi dem en natt i trygghet. Du kan bidra til prosjektet ved å velge bort rengjøring av rommet de gangene du sammenhengende bor mer enn én natt. Bare heng ut Sweet Dreams-skiltet på dørhåndtaket senest klokka 23.00. For hvert rom som ikke rengjøres, doneres 10 NOK til UNICEF. Samtidig reduseres bruken av kjemikalier, energi og vann. Sammen kan vi gjøre en forskjell!

Kontantløst hotell

Quality Hotel Sogndal er et kontantløst hotell. For oss som jobber her innebærer det at vi får en sikrere arbeidsplass og personalet får mer tid til å ta vare på våre gjester. For våre gjester gir det større trygghet, samt en hurtigere og sikrere betaling

Kontakt

  • Gravensteinsgata 5 6856 Sogndal , Norge
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Buss

Sogndal skysstasjon, 50 m fra hotellet

Fra Sogndal Lufthamn

Flybuss fra flyplassen, ca 20 min

Om Quality Hotel Sogndal

Antall hotellrom

226 rom

Antall konferanselokaler

9 konferanserom, det største møterommet har plass til 530 deltagere. Totalt rommer alle møterom 1000 personer.

Avstand Sogndal Lufthavn

20 km

Avstand Sogndal Skysstasjon

50 meter

Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Interview with the Foo Fighters

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.411.001 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.