Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Sogndal Sogndal ,  Norge

Quality Hotel™ Sogndal

Sogndal,  Norge Stengt 21.12.18 - 31.12.18

Quality Hotel Sogndal er et fullservice konferansehotell beliggende i naturskjønne omgivelser i fjordbygda Sogndal ved Sognefjorden. Vi er et kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ Sogndal 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel™ Sogndal

Quality Hotel Sogndal er et fullservice konferansehotell ved vakre Sognefjorden. Våre moderne konferanselokaler har det siste innen tekniske løsninger som sørger for at din konferanse blir så vellykket som overhode mulig. 

Utbygging av 111 nye rom og konferansesal

Quality Hotel Sogndal er nå i en utbyggingsfase hvor kapasiteten skal dobles med 111 nye rom og en ny konferansesal med kapasitet på over 500 personer. Utbyggingen er stipulert ferdig i mai 2019, og vil gjøre hotellet til det største hotellet i fylket. Fra 2019 kan du booke enda større møter hos oss.

Parkering

I byggeperioden fra 1. desember 2017 til 1. mai 2019 har vi begrenset med parkeringsplasser tilknyttet hotellet, men fortvil ikke! Vi har flere løsninger for deg som kommer til oss med bil. Les mer om parkeringsmulighetene våre her. 

Cash free

The Quality Hotel Sogndal gjør det enklere og sikrere for deg som gjest og er derfor kontantfritt. Les mer om dette under våre Vanlige spørsmål

Konferansefasiliteter

Hotellets konferanseavdeling har 12 møterom med kapasitet på inntil 300 personer og passer for både små og store arrangement. Vi har kompetanse og erfaring med kurs, konferanser, banketter, konfirmasjon, bryllup, dåp, julebord, utstillinger og kick-off. De lyse og moderne lokalene er fleksible og kan tilpasses dine ønsker og behov. 

Mat og drikke

Vi har selvfølgelig et delikat og bredt utvalg innen mat og drikke. Vår italienske restaurant La Pergola disker opp med smakfulle pizzaer, deilige salater og deres spesialiteter innen grillede kjøttretter. Vi har også hyggelige Vågal Burger and Gin hvor du får servert førsteklasses burgere i en deilig uformell atmosfære. 

Kultur og nærmiljø

I tillegg til å være et profesjonelt konferansehotell er hotellet den perfekte base for å oppleve det varierte kultur- og naturlandskapet i Sognefjordområdet. Med Urnes stavkirke, Jotunheimen, Jostedalsbreen, Breheimsenteret, Nærøyfjorden og Flåmsbanen i nærheten er du garantert et spennende opphold. Bli med på brevandring, rafting, juving eller kajakkpadling på fjord og isbrevann i naturskjønne omgivelser.

Aktiviteter

Om vinteren kan du besøke Sogndal Skisenter eller Hafslo Skisenter bare 15 minutter unna. Begge alpinanleggene byr på varierte utfordringer for både nybegynnere og de mer erfarne med både barnebakker og løssnøområder. Vi samarbeider med begge alpinanleggene for å gi deg det perfekte utgangspunktet for en spennende dag i bakken.

Kontakt

  • Telefon: +47 57 62 77 00
  • Faks: +47 57 62 77 40
  • E-post: q.sogndal@choice.no
  • Org. nr: 983 762 581
  • Gravensteinsgata 5 6856 Sogndal , Norge
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Buss

Sogndal skysstasjon, 50 m fra hotellet

Fra Sogndal Lufthamn

Flybuss fra flyplassen, ca 20 min

Om Quality Hotel Sogndal

Antall hotellrom

115 rom – 198 sengeplasser

Antall konferanselokaler

12 rom med kapasitet til totalt 300 personer

Avstand Sogndal Lufthamn

20 km

Avstand Sogndal Skysstasjon

50 meter

Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.550.355.003 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.