Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Sogndal Sogndal ,  Norge

Se alle hotell i Sogndal, Norge

Quality Hotel Sogndal

Sogndal,  Norge

Quality Hotel™ Sogndal er et fullservice konferansehotell beliggende i naturskjønne omgivelser i fjordbygda Sogndal ved Sognefjorden. I tillegg til moderne konferanselokaler er hotellet en perfekt base for å oppleve den storslåtte naturen i området.

Quality Hotel Sogndal 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Sogndal

På Quality Hotel Sogndal finner du nydelig mat samt noe godt å drikke i fantastiske lokaler . Stor middag, lukkede selskap, frokost eller lunsj - du er velkommen!

Vågal Burger and Gin

Med utgangspunkt i førsteklasses råvarer og dyktige kokker ønsker vi å invitere til en spennende mat opplevelse hver eneste dag. Menyen på Vågal Burger and Gin er en drøm for deg som er glad i hamburger, men du finner også klassiske alternativ som biff eller vegetar. Her er det hyggelige lokaler som gir en uformell og trivelig ramme rundt ditt måltid. I samme avdeling finner du også hotellets bar, med et bredt rikholdig barkart bestående av alt fra trendy drinker til lokale bryggerivarer.

La Pergola 

Her ønskes du velkommen til Italiensk smak og atmosfære. La Pergola er en veldig hyggelig liten «ristorante»  med deilige pizzaer, knasende sprø salater, pasta, lekre desserter og ikke minst vår spesialitet; grillede kjøttretter. 

Selskap og catering

Konfirmasjon, bryllup, jubileum eller lukket selskap? Vi kan hjelpe deg med å skreddersy det programmet som passer for deg og dine. Les mer om våre selskap og catering alternativer her .

Åpningstider

Vågal Burger and Gin

Mandag 15.00 - 23.00
Tirsdag - torsdag 15:00 - 00:00
Fredag - lørdag 15:00 - 01:00
Søndag 13.00 - 23:00

Kjøkkenet stenger 22.00

La Pergola

Mandag - lørdag 15.00 - 22.30
Søndag 13.00 - 22.30

À la carte til 22:00 (pizza til 22:30)

Åpningstidene for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Kontakt oss

Har du spørsmål angående ditt opphold ta gjerne kontakt med oss på telefon Telefon:  +47 57 62 77 00 eller epost  q.sogndal@choice.no

Få velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.500.291.000 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.