Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Sogndal Sogndal ,  Norge

Quality Hotel™ Sogndal

Sogndal,  Norge

Quality Hotel Sogndal er et fullservice konferansehotell beliggende i naturskjønne omgivelser i fjordbygda Sogndal ved Sognefjorden.

Quality Hotel™ Sogndal 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

På Quality Hotel Sogndal finner du nydelig mat og god drikke i fantastiske lokaler. Stor middag, lukkede selskap, frokost eller lunsj – du er velkommen!

Eppel Bar og Restaurant

Eppel Bar & Restaurant er den nye restauranten på Quality Hotel Sogndal. Her får du boltre deg fritt i det ypperste av den gode maten våre dyktige kokker er så kjente for. Eppel er også en sosial møteplass og har en velfylt bar med alle skjenkeretter. Vi har naturlegvis et godt utvalg av internasjonale drikkevarer, men vi har også godt utvalg av lokale ølsorter fra Balder og Ægir i tillegg til en rekke kaffidrinker, cocktails, Prosecco, mineralvann og juice. Etter middagen, løpeturen, konferansen eller rett og slett ein lang dag, er det avslappende å sette seg ned med et glass med noe godt i i vår splitter nye bar. Eppel Bar er den naturlige møteplass for en forfriskende drink og sosialt samvær, og vi tilbyr både shuffleboard, foosball og andre spill. Kom inn og spill, heng med venner og nyt atmosfæren.

Vågal Burger and Gin

Med utgangspunkt i førsteklasses råvarer og dyktige kokker ønsker vi å invitere til en spennende matopplevelse hver eneste dag. Menyen på Vågal Burger and Gin er en drøm for deg som er glad i hamburger, men du finner også klassiske alternativ som biff eller vegetar. Her er det hyggelige lokaler som gir en uformell og trivelig ramme rundt ditt måltid. I samme avdeling finner du baren, med et bredt og rikt barkart bestående av alt fra trendy drinker til lokale bryggerivarer.

La Pergola 

Her ønskes du velkommen til italiensk smak og atmosfære. La Pergola er en veldig hyggelig liten «ristorante»  med deilige pizzaer, knasende sprø salater, pasta, lekre desserter og ikke minst vår spesialitet: grillede kjøttretter. Alt laget fra bunnen av, med den ekte smaken av Italia!

Måltider

Skal du tidlig avgårde så setter vi gjerne ut det vi kaller for en liten "Early Bird"-frokost til deg. Lunsj er hovedsakelig på forespørsel, men resepsjonen har alltid noen alternativer om du er litt sulten.

Selskap og catering

Konfirmasjon, bryllup, jubileum eller lukket selskap? Vi kan hjelpe deg med å skreddersy det programmet som passer for deg og dine.

Kontakt oss

Har du spørsmål angående ditt opphold ta gjerne kontakt med oss på telefon Telefon:  +47 57 62 77 00 eller epost  q.sogndal@choice.no

Frokost

Mandag - fredag: 06.30 - 10.00
Lørdag - søndag: 07.30 - 10.30

Sommertid 1. juni - 31. august
Mandag - fredag: 06.30 - 10.00
Lørdag - søndag: 06.30 - 10.30

Eppel Bar

Tirsdag - lørdag: 19.00 - 24.00

 

Eppel Restaurant

Kun ved forhåndsbestilling.

Vågal Burger and Gin

Mandag - Lørdag: 15.00 - 23.00
Søndag: 14.00 - 22.00

Kjøkkenet stenger 60 minutter før stengetid.

La Pergola

Tirsdag - Lørdag: 16.00 - 22.30

Kjøkkenet stenger kl 21.30, pizza til kl 22.00

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.413.004 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.