Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Sogndal Sogndal ,  Norge

Se alle hotell i Sogndal, Norge

Quality Hotel™ Sogndal

Sogndal,  Norge

Quality Hotel Sogndal er et fullservice konferansehotell beliggende i naturskjønne omgivelser i fjordbygda Sogndal ved Sognefjorden.

Quality Hotel™ Sogndal 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Vurdering fra TripAdvisor

3,5
416 vurderinger
3,5
Rom
4
Renslighet
3
Verdi
4
Sted
3,5
Sovekvalitet
4
Service
5

Flott hotell

19. desember 2019, Bergen, Norge, W7266QUtomh

Gode senger, god mat i restauranten, koselig bar med biljard, fikk oppgradert rommet uten å be om det, kort vei til sentrum, nytt og moderne, hyggelig personale og atmosfære. Kommer tilbake neste gang…

Gode senger, god mat i restauranten, koselig bar med biljard, fikk oppgradert rommet uten å be om det, kort vei til sentrum, nytt og moderne, hyggelig personale og atmosfære. Kommer tilbake neste gang jeg er i Sogn.

Svar fra eier

20. januar 2020

Kjære gjest, Så gøy det er med slike tilbakemeldinger, det gir oss masse energi og begeistring. Jeg håper vi får gleden av å sjekke deg inn hos oss igjen, og at vi kan gi deg en like god opplevelse da. Velkommen tilbake til oss.

Les hele anmeldelsen
3

Nye rom, men noe manglet

10. oktober 2019, , Tastentur

Jeg har vel aldri blitt så skuuffet over rommet vi fikk, på baksiden av hotellet med utsikt til en gressvoll. Og vi som hadde ønsket utsikt mot fjorden! Men vi fikk byttet, og etter å ha brukt noen r…

Jeg har vel aldri blitt så skuuffet over rommet vi fikk, på baksiden av hotellet med utsikt til en gressvoll. Og vi som hadde ønsket utsikt mot fjorden! Men vi fikk byttet, og etter å ha brukt noen runder frem og tilbake til resepsjonen, fikk vi endelig hjelp til å få opp den elektriske gardinen som stengte for utsikten. For betjeningen av gardin (og lys) var gjemt bort på en vegg helt på andre siden. Hva med en bruksanvisning? Ikke kunne vi ringe ned etter hjelp, for det var ikke telefoner på rommet. Restaurant Pergola var grei nok, men må betjeningen begynne å vaske stolene ved nabobordet når vi spiser? Dyr parkering til å være Sogn.

Svar fra eier

22. oktober 2019

Kjære gjest, Takk for tilbakemeldingen din. Så bra at dere fikk byttet rom slik at dere fikk nyte den fantastiske utsikten til fjorden, vi skulle så gjerne ønske at alle rommene hadde denne utsikten. Rommene har topp moderne teknisk utstyr som vi forstår at det ikke alltid er lett å finne ut av ved første øyekast, den elektriske åpneren/lukkeren er plassert ved sengen slik at du skal slippe å reise deg opp for å lukke og åpne. Vi tar med oss tilbakemeldingene dine videre i arbeidet med å forbedre kundeopplevelsen både på hotellet og restaurant La Pergola. Håper dere besøker oss igjen ved en senere anledning.

Les hele anmeldelsen
3

Hyggelig hotell.

28. august 2019, Oslo, Norge, fredrikunnar2018

Små rom, men rent og fint. Supet buffet til middag med meget godt utvalg i både fisk og kjøttretter. Mange valg på dessertbordet også. Varm og god mat med hyggelig service fra personalet. Ligger sentr…

Små rom, men rent og fint. Supet buffet til middag med meget godt utvalg i både fisk og kjøttretter. Mange valg på dessertbordet også. Varm og god mat med hyggelig service fra personalet. Ligger sentralt til i sentrum med kort vei til sjøen.

Svar fra eier

12. september 2019

Kjære gjest, Tusen takk for en veldig fin tilbakemelding. Det gjør oss glad å lese at du likte maten og servicen vår. Vi håper vi ser deg igjen ved neste anledning.

Les hele anmeldelsen
5

Flott hotell med meget fine rom !

12. august 2019, , LKR1972

Bodde på hotellet for 2. gang, men denne gang i den nye delen. Hadde et supert rom med flott utsikt. God middag på La Pergola med syden stemning på takterrasse. Strålende frokost med et fantastisk utv…

Bodde på hotellet for 2. gang, men denne gang i den nye delen. Hadde et supert rom med flott utsikt. God middag på La Pergola med syden stemning på takterrasse. Strålende frokost med et fantastisk utvalg, her vil en garantert finne en liker. Topp service, gode parkeringsmuligheter, samt tilgang til hurtig lager for EL-biler. Vi kommer garantert tilbake.

Svar fra eier

12. august 2019

Heisann, For en utrolig hyggelig tilbakemelding, dette gjorde oss veldig glad! Vi håper dere kommer tilbake ved neste anledning.

Les hele anmeldelsen
2

Hygge personale, men rom uten god nok ventilasjon

21. juli 2019, Berlin, Tyskland, Trjk

Er ofte på gjennomreise i Sogndal sommerstid, men har aldri bodd på dette hotellet (men har bodd på et eldre og konkurrerende hotell i sentrum). Vi bestemte oss imidlertid for å bo her i år. Spesielt…

Er ofte på gjennomreise i Sogndal sommerstid, men har aldri bodd på dette hotellet (men har bodd på et eldre og konkurrerende hotell i sentrum). Vi bestemte oss imidlertid for å bo her i år. Spesielt siden vi hadde kjørt langt og ønsket oss en plass hvor vi kunne sove godt og være uthvilt til dagen etter. Prisen på oppholdet var reisens dyreste (per døgn) , men da regnet vi med at vi også fikk grei kvalitet for det og bestilte to rom. Vi ble møtt av hyggelige ansatte i resepsjonen som raskt hjalp oss å få sjekket inn. Denne kvelden hadde sommeren kommet og med temperaturer over 20 grader. Og det merka vi da vi kom på rommene. Det var glovarmt og ingen innebygd ventilasjon. For å bøte på det var det satt inn en vifte. Det fungerte sånn passe. Natten ble svært varm på begge rom og ingen i reisefølget fikk noe god søvn den natten, vi våknet svett og trøtt. Rommene var bra rengjort og det var ikke noe å utsette på vask og renhold. Men bar ellers preg av slitasje og at det er noen år siden de ble pusset opp. Frokosten var ok, men ikke noe over eller under det en kan forvente. Det blir relativt lav rating på grunn av at det, etter min mening, ikke er helt samsvar mellom pris og kvalitet. Og at vi var sliten og trøtt da vi dro derfra pga. dårlig/manglende ventilasjon. Da sammenligner jeg med de to andre hotellene vi besøkte på denne reisen, som hadde høyere kvalitet og noe lavere pris. Så jeg velger nok et annet sted å overnatte neste gang jeg drar forbi når det er sommer og godt og varmt.

Svar fra eier

22. juli 2019

Heisann, Tusen takk for at du tok deg tid å skrive en tilbakemelding til oss. Leit at pris og kvalitet ikke tilsvarte forventningene dine, men kjekt å høre at du iallefall fikk en god serviceopplevelse. Vi har desverre ikke air condition på hotellet, og temperaturen ute er det desverre ikke så mye vi får gjort med.. Ønsker deg en fortsatt fin sommer og håper at du kommer tilbake ved en senere anledning. Hilsen Lina, resepsjonssjef

Les hele anmeldelsen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.384.002 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.