Informasjon om koronavirus

Les om hva vi som hotellkjede gjør i forbindelse med covid-19 og hvilke regler som gjelder for av- og ombookinger her

 
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Sogndal Sogndal ,  Norge

Se alle hotell i Sogndal, Norge

Quality Hotel™ Sogndal

Sogndal,  Norge Midlertidig stengt 14.03.20 - 13.04.20

Quality Hotel Sogndal er et fullservice konferansehotell beliggende i naturskjønne omgivelser i fjordbygda Sogndal ved Sognefjorden.

Quality Hotel™ Sogndal 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Vurdering fra TripAdvisor

3,5
416 vurderinger
3,5
Rom
4
Renslighet
3
Verdi
4
Sted
3,5
Sovekvalitet
4
Service
3

Ok.

21. februar 2020, Hordaland, Norge, 208idal

Rommet var ok, senga god. Bodde i den gamle delen. Utsikt over tak. Badet var gammelt, og luktet fukt. Be om rom i ny del. Frokosten var god. Hotellet er nylig utvidet og matsal/restaurant og baren er…

Rommet var ok, senga god. Bodde i den gamle delen. Utsikt over tak. Badet var gammelt, og luktet fukt. Be om rom i ny del. Frokosten var god. Hotellet er nylig utvidet og matsal/restaurant og baren er pusset opp, og blitt riktig så stilig.

Svar fra eier

23. februar 2020

Kjære gjest, Tusen takk for tilbakemeldingen din. Veldig kjekt å lese at du er så fornøyde med utvidelsen vår og frokosten. Vi tar med oss tilbakemeldingen din angående badet videre. Jeg håper vi får gleden av å sjekke deg inn hos oss igjen. Velkommen tilbake til oss.

Les hele anmeldelsen
5

Flott hotell

19. desember 2019, Bergen, Norge, W7266QUtomh

Gode senger, god mat i restauranten, koselig bar med biljard, fikk oppgradert rommet uten å be om det, kort vei til sentrum, nytt og moderne, hyggelig personale og atmosfære. Kommer tilbake neste gang…

Gode senger, god mat i restauranten, koselig bar med biljard, fikk oppgradert rommet uten å be om det, kort vei til sentrum, nytt og moderne, hyggelig personale og atmosfære. Kommer tilbake neste gang jeg er i Sogn.

Svar fra eier

20. januar 2020

Kjære gjest, Så gøy det er med slike tilbakemeldinger, det gir oss masse energi og begeistring. Jeg håper vi får gleden av å sjekke deg inn hos oss igjen, og at vi kan gi deg en like god opplevelse da. Velkommen tilbake til oss.

Les hele anmeldelsen
3

Nye rom, men noe manglet

10. oktober 2019, , Tastentur

Jeg har vel aldri blitt så skuuffet over rommet vi fikk, på baksiden av hotellet med utsikt til en gressvoll. Og vi som hadde ønsket utsikt mot fjorden! Men vi fikk byttet, og etter å ha brukt noen r…

Jeg har vel aldri blitt så skuuffet over rommet vi fikk, på baksiden av hotellet med utsikt til en gressvoll. Og vi som hadde ønsket utsikt mot fjorden! Men vi fikk byttet, og etter å ha brukt noen runder frem og tilbake til resepsjonen, fikk vi endelig hjelp til å få opp den elektriske gardinen som stengte for utsikten. For betjeningen av gardin (og lys) var gjemt bort på en vegg helt på andre siden. Hva med en bruksanvisning? Ikke kunne vi ringe ned etter hjelp, for det var ikke telefoner på rommet. Restaurant Pergola var grei nok, men må betjeningen begynne å vaske stolene ved nabobordet når vi spiser? Dyr parkering til å være Sogn.

Svar fra eier

22. oktober 2019

Kjære gjest, Takk for tilbakemeldingen din. Så bra at dere fikk byttet rom slik at dere fikk nyte den fantastiske utsikten til fjorden, vi skulle så gjerne ønske at alle rommene hadde denne utsikten. Rommene har topp moderne teknisk utstyr som vi forstår at det ikke alltid er lett å finne ut av ved første øyekast, den elektriske åpneren/lukkeren er plassert ved sengen slik at du skal slippe å reise deg opp for å lukke og åpne. Vi tar med oss tilbakemeldingene dine videre i arbeidet med å forbedre kundeopplevelsen både på hotellet og restaurant La Pergola. Håper dere besøker oss igjen ved en senere anledning.

Les hele anmeldelsen
3

Hyggelig hotell.

28. august 2019, Oslo, Norge, fredrikunnar2018

Små rom, men rent og fint. Supet buffet til middag med meget godt utvalg i både fisk og kjøttretter. Mange valg på dessertbordet også. Varm og god mat med hyggelig service fra personalet. Ligger sentr…

Små rom, men rent og fint. Supet buffet til middag med meget godt utvalg i både fisk og kjøttretter. Mange valg på dessertbordet også. Varm og god mat med hyggelig service fra personalet. Ligger sentralt til i sentrum med kort vei til sjøen.

Svar fra eier

12. september 2019

Kjære gjest, Tusen takk for en veldig fin tilbakemelding. Det gjør oss glad å lese at du likte maten og servicen vår. Vi håper vi ser deg igjen ved neste anledning.

Les hele anmeldelsen
5

Flott hotell med meget fine rom !

12. august 2019, , LKR1972

Bodde på hotellet for 2. gang, men denne gang i den nye delen. Hadde et supert rom med flott utsikt. God middag på La Pergola med syden stemning på takterrasse. Strålende frokost med et fantastisk utv…

Bodde på hotellet for 2. gang, men denne gang i den nye delen. Hadde et supert rom med flott utsikt. God middag på La Pergola med syden stemning på takterrasse. Strålende frokost med et fantastisk utvalg, her vil en garantert finne en liker. Topp service, gode parkeringsmuligheter, samt tilgang til hurtig lager for EL-biler. Vi kommer garantert tilbake.

Svar fra eier

12. august 2019

Heisann, For en utrolig hyggelig tilbakemelding, dette gjorde oss veldig glad! Vi håper dere kommer tilbake ved neste anledning.

Les hele anmeldelsen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.388.001 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.