Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Julebord

Ribba er spist opp, gløggen er drukket opp og nissen tar en velfortjent hvil etter en hektisk jul. 2023 er vi tilbake med nye, fantastiske julebord ved hotellene våre. Følg med utover året!

Våre julebord

Kom i julestemning med kollegaer, slekt og venner. Du finner vårt utvalg av forskjellige julebord her. Les, bli inspirert og velg det julebordet og den destinasjonen som passer deg best!

Julematen du elsker 

Pinnekjøtt, ribbe, surkål, waldorfsalat, sild, kjøttboller, lutefisk, skinke, riskrem, vegetarboller, juleskinke, sennep, juleøl eller kanskje champagne? Kjært barn har mange ingredienser – men vi kaller det julebord hos Nordic Choice Hotels. 

For jobben eller familien

Hva er jul for deg? Er det maten, stemningen eller aktivitetene? Uansett om du foretrekker julebord i et rolig og intimt miljø med den nærmeste familien, eller hælene i taket med kollegaene på storslagent juleshow med populære artister, så finner du det du leter etter her. Vi har dessuten alternativer i alle prisklasser. Så inviter kollegaer, slektninger eller venner til et fantastisk julebord for å runde av 2022, og sammen ønske 2023 velkommen. Nyt god drikke, fantastisk mat og koselig stemning.

Her kan du se alle hotell/destinasjoner som hadde julebord i fjor

Julebord på våre kjeder

Julebord i Sverige

Lyst på en tur til Sverige og oppleve et svensk julebord? Se våre julebord i Sverige her!

Den store julebordsguiden: 10 julebord i Norge

Vi har samlet Norges beste julebord i denne store julebordguiden. Fra klassiske buffeer i vakre omgivelser til julebord med show og artister. Hvilket av julebordene frister deg mest? 

Bli inspirert av våre populære julebord!

Nordisk julemat – fra hverdagsmat til delikatesser

Nordisk julemat har en del fellestrekk, men varierer likevel ganske mye fra land til land. I danmark spiser man and, hos oss ribbe og pinnekjøtt, i Finland skinkestek og rotgrønnsaksgrateng, i Sverige kjøttboller. Og i Mummidalen kjører man på med blåbærspai.

 

Hva spiser du til jul i år?
Få stylingtips til ham og henne

Hva skal du ha på deg på julebordet?

Hva om en på julebordet har samme antrekk som deg? Her tipser vi om hvordan du kan finne tilbake til stylingkreativiteten, og hvordan du kan kle deg til julebordet med ekstra god samvittighet.

Les tipsene!

Slik løser du festkrisene – fra rødvinsøl til Facebook-angst

All ære til Google, men iblant er det lurt å være forberedt. Her er rådene som løser de vanligste krisesituasjonene på julefesten. 

Kan du triksene?

Vil du også være med å spre julemagi?

Gi julegaver til de i nærområdet ditt som trenger julens magi mest av alt

Ensomt juletre søker gaver

Siden julen 2012 har ensomme juletrær stått i lobbyen ved alle våre hotell og samlet inn mer enn 450 000 julegaver! Vil du også være med å bidra med julegaver og gi barn en bedre jul?

Jeg vil bidra til Ensomt juletre søker

Leter du etter møterom, festlokale eller konferansesal?

Leter du etter møterom, konferanselokaler eller et sted å holde ditt arrangement, så finnes det et gigantisk utvalg her. Med over 200 hotell på over 100 destinasjoner og i alle prisklasser finner de fleste sitt perfekte lokale.

Book og søk konferanselokal her
2.566.102.004 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.