Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Julebord

Juleskinken er spist, gløggen er drukket opp og nissen tar en velfortjent hvil etter en hektisk jul. 2022 er vi tilbake med nye, fantastiske julebord ved hotellene våre. Følg med utover året!

Her kan du se alle hotell/destinasjoner som hadde julebord i fjor.

Våre julebord

Kom i julestemning med kollegaer, slekt og venner. Du finner vårt utvalg av forskjellige julebord her. Les, bli inspirert og velg det julebordet og den destinasjonen som passer deg best!

Julematen du elsker 

Pinnekjøtt, ribbe, surkål, waldorfsalat, sild, kjøttboller, lutefisk, skinke, riskrem, vegetarboller, juleskinke, sennep, juleøl eller kanskje champagne? Kjært barn har mange ingredienser – men vi kaller det julebord hos Nordic Choice Hotels. 

For jobben eller familien

Hva er jul for deg? Er det maten, stemningen eller aktivitetene? Uansett om du foretrekker julebord i et rolig og intimt miljø med den nærmeste familien, eller hælene i taket med kollegaene på storslagent juleshow med populære artister, så finner du det du leter etter her. Vi har dessuten alternativer i alle prisklasser. Så inviter kollegaer, slektninger eller venner til et fantastisk julebord for å runde av 2021, og sammen ønske 2022 velkommen. Nyt god drikke, fantastisk mat og koselig stemning.

Alltid økologiske egg fra frittgående høns, Fairtrade-kaffe og bærekraftig kjøtt og fisk

Når du booker julebordet på et av våre hotell kan du regne med at eggene vi bruker alltid er fra frittgående høns, og at all kaffe som serveres er både Faitrade-merket og økologisk. Vi satser hardt på å bli den grønneste hotellkjeden, og maten vi serverer er ikke noe unntak. Julebord pleier å ha en god del kjøtt- og fiskeretter på menyen, og da kan det være greit å vite at ingen av kjøtt- og fiskealternativene vi serverer er på den såkalt "rødlisten". Kun bærekraftig fisk og kjøtt finnes på bordet.

Den store julebordsguiden: 10 julebord i Norge

Vi har samlet Norges beste julebord i denne store julebordguiden. Fra klassiske buffeer i vakre omgivelser til julebord med show og artister. Hvilket av julebordene frister deg mest? 

Bli inspirert av våre populære julebord!

Nordisk julemat – fra hverdagsmat til delikatesser

Nordisk julemat har en del fellestrekk, men varierer likevel ganske mye fra land til land. I danmark spiser man and, hos oss ribbe og pinnekjøtt, i Finland skinkestek og rotgrønnsaksgrateng, i Sverige kjøttboller. Og i Mummidalen kjører man på med blåbærspai.

 

Hva spiser du til jul i år?
Få stylingtips til ham og henne

Hva skal du ha på deg på julebordet?

Hva om en på julebordet har samme antrekk som deg? Her tipser vi om hvordan du kan finne tilbake til stylingkreativiteten, og hvordan du kan kle deg til julebordet med ekstra god samvittighet.

Les tipsene!

Slik løser du festkrisene – fra rødvinsøl til Facebook-angst

All ære til Google, men iblant er det lurt å være forberedt. Her er rådene som løser de vanligste krisesituasjonene på julefesten. 

Kan du triksene?

Vil du også være med å spre julemagi?

Gi julegaver til de i nærområdet ditt som trenger julens magi mest av alt

Ensomt juletre søker gaver

Siden 2012 har våre ensomme juletrær som har stått i lobbyene på våre hoteller, samlet inn 446 370 julegaver! Vil du også være med å bidra med julegaver og gi barn en bedre jul?

Jeg vil bidra til Ensomt juletre søker

Leter du etter møterom, festlokale eller konferansesal?

Leter du etter møterom, konferanselokaler eller et sted å holde ditt arrangement, så finnes det et gigantisk utvalg her. Med nesten 200 hotell på over 100 destinasjoner og i alle prisklasser finner de fleste sitt perfekte lokale.

Book og søk konferanselokal her
2.564.413.003 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.