Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Nyt deilig julemat på hotellene våre

Om du, akkurat som oss, elsker julebord har du kommet til riktig sted! Nå er det ikke lang tid igjen til vi duker opp med buffeer fylt med tradisjonell og nyskapende julemat. Se priser og book her!

Den store julebordsguiden: 10 julebord i Norge

Vi har samlet Norges beste julebord i denne store julebordguiden. Fra klassiske buffeer i vakre omgivelser til julebord med show og artister. Hvilket av julebordene frister deg mest? 

Bli inspirert av våre populære julebord!
Få stylingtips til ham og henne

Hva skal du ha på deg på julebordet?

Hva om en på julebordet har samme antrekk som deg? Her tipser vi om hvordan du kan finne tilbake til stylingkreativiteten, og hvordan du kan kle deg til julebordet med ekstra god samvittighet.

Les tipsene!

Slik løser du festkrisene – fra rødvinsøl til Facebook-angst

All ære til Google, men iblant er det lurt å være forberedt. Her er rådene som løser de vanligste krisesituasjonene på julefesten. 

Kan du triksene?

Våre julebord

Kom i julestemning med kollegaer, slekt og venner. Du finner vårt utvalg av forskjellige julebord her. Les, bli inspirert og velg det julebordet og den destinasjonen som passer deg best!

Julematen du elsker 

Pinnekjøtt, ribbe, surkål, waldorfsalat, sild, kjøttboller, lutefisk, skinke, riskrem, vegetarboller, juleskinke, sennep, juleøl eller kanskje champagne? Kjært barn har mange ingredienser – men vi kaller det julebord hos Nordic Choice Hotels. 

For jobben eller familien

Hva er jul for deg? Er det maten, stemningen eller aktivitetene? Uansett om du foretrekker julebord i et rolig og intimt miljø med den nærmeste familien, eller hælene i taket med kollegaene på storslagent juleshow med populære artister, så finner du det du leter etter her. Vi har dessuten alternativer i alle prisklasser. Så inviter kollegaer, slektninger eller venner til et fantastisk julebord for å runde av 2021, og sammen ønske 2022 velkommen. Nyt god drikke, fantastisk mat og koselig stemning.

Alltid økologiske egg fra frittgående høns, Fairtrade-kaffe og bærekraftig kjøtt og fisk

Når du booker julebordet på et av våre hotell kan du regne med at eggene vi bruker alltid er fra frittgående høns, og at all kaffe som serveres er både Faitrade-merket og økologisk. Vi satser hardt på å bli den grønneste hotellkjeden, og maten vi serverer er ikke noe unntak. Julebord pleier å ha en god del kjøtt- og fiskeretter på menyen, og da kan det være greit å vite at ingen av kjøtt- og fiskealternativene vi serverer er på den såkalt "rødlisten". Kun bærekraftig fisk og kjøtt finnes på bordet.

2.564.411.001 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.