Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Ensomt juletre søker gaver

Vi vil spre julemagi til så mange som mulig rundt om i verden. Hjelp oss å samle inn julegaver til menneskene i nærområdet ditt som trenger julens magi mest. Gi barn en bedre jul – legg en julegave under juletreet på hotellet som er nærmest deg!

Spre juleglede sammen med oss

Julen er en tid for tradisjoner. Vi baker pepperkaker, pynter juletre, drikker julebrus og hører på julemusikk. Men julegleden er ikke en selvfølgelighet for alle. Nettopp derfor er vår juletradisjon, Ensomt juletre søker gaver, ekstra viktig. Vi ønsker alle velkommen til å legge gaver under juletrærne i hotellobbyene våre. 

Slik bidrar du

1. Kjøp en gave - det er viktigt at de ikke er brukt. Tenk på at gaven kan være noe et barn vil ha og ønsker seg, ikke bare noe du tror barnet trenger. Det kan gjerne være en opplevelse! Gavekort på kino settes pris på, og passer for barn i ulike aldere.
2. Pakk inn gaven og skriv en lapp på med informasjon som beskriver hvilken alder eller hvilken interesse gaven kan passe til. For eksempel "God jul til deg som er 3-5 år gammel og liker å leke utendørs. Julehilsen fra Pia". 
3. Lever julegaven på hotellet som ligger nærmest deg.

Nøyaktige datoer for når du kan levere julegaver under juletrærne varierer fra hotell til hotell, men for å være sikker på at juletreet står pyntet og klart for akkurat din gave, kan du møte opp en gang mellom 1.-16. desember.

Her finner du ditt ensomme juletre 

I år har veldig mange hotell, men ikke alle, et ensomt juletre i lobbyen sin. Her finner du en liste over alle hotell som tar mot julegaver i år.

Hva skjer med gavene?

Alle de innsamlede gavene blir donert til en støtteorganisasjon i nærområdet som hotellet velger. Derfra går julegavene videre til noen som passer til beskrivelsen til gaven. Her er et utplukk av organisasjoner som får gaver i år: Frelsesarmeen, Barnas Stasjon, Stiftelsen Sykehusbarn og Røde Kors.

Julen 2019 ble det gitt 53 722 gaver

I desember 2019 kokte det av aktivitet og giverglede i hele Norden. Totalt ble det puttet 53 722  gaver under mer enn 190 juletrær, noe som betyr at titusentalls barn fikk en bedre jul.

Tusen takk til alle som har bidratt!

Del ditt engasjement – hjelp oss å samle inn enda flere julegaver!

Hjelp oss å samle inn julegaver for en god sak gjennom å dele ditt engasjement med venner, nære og kjære! Last ned badgen vår og klistre inn den på din hjemmeside:

 
2.564.411.001 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.