Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Julebord i Bergen

Med 8 hotell i Bergen finnes det garantert et julebord som passer deg og ditt selskap. Tradisjonsrikt julebord eller et feststemt juleshow? Velg og vrak blant tilbudene fra våre hotell og restauranter nedenfor!

Kvalitetstid på Clarion Collection® Hotel Havnekontoret

Her tilbys det julebord for grupper på minimum 10 personer. Du kan velge mellom 3-retters eller 5-retters. Så ta med deg vennegjengen, storfamilien eller kollegaene - og få julestemning hos Clarion Collection Hotel Havnekontoret!

Les mer og book her!

Et tradisjonsrikt julebord i Bergen – fra 695,-

Ha årets julebord sammen med vennegjengen, familien eller kollegaene i Clarion Hotel® Admiral Bergen. Her blir det ikke spart på noe i julen. Nyt varme og kalde matretter - både tradisjonelle og mer moderne. Velkommen!

Les mer og book her

Nyt deilig julemat og et forrykende show på Quality Hotel™ Edvard Grieg – fra 1295,-

I tillegg blir det herlig underholdning - show med Terje Sporsem og Vidar Hodnekvam, fantastiske artister som Madcon, Eirik Søfteland, og Need Music som har med seg Vivian Sørmeland. Kvelden avsluttes med partybandet Undercover. 

Les mer og book her

Se hele vårt utvalg av julebord

Med nesten 200 hotell i Norden finnes det garantert et julebord for alle smaker.

Til alle julebord
2.564.410.002 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.