Mat & drikke

Den store julebordsguiden: 20 julebord i Norden

|

Julebordsesongen er straks her og det finnes nesten for mange steder å velge mellom. Vi har gjort jobben og samlet sammen masse nyttig julebordinfo, alt for å hjelpe deg til å velge rett. Nordens beste julebord finner du garantert her! Uansett om du skal fikse julebord til jobben eller om du skal ta med kjæresten på litt førjulskos, har vi samlet alt her!

Julebord i Norge

Norefjell Ski & Spa – juleshow midt i skiidyllen

Norefjell, Bøseter

Når serveres julebordet? Fra midten av november til langt inn i desember.

Hvem er gjestene deres? Største delen av gjestene våre er firmaer.

Hvorfor skal man ta julebordet hos dere? Hos oss kan du velge et klassisk julebord eller en 3-retters middag. Begge alternative inkluderer overnatting på hotellet med frokost, inngang til hotellets bad- og treningsmuligheter, og nattklubben med DJ. Velger du 3-retters så får du også oppleve et juleshow med kjente artister og komiker.

Pris? Julebord i restauranten: fra 1630 kr/person. 3-retters i kongresshallen med underholdnng: fra 1990 kr/person

Vil du besøke Norefjell Ski & Spa for en autentisk fjell- og juleopplevelse? Les mer her .

Snø og vinter på Norefjell Ski & SpaEt snødekt Norefjell Ski & Spa


Quality Airport Hotel Stavanger

Sola, Sømmeveien 1

Når serveres julebordet? 30. november, og 1, 7 og 8. desember.

Hvem er gjestene deres? Alt fra privatpersoner til konferansegjester.

Hvorfor skal man ta julebordet hos dere? Hos oss får du oppleve et heidundrende juleshow. Med mange kjente ansikter som blant annet Morten Ramm, Freddy Kalas og Rune Bjerga. 20.000 gjester kan ikke ta feil!

Pris? Julebord fra 995 kr/person. Overnatting i forbindelse med julebord: 795 kr/person

Gå ikke glipp av Quality Airport Hotel Stavanger sitt julebordshow. Les mer her.

Start kvelden med en juledrink


Clarion Hotel & Congress Oslo Airport – for deg som vil ha med hele bedriften

Oslo Gardermoen, Hans Gaarders veg 15

Når serveres julebordet? Det bestemmer våre gjester!

Hvem er gjestene deres?  Vi skreddersyr ditt julebord – ønsker dere julebuffet eller en inspirerende og spennende trerettersmeny? Vi ordner det. Kanskje dere ikke vil ha julemat i det hele tatt? Vi har fantastiske kokker som står for imponerende menyer. Så det er bare å velge og vrake. Velkommen!

Hvorfor skal man ta julebordet hos dere? Hvorfor ikke? Vi lover en magisk begivenhet med fantastisk mat etter deres ønsker.

Pris? Pris utformes etter hvert enkelt skreddersydd julebord

Vil du ha en uforglemmelig kveld hos Clarion Hotel & Congress Oslo Airport? Mail hotellet på booking.oslo.airport@choice.no, og book deres drømmejulebord nå!

The Qube om nattenUtsiden av det prisbelønte The Qube


Quality Hotel 33 – årets heftigste julebord?

Oslo, Østre Aker vei 33

Når serveres julebordet? 6. og 7 desember

Hvem er gjestene deres? Alle er velkommen til oss.

Hvorfor skal man ta julebordet hos dere? Dans julen inn med oss, På torsdagen til Geir Schau og TLT, på fredagen blir det underholdning av Tommy Steine, Lovechack og DJ Maddie M som spiller inn i de små nattestimene. Du kan velge mellom en meny på 3-retter, en julebuffè eller en 4-retters meny i vår restaurant Top Floor med utsikt over hele Oslo.

Pris? 3-retters meny i egen lokale: fra 895 kr/person, julebuffè i hovedrestauranten: fra 995 kr/person. 4-retters i hotellets restaurant Top Floor: fra 1095 kr/person.

Høres dette forlokkende ut? Besøk Quality Hotel 33 og deres kule julebord.

Top Floor – Quality Hotel 33


Comfort Hotel Bergen Airport

Bergen, Lønningsvegen 45

Når serveres julebordet? 19. november – 21. desember

Hvem er gjestene deres? I og med at man må bestille på forhånd og at selskapet må være på minst 40 personer blir det hovedsaklig bedrifter.

Hvorfor skal man ta julebordet hos dere? Hos oss kan du feire jul i enkelhetens ånd, kanskje en mandag uten så mye stress? Bare fokus på god mat og herlig stemning. Vil selskapet ha litt underholdning så fikser vi en trubadur eller DJ for en liten sum.

Pris? Julebord 525 kr/person. Julbord inkludert musikkunderholdning: 595 kr/person.

Høres det fristende ut med ett julebord på Comfort Hotel Bergen Airport? Ta kontakt med hotellet for å boke ditt julebord: booking.co.bergen.airport@choice.no.


Sverige

Hotel C Stockholm

Stockholm, Vasaplan 4

Når serverer dere julebordet? Mellom 27. november – 21. desember. Vi serverer også julebord på selveste juleaften 24. desember.

Hvem er gjestene deres? Selskap på 2 personer eller 200, det spiller ingen rolle. Alle er like velkommen.

Hvorfor skal man ta julebordet hos dere? Vi garanterer en unik og annerledes matopplevelse med skandinavisk råvarer der vår kjøkkensjef, Patrick, veileder dere gjennom hele julebordet. Innen dere slår dere ned til bords så mingler dere rundt vårt lille julemarked der det serveres gløgg med mandler og rosiner. Vi anbefaler også å besøke vår ICEBAR, vår egen bar som er laget av kun is. La oss begynne å spise! Dere trenger ikke reise på dere før det er tid for desserten. Her får dere alt dere ønsker dere og mer til servert på et fat ved bordet, vi kaller det Jul på Bordet! Her er det også selvfølgelig vegetariske alternativer. Vi garanterer en kveld med julestemning, og at alle drar hjem mette og glade.

Pris? Jul på bordet, inkludert gløgg og garderobe: 595 kr/person, Jul på Bordet inkludert et besøk i IceBar: 695 kr/person

Høres et julebord på Hotel C Stockholm interessant ut? Du kan finne mer informasjon om julebordet deres her.

Hotellets heftige Icebar


Clarion Hotel Amaranten – kjøttboller og dessertmagi

Stockholm, Kungsholmsgatan 31

Når serverer dere julebordet? 26. november – 21.desember

Hvem er gjestene deres? Alle med interesse for gastronomi!

Hvorfor skal man ta julebordet hos dere? Vi serverer et klassisk julebord med alle julebordsfavoritter i hotellets unike coctailbar Tap Room. I baren møtes du av kunst, musikk og innredning i 60-tallsstil. Her får du det klassiske julebordet med sild, Janssons frestelse, kjøttboller og juleskinker til toner av jazz og soul, med innslag litt julemusikk. Julebordet serveres som buffè i det åpne kjøkkenet, i nærheten til baren, her kan du nyte varme og kalde retter. Husk å spar plass til desserten!

Pris? 645 pr/person

Høres et julebord på Clarion Hotel Amaranten som et julebord for deg? Les mer her.


Clarion Hotel Stockholm – mingling, after work, og en søramerikansk feeling

Stockholm, Ringvägen 98

Når serveres julebordet? Fra slutten av november til slutten av desember.

Hvem er gjestene deres? I og med at vi kun serverer julebord på forespørsel er det primært bedrifter som bestiller hos oss, store som små. Men for privat personer har vi i hele desember en juleinspirert brunsj.

Hvorfor skal man ta julebordet hos dere? Vi tilbyr alt fra et heidundranes julebord til julemingling med en after work følelse. Eller hvorfor ikke prøve deg på litt søramerikansk når man begynner å bli lei av det den klassiske julematen. Hos oss finner du noe for alle smaker. Om du spiser på julebordet vårt må du ikke gå glipp av våre sliders med västerbottenoscremé. (En slider er en fantastisk miniburger, red.amn) Selvfølgelig serverer vi ett flertalls vegetariske alternativ.

Pris: Julebord fra 580 kr/person. Julebrunch: 315 kr/person

Lyst på å få julestemningen hos Clarion Hotel Stockholm? Les mer her.

En av Clarion Hotel Stockholms barer, hva med å begynne, eller kanskje avslutte kvelden her?


Clarion Hotel Sign – Make it a december to remember

Stockholm, Östra Järnvägsgatan 35

Når serveres julebordet? 29. november – 15. desember

Hvem er gjestene deres? Både mindre og større selskap, privatpersoner og bedrifter.

Hvorfor skal man ta julebordet hos dere? Det er på kjøkkenet hos Clarion Hotel Sign det magiske skjer. Det er her våre kokker akkurat nå lager, baker og prøvesmaker på julens smaker. Det er her de klassiske julerettene får den perfekte ”Sign” touchen og det er her kjøkkenet tar det klassiske julebord til neste nivå. I hele dember har vi to alternativ: for større selskap tilbyr vi et klassisk julebord, for mindre selskap tilbyr vi en magisk ”To Share” -julemiddag i vår ala carte restaurant Kitchen & Table Norrmalm.

Pris? Klassisk julebord for selskap over 40 personer: 595 kr/person, bookes via mail (sales.sign@choice.se) . To Share-middagen for mindre selskap: 475 kr/person, den bookes her.

Vil du smake på det det fantastiske julebordet til Clarion Hotel Sign? Les mer her. 


Quality Hotel View – festligt och klassiskt

Malmö, Hyllie Stationtorget 29

Når serveres julebordet? Når det passer for dere.

Hvem er gjestene deres? Som regel større selskaper, minst 20 personer.

Hvorfor skal man ta julebordet hos dere? Quality Hotel View er det beste stedet å feire et vellykket år på arbeidsplassen. Vi har plass for hele 450 personer i hotellets store eventsal og om dere er færre så dekker vi på i vår koselige restaurant på entrèplan. Hos oss får du et klassisk julebord med tradisjonelle retter. Vi er også behjepelige om dere er ute etter underholdning.

Pris: Julebord: 495 kr/person. Drikkepakke: 250 kr/person

Høres Quality Hotel View som det perfekte stedet å ha en julefest? Les mer her.


Aronsborg Konferenshotell  – sjokoladeelskerens drøm, perfekt for bedrifter

Bålsta, Helgövägen 7

Når serveres julebordet? Julebordet begynner viå servere 30. november går langt inn i desember.

Hvem er gjestene deres? Alle. Private selskap, samt konferanse- og bedriftsgjester. Og sjokoladefanatikere selvfølgelig.

Hvorfor skal man ta julebordet hos dere? Vi har det beste dessertbordet i Norden – i følge en ukjent, men pålitlig kilde. Sjokoladekonfekten på Aronsborg er så populær at gjestene kjøper med seg den hjem etter besøket. I tillegg kommer mat selvfølgelig, vi serverer et klassisk svensk julebord. 30. november og 7. desember er våre to faste datoer der alle er velkommen til å booke. Det blir to herlige kvelder der i tillegg til vårt magiske julebord blir det gløgg, mingling og DJ i nattklubben som byr opp til dans i de små nattetimene. På de resterende datoene er det større selskaper, minst 50 personer booke.

Er du en sjokoladeelsker? Da er det på tide å besøke Aronsborg Konferenshotell!

Sjokoladekonfekt kan være så mye – hva med et sjokoladehus?


Clarion Hotel Gillet – spennende smaker i Uppsala

Uppsala, Dragarbrunnsgatan 23

Når serveres julebordet? 30. november – 21. desember

Hvem er gjestene deres? Alt fra små private selskap til store bedrifter.

Hvorfor skal man ta julebordet hos dere? Clarion Hotel Gillet begynte å servere julebord allerede på 1980-tallet så dette kan vi. Nå i de senere årene har vi sammen med vår restaurant Kitchen & Table begynt å servere julebord med en touch av Manhattan. Tar du turen til oss i år får du smake retter som Tandoori Smoked Salmon og Apple & Cheddar Pie! Vi har også flere vegetariske alternativ.

Pris? Onsdag, torsdag og lørdag. 525 kr/person. Fredager: 625 kr/person.

Frister det med et julebord hos Clarion Hotel Gillet? Les mer om julebordet her.

En liten del av julebordet på Clarion Hotel Gillet


Selma Spa – klassisk julebord med spa

Sunne, Sundbergsvägen 3

Når serveres julebordet? 6 – 8. desember

Hvem er gjestene deres? Veldig blandet, både privatpersoner, selskap og bedrifter.

Hvorfor skal man ta julebordet hos dere? Vi synes at året skal avsluttes på best mulig vis. Sammen med gode venner, til partybandet Poptimisterna og et klassisk julebord. Vi serverer nemlig det tradisjonelle julebordet med en liten oppgradering. Vi vil ikke forandre julen helt, bare freshe den litt opp og fremheve det beste julen har å tilby. I år serverer vi både mat og drikke fra vårt nærområde.

Pris? 521 kr/person

Vil du besøke de värmlandske skoger for et klassisk julebord? Ta turen til Selma Spa, ogles mer om julebordet her.


Clarion Hotel & Congress Malmö Live – storslått show og Tareq Taylor

Malmö, Dag Hammarskjölds Torg 2

Når serveres julebordet? 30. november, 7-8 og 12. – 15. desember

Hvem er gjestene deres? Alle, både bedrift og privatpersoner kommer til å nyte julebordskveldene våre.

Hvorfor skal man ta julebordet hos dere? Tareq Taylor står for menyen som er inspirert av hele verden. Den 12 – 15. desember får du i tillegg til den fantastiske maten oppleve et sprakende show med libaneniske trommer, Vengaboys og Olsen Brothers, og komiker Johan Runow. Om man ikke er så giret på show kan man nyte det kulinariske 30. november og 7 – 8.desember.

Pris? Uten show: 650 kr/person. Med show: 995 kr/person

Er du Malmø 7. – 9. desember og vil besøke Clarion Hotel & Congress Malmö Live for en storslått julefeiring? Sjekk ut julebordet deres her.


Comfort Hotel Göteborg – klassisk med inspirasjon fra Asia

Göteborg, Skeppsbroplatsen 1

Når serveres julebordet? Onsdag – søndag, 6 – 17. desember

Hvem er gjestene deres?  Alle er velkomne til oss – privatpersoner like mye som bedrifter!

Hvorfor skal man ta julebordet hos dere? Vi tilbyr et klassisk julebord komplementert med smaker fra vår asiainspirert restaurant OBGB. Er dere et selskap over 100 personer kan dere reservere hele restauranten.

Pris? Onsdag – lørdag: 525 kr/person. Søndag: 395 kr/person

Vil du teste et klassiskt julebord med inspirasjon fra Asia? Dra tilComfort Hotel Göteborg.

Julebord på Comfort Hotel Göteborg


Quality Hotel Prisma

Skövde, Ekedalsgatan 2

Når serveres julebordet? 23 og 30. november, og 7, 13, 14, 20 og 21. desember

Hvem er gjestene deres? Alle som elsker jul.

Hvorfor skal man ta julebordet hos dere? Vi byr på en klassisk julebordsbuffet som har vært populært i mange år. Er du etter en klassisk, godt, enkelt og veldig prisverdig julebord har du kommet til riktig sted. Passer bra som After Work!

Pris? Julebord 255 kr/person. Drikkepakke: 135 kr/person

Befinner du deg i Skövde rundt jul? Besøk Quality Hotel Prisma sitt populære julebord.


Strömstad Spa & Resort – spa på den svenske vestkysten

Strömstad, Kebalvägen 229

Når serveres julebordet? 24. november – 16. desember.

Hvem er gjestene deres? Både bedrifter og privatpersoner.

Hvorfor skal man ta julebordet hos dere? Vi har et klassiskt svenskt julebord. Hva kan gå galt med det? Før julebordet har man også mulighet til å ta en tur i spaavdelingen. Vi tilbyr ulike pakker avhengig om du vil overnatte en natt eller ikke. Uansett hvilken pakke du velger er spainngang inkludert i vårt spa.

Pris? Fra 695 kr/person

Fristes du av en helg på Strömstad Spa & Resort med spa og god, klassisk julemat? Se mer om deres julebord her

stromstad-spa-resort-aerial-view-swimming-pool-lady-.jpgStart, eller avslutt, kvelden din med en tur i spaet.


Stenungsbaden Yacht Club

Stenungsund, Södra Stenungsund

Når serveres julebordet? Torsdag og lørdag fra 23. november frem til 15. desember.

Hvem er gjestene deres? Først og fremst bedrifter som avslutter året med enten ansatte eller kunder. Privatpersoner er selvfølgelig også velkomne!

Hvorfor skal man ta julebordet hos dere? Stenungsbaden har servert julebord siden 1963! Så vi kan julebord. Vårt førsteklasses julebord er fylt med tradisjonsrike svenske retter som har hentet inspirasjon fra skjærgårdslanskapet i Bohuslän. Dere må ikke gå glipp av vår hjemmelagde sild, eller våre ulike typer laks, og heller ikke vår lokale spesialitet, äggost, som Harald på kjøkkenet lager hvert år. Vi serverer også vegetariske alternativ.

Pris? Julebord med overnatting. fra 1635 kr/person. Julebord: 695 kr/person.

Høres Stenungsbadens herlige julebord ut som noe for deg? Les mer om det her.


Danmark

Skt. Petri – ekte dansk feststemning midt i København

København, Krystalgade 22

Når serveres julebordet? 23, 24 og 30. november, og 1, 7, 8, 14 og 15 desember serveres det julebord for mindre selskaper. Er dere flere enn 50 personer går det an å booke andre datoer. Ta kontakt med hotellet – det er førstemann til mølla som gjelder.

Hvem er gjestene deres? Privatpersoner, og mindre og større selskaper. Alle som oppleve et luksuriøst julebord!

Hvorfor skal man ta julebordet hos dere? Vårt julebord serveres i restauranten som ligger i hotellets lobby, som gir en feststemning i hele huset. På julebordet serveres alt fra danske smørbrød til sild og stekt flesk. Om du liker å pynte deg litt ekstra må du virkelig ta turen til Skt. Petri – her får du mer enn gjerne komme i din fineste kjole eller dress.

Pris? Julebord: fra kr 1295 DKK/person. Overnattign på hotellet i forbindelse med julebordet: fra 1995 DKK/person

Er en kveld på Skt. Petri noe for deg? Les mer om julebordet her.

Skt. Petris heftige lobby hvor julebordet serveres


Clarion Hotel Copenhagen Airport – alt du behøver med flyplassen som nærmeste nabo

Kastrup flyplass, København, Ellehammersvej 20_

Når serveres julebordet? 24. november – 24. desember.

Hvem er gjestene deres? En herlig blanding av små og store lokale bedrifter, samt en del private selskap.

Hvorfor skal man ta julebordet hos dere? På Clarion Hotel Copenhagen Airport får du et julebord med alle de danske, klassiske rettene du kan tenke deg. Både mat, drikke, service og stemning kommer til å være på topp. Med Metroen rett ved hotellinngangen og kun 12 minutter inn til København kan du la bilen stå hjemme. Perfekt for en herlig kveld.

Pris? 295 DKK/person

Planlegger du et julebord på flyplasshotellet Clarion Hotel Copenhagen Airport? Mail hotellet om du vil vite mer –  reservation.cl.copenhagen.airport@choice.dk

Avslutt et vellykket julebord i disse luksuriøse rommene.


Når må jeg booke julebordet?

Det viktigste spørsmålet av dem alle – når skal jeg booke julebordet vårt? Etter å ha pratet med alle disse lokale ekspertene på de ulike restaurantene og hotellene har vi kommet frem til noen generelle tips.

  • Skal man ha et julebord med et mindre gruppe? Da holder det å booke en gang i løpet av høsten. Vil du være garantert en plass på favorittstedet bør du gjøre det allerede i september. Lyst til å leve litt på kanten? Da kan du booke frem til november.
  • Er dere en veldig stor gruppe bør dere booke allerede før, eller i løpet av sommeren. Enkelte hotell får nemlig sine første bookinger allerede i januar. 

Les mer

Vil du ha litt mer inspirasjon? Da finner du en hyggelig artikkel her. (Svensk artikkel)

Interessert i å få med deg noen av Nordens herligste julemarkeder? Informasjon om julemarked finner du her

Book hotell i nærheten av Nordens største julemarkeder.

BlogPostView-tagsJulJulebordNorden