Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® The Edge Tromsø ,  Norge

Se alle hotell i Tromsø, Norge

Clarion Hotel® The Edge

Tromsø,  Norge

Clarion Hotel The Edge ønsker velkommen til Tromsøs største kongress- og konferansehotell, som med Kitchen & Table, Living Room og Skybar er et naturlig kulturelt samlingspunkt i Nordens Paris.

Clarion Hotel® The Edge 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Julefest med 3 vise menn

O, det skjer i de dager at julefreden kommer senkende inn og folk igjen kan samles for å feire dette magiske under nordlyset og stjernene - julemiraklet, markert som seg hør og bør av en ordentlig julefest på Tromsøvis.

Vi drar krakken att åt glaset, ser julefreden senke seg over havna utenfor Edge, snur blikket og et julepyntet hotell gjør at både freden og forventningen synker inn. Ta med deg venner, ta med deg kolleger, ta med dine kjæreste for i år vil vi virkelig markere gjenåpning og samhold med en stor julefest en konge verdt.

Vi har døpt vårt blot for "JULEFEST MED TRE VISE MENN". Alle bringer de sine gaver med til deg. Om ikke gull, røkelse og myrra - så ikke så langt unna.

Den første vise mann - OLAV - bringer myrra - du vil finne dette igjen i det han setter opp som en fantastisk, nord norsk julemeny - tuftet på tradisjon men også ny tid og små mirakler.
Den andre vise mann - JARDAR - bringer GULL via gullstrupen sin og vil gi en uforglemmelig konsert som får følelsene i hjerterota helt opp i dagen, og vi kan ikke love at et øye vil være tørt etterpå. Han vil også vise en helt ny side i sitt julerepertoar, og fyre opp stemningen før neste vise mann går på scenen.
Den tredje vise mann - JOSEF - vil avslutte showet - kledd i røkelse- med et gedigent DJ show. Her skal det danses, gleden skal feires og julen 2021 skal gå inn i historien som en av de absolutt beste.

Dette ønsker vi dere. From all of us, to all of you - a very, merry Christmas.

3 PAKKER:
1. Full pakke med aperitiff, garderobe, tre-retters meny, konsert og fest for 1495,- p.p.
2. Middag og fest, 945,- p.p.
3. Inngang til fest: 150,- p.p. Kan også kjøpes i døra.

Dato: 3., 4., 10. og 11. december kl. 18.00 - 03.00

Book julebord her

Book her! For grupper, ta kontakt via e-post: groups.theedge@choice.no.

Julebord på over 100 destinasjoner

Fra nord til sør, og for alle prisklasser - Se vårt store utvalg av julebord og juleshow her!

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.413.004 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.