Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Leangkollen Asker ,  Norge

Se alle hotell i Asker, Norge

Quality Hotel™ Leangkollen

Asker,  Norge Midlertidig stengt 11.11.20 - 03.01.21

Quality Hotel Leangkollen er et ærverdig konferansehotell beliggende i naturskjønne omgivelser med panoramautsikt over Oslofjorden. Kjent for sitt fantastiske kjøkken og service, kan du være trygg på en vellykket konferanse. Vi er et kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ Leangkollen 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Jul på Leangkollen - smaken av gode tradisjoner. I år blir dessverre ikke som vanlig og vi har bestemt for å ikke ha tradisjonell julebordbuffet og familiejulebord. I stedet ønsker vi velkommen til deilig julemat i trygge omgivelser, servert ved bordet. Samle venner, naboer, kolleger eller familien din og book bord og bestill en av våre nydelige julemenyer.

Juleinspirerte selskapsmenyer - mandag til lørdag | Jule à la Carte - mandag - torsdag

Alle kvelder i uken, bortsett fra søndager, kan dere velge fra en av våre juleinspirerte selskapsmenyer. På ukedagene er det også mulig å bestille fra vår Jule à la Carte om en ikke orker en 3- eller 4- retters meny. Meny bestilles på forhånd. Vi tilbyr hyggelige priser på overnatting.

Julelunsj - mandag til fredag

Fra 16. november, mandag til fredag, serverer vi enten klassisk juletallerken med ribbe, medisterkake, julepølse, rødkål, surkål, rørte tyttebær, svisker, kokt mandelpotet og julesaus eller pinnekjøtt med tilbehør. Til dessert Leangkollens herlige karamellpudding med pisket krem og hasselnøttflan. Pris juletallerken kr. 550,-/ Pinnekjøtt kr. 585,-.  Kun bordbestilling kl. 11.30 - 14.00. Ta med kolleger, forretningsforbindelser eller dine venner og kom i julestemning på et julepyntet hus.

Familiejulebord - søndager

I år serverer vi en klassisk juletallerken med riskrem og hjemmelaget bringebærsaus til dessert. Barna kan velge halv porsjon eller egen barnemeny som består av pølse/ lompe, pommes frites og gelé til dessert. Kanskje kommer nissen...

Pris voksen kr. 550,- | Barn: opptil 5 år kr. 95,- | 6-12 år kr. 245,-. Kun bordbestilling mellom kl. 13.00 - 20.00

Lutefiskaften

Vi har satt av 2 kvelder til lutefiskelskere! fredag 6. og fredag 20. november er det lutefiskaften på Leangkollen. Vi serverer tradisjonell lutefisk med karamellpudding til dessert.

Pris kr. 595,- per pers. Kun bordbestilling fra kl. 18.00 - 22.00

Send oss en mail på q.leangkollen@choice.no for å booke plass. Ønsker du overnatting så ordner vi det til en hyggelig pris. Bare ta kontakt!

Hjertelig velkommen til oss i førjulstiden.

Pris og åpningstider for julebord hos oss

Juleinspirerte menyer: Mandag - lørdag fra 16. november - 19.desember. Fra klokken 18.00- 22.00

Pris: fra kr. 695,- per person

Familiejulebord: Klassisk juletallerken med riskrem. Alle søndager fra 23. november - 20. desember fra kl. 13.00 - 20.00, samt lørdag 12/12 og 19/12. Fra kl. 13.00 - 18.00.

Pris: 550,- per voksen. Barn: opptil 5 år kr. 95,- | 6-12 år kr. 245,-

Julelunsj: Klassisk juletallerken med karamellpudding. Alle ukedager fra 23. november - 22. desember. Fra klokken 11.30 - 13.30.

Pris: Kr. 550,- per person

 

Book julebord her

Ta kontakt via e-post: q.leangkollen@choice.no eller telefon: +47 66 76 70 00 så hjelper vi deg med bookingen av ditt perfekte julebord!

Julebord på over 100 destinasjoner

Fra nord til sør, og for alle prisklasser - Se vårt store utvalg av julebord og juleshow her!

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.398.003 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.