Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Gjøvik, Norge

Quality Hotel Strand

Gjøvik,  Norge

Quality Hotel™ Strand ligger i hjertet av Gjøvik sentrum i Oppland. Hotellet har moderne konferanselokaler og et av Norges største spa-anlegg. Vi sørger for en vellykket konferanse eller en behagelig weekend med god mat og et spennende kulturtilbud.

Quality Hotel Strand 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Strand

Julebordstilbud

Vår resident DJ spiller deilige rytmer hver helg før jul.

  • Periode for opphold:

    25. nov 2016 - 18. des 2016

  • Bookingperiode:

    21. aug 2016 - 17. des 2016

Priser

Julebuffet inng. partyband - 795 NOK

Julebuffet inng. humorgalla og partyband 1195 NOK

Julebuffet inng. Café Pi - 695,-

4 retters julemeny inng. Café Pi - 595,-

Inngang Partyband og DJ - 200,-

Inngang DJ - 100,-

Kom og nyt førjulstiden på Strandhotellet på Gjøvik. Vi har sydd sammen et opplegg for enhver smak i ulike prisklasser.

Om dere skal arrangere julebord, er Quality Hotel Strand et selvskrevent alternativ. Med mange ulike lokaler og erfarne stab, har vi erfaringen og kunnskapen til å skreddersy det perfekte arrangement. 

Vi har en rekke forskjellige alternativer for dere. 

25. og 26. November

I både hotellrestauranten og i Mustadsalen pynter vi til jul, og tilbyr vår tradisjonelle julebuffet. Drikke serveres ved bordet, og dere forsyner dere selv fra buffeten.

Etter middagen kan dere sitte ved bordet eller fortsette festen i Cafe Pi hvor vår resident DJ Kinder spiller deilige og fengende rytmer ut i de små timer. 

Julebuffet med inngang til Café Pi 695,-

2. og 3. Desember

Vi dekker opp i både hotellrestauranten, og alle lokaler vi har til rådighet og tilbyr vår tradisjonelle julebuffet. Drikke serveres ved bordet og dere forsyner dere selv av buffeten.Etter middagen kan dere sitte ved bordet eller fortsette festen i Cafe Pi hvor vår resident DJ Kinder spiller deilige og fengende rytmer ut i de små timer. 

2. desember har vi også partybandet Monument som vil spille i foajeen fra ca 23.30.

3. desember har vi helaften med Humorgalla og partybandet Hitmen som vil spille i foajeen fra ca 23.00 - UTSOLGT

Julebuffet med inngang til Café Pi og partyband 795,-

9. og 10. Desember

Vi dekker opp i både hotellrestauranten, og alle lokaler vi har til rådighet og tilbyr vår tradisjonelle julebuffet. Drikke serveres ved bordet og dere forsyner dere selv av buffeten.

Etter middagen kan dere sitte ved bordet eller fortsette festen i Cafe Pi hvor vår resident DJ Kinder spiller deilige og fengende rytmer ut i de små timer.

I tillegg vil Partybandet Hitstation spille gode slagere i foajeen fra ca kl 23.30 både fredag og lørdag.

Julebuffet med inngang til Café Pi og partyband 795,-

16. og 17. desember

Denne helgen tilbyr vi en 4 retters juleinspirert meny.Vår resident DJ KINDER snurrer plater i Café Pi utover kvelden

4 retters med inngang til Café Pi 595,-

Inngang uten julemat:

24. og 25. november og 16. og 17 desember       100,-

2. og 3. desember og 9. og 10. desember             200,-

Vi skreddersyr også opplegg både på og utenom de oppsatte datoene. Ta kontakt angående priser på overnattinger eller konferansepakker.

Overnatting i kombinasjon med disse julebordspakkene tilbys til 795,- enkeltrom og 995,- dobbeltrom.

Partyband:

2. desember - Monument

MONUMENT er bandet som alltid leverer musikk av ypperste kvalitet! Repertoaret består består utelukkende av store hits - i hovedsak fra nyere tid, men også enkelte eldre slagere. Liker du Madcon, Katy Perry, Pharrell Williams, Maroon 5 og en litenCarola-slager, har vi den perfekte setlista for kvelden. Vi garanterer full energi fra scenen, mye dansing, allsang og fest for alle i salen!

3. desember - The Hitmen

Med de aller største moderne hits, av de mest populære artistene som har herjet hitlistene i Norge og verden over de seneste åra. Bandet radbrekker låter av blant andre David Guetta, The Killers, Bruno Mars, Justin Timberlake, Katy Perry, Rihanna, Avicii, Kings Of Leon, osv. osv.

Repertoiret setter fyr på publikum i alle aldre. Det er lett fordøyelig for alle nettopp fordi man hører det på radio hver dag! The Hitmen har opptrådt på en solid mengde events med artister og profiler som Kurt Nilsen, Marion Ravn, Gabrielle, Vinni, Hanne Sørvaag, Thomas og Harald, Bjarne Brøndbo, Morten Abel, Magnus Grønneberg, Jon Almaas, Jonna Støme, Ørjan Burøe, Terje Sporsem osv. osv. Bandet består av et kompetent a-lag av musikere som alle har lange karrierer bak seg, både som artister selv, og som frilansmusikere med cv’er proppfulle av de største norske navnene. Se mer informasjon:   http://www.thehitmen.no/

 9. og 10. desember - Hitstation

Med et navn som like gjerne kunne vært din favoritt radiokanal, har HIT STATION bestemt seg for å gi nettopp DEG det DU vil høre og spille DINE favorittlåter, samt også noen låter du ikke visste at du digget.

HIT STATION med Morten Fredheim i spissen (kjent fra bl.a The Voice, og med den amerikanske Grammy-vinnende artisten Paul Nelson) har gjort hundrevis av liveopptredener med overveldende respons i hele landet med sitt forrykende energiske partyshow siden 2012.

HIT STATION vil garantert få stemningen i taket med masse energi, svulstige ballader med høy allsangfaktor og en utømmelig dose spilleglede og i tillegg et imponerende lys, røyk- og lasershow.

HIT STATION spiller de kuleste HITS fra 80-tallet og helt frem til det som topper hitlistene akkurat NÅ! Tenk Aerosmith, Def Leppard, AC/DC, Bryan Adams, Coldplay, A-ha, Seal, Pink, Genesis, Tom Petty, Swedish House Mafia, The Killers, Eminem, Owl City, Van Halen, Bon Jovi, One Republic, Taylor Swift, Katy Perry, Robyn, Maroon 5 og mange flere. Se mer informasjon: https://hitstation.no

Få velkomsttilbud på 25 % rabatt

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få velkomsttilbud på 25 % rabatt
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.500.291.000 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.