Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Ålesund Ålesund ,  Norge

Se alle hotell i Ålesund, Norge

Quality Hotel™ Ålesund

Ålesund,  Norge

På Quality Hotel Ålesund bor du midt i sentrum i komfortable og lyse rom med fantastisk fjordutsikt. Med umiddelbar nærhet til shopping, marina, restauranter og uteliv, har vi perfekt beliggenhet i Jugendbyen uansett om du er på konferanse eller semester.

Quality Hotel™ Ålesund 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Endelig kan vi samles til julekos igjen! På Quality Hotel Ålesund kan du nyte julestemningen sammen med nydelig julemiddag og levende atmosfære, enten i restauranten vår eller i et eget lokale.

 

JULETALLERKEN 425,- Her fylles tallerken med alt som hører julen med, bl.a pinnekjøtt, svineribbe julepølse og medisterkake.

LUTEFISK 395,- Tradisjonell lutefisk fra Lofoten serveres med alt av herlig tilbehør.

DESSERT fra 105,- Her kan man bl.a. velge tradisjonell riskrem, deilig crème brûllée eller en spennende ostekake med smak av pepperkake og gløgg.

KJØKKENSJEFENS 3-RETTER TIL JUL 595,-

LUNSJBUFFET 495,- (minimumsantall: 40 pers.)

Pinnekjøtt, svineribbe, julepølse, medisterkaker, rotmos, surkål, rødkål, julesjysaus og mandelpoteter, Røkt laks, eggerøre, lokal sild, spekemat, potetsalat, blandet salat, rømme, majones, brød og smør. Riskrem med bringebærsaus, krumkaker og multekrem.

JULEBUFFET 695,- (minimumsantall: 40 pers.)

Pinnekjøtt, svineribbe, julepølse, medisterkaker, rotmos, surkål, rødkål, julesjysaus og mandelpoteter, Røkt og gravet laks, sennepsaus, eggerøre, lokal sild, kalkun, potetsalat, waldorfsalat, syltaflesk, pepperkaker med blåmuggost, spekemat, cabaret med krepsehaler, blandet salat, majones, rømme, brød og smør. Riskrem med bringebærsaus, krumkaker og multekrem, karmellpudding med karamellsaus, assorterte kaker og frukt.

Julelunsj til grupper

For grupper som ønsker julelunsj, har vi også en egen meny med flotte retter vi tilbyr. Ta kontakt for meny og et fint tilbud

Privat julebord i eget lokale

Det er også fullt mulig å holde julebordet i eget lokale, mot et tillegg i pris. Hva med å kombinere julebordet med et helgeopphold i et av våre flotte rom? Ta kontakt for et godt pristilbud.

Pris og åpningstider for julebord hos oss

Dato: Oppdateres fortløpende.

Pris:
Juletallerken - 475 kr

Lutefisktallerken - 425 kr

Innholdsrik julebuffé med varmmat og dessert - 695 kr (lunsjbuffé 495 kr)

Book julebord her

Ta kontakt via e-post: q.alesund@choice.no eller telefon: +47 70 16 00 00 så hjelper vi deg med bookingen av ditt perfekte julebord!

Julebord på over 100 destinasjoner

Fra nord til sør, og for alle prisklasser - Se vårt store utvalg av julebord og juleshow her!

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.413.004 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.