Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Ålesund Ålesund ,  Norge

Quality Hotel™ Ålesund

Ålesund,  Norge

På Quality Hotel Ålesund bor du midt i sentrum i komfortable og lyse rom med fantastisk fjordutsikt. Med umiddelbar nærhet til shopping, marina, restauranter og uteliv, har vi perfekt beliggenhet i Jugendbyen uansett om du er på konferanse eller semester.

Quality Hotel™ Ålesund 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Servicetilbud på Quality Hotel Ålesund

Her ser du våre servicetilbud.

Frokost

Frokost er dagens viktigste måltid, og bor du på Quality Hotel Ålesund inngår det alltid en velfylt frokostbuffé i romprisen. Vi serverer en fullverdig kontinental frokost med næringsrike og økologiske alternativ som garantert vil gi deg en bra start på dagen.

Åpningstider for frokost

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30 
Lørdag - søndag: 07.30 - 10.30 

Åpningstider for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Parkering

På Quality Hotel Ålesund har vi ikke parkeringsplasser i tilknytning til hotellet, men det finnes gateparkering, Hjelsetgården bobilparkering i nærheten samt et stort parkeringshus 300 meter unna hotellet. Parkering koster 250 NOK per døgn. Husk parkering ved automat eller via Easypark sin app, før innsjekk. Det finnes flere ladestasjoner rundt om i Ålesund sentrum.

Treningsrom

Kom og tren hos oss! På Quality Hotel Ålesund finner du et velutstyrt treningsrom. Treningsrommet finner du i 5. etasje.

Åpningstider

Mandag - fredag: 07:00 - 22:00
Lørdag - søndag: 09:00 - 20:00
Tredemølle stenger kl 20:00 hver dag

Dyrevennlig

Ta med din beste venn på reisen! Hos oss er kjæledyr velkommen. Prisen for din venn er 300 NOK per besøk, har du med flere firbente venner er prisen 400 NOK per besøk. Dersom du har førerhund og viser frem beviset, koster det ingenting i tillegg. Ikke glem å gi oss beskjed når du booker oppholdet ditt slik at vi kan sikre deg et av våre dyrevennlige rom.

Gratis Wifi

Alle våre hotellrom og fellesområder har inkludert trådløst internett.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.566.102.004 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.