Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Våre hotell i Ålesund

Den vesle kystbyen Ålesund ligger på Sunnmøre, med Norskehavet på den ene siden og nordvestlandets majestetiske fjellandskap på den andre.

Våre to hotell i Ålesund ligger begge rett ved vannet, det ene i fiskerhavnen Brosundet, og det andre bare 200 meter unna. Fra hotellene er det gåavstand til byens kaféer, restauranter, barer og butikker. For deg som har lyst på panoramautsikt over Ålesund og øylandskapet rundt er de 418 trappetrinnene opp til byfjellet Aksla verdt turen. Det går også helt fint å kjøre bil opp til Aksla, hvor det både finnes uteservering og kafé. Et av Ålesunds store kjennetegn er jugendstilen, eller art nouveau. Det var i denne stilen byen ble reist på nytt etter den omfattende bybrannen i 1904. Med dette særpreget, sammen med beliggenheten mellom havgapet og fjellene, er det kanskje ikke rart at byen hele to ganger har blitt kåret til Norges vakreste. Ålesund har mye å tilby både av kulturopplevelser, mat, shopping og uteliv. I tillegg er byen det perfekte utgangspunkt for toppturer og skikjøring i de spektakulære Sunnmørsalpene. Ikke minst er vakre Geirangerfjorden bare et par timer unna, med fantastisk utsikt både fra bilveien og fra båtdekket.

Les mindre
3 hotell i Ålesund

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.540.341.000 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.