Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

JULEBORD PÅ CLARION HOTEL®

Når dagene blir mørkere og bladene går fra å være grønne, gule og røde til at de ligger på bakken fremfor å henge på trær, så betyr det én ting; høsten går mot slutten og julen nærmer seg. Og hva betyr det? Jo - julebord!

Finn ditt perfekte julebord

Julebord er ikke bare julebord. Det vet vi. Det er en bra anledning til å ta på deg akkurat det du føler deg best i og til å nyte deilig mat med mennesker du setter pris på. Det er en anledning til å danse, til å kjenne på vibbene og til å rocke....

... hele kvelden lang. Eller ikke. Det bestemmer du. For folk er forskjellige og det er jo selvsagt derfor vi i Clarion og Clarion Collection også har ulike julebordstilbud, slik at du skal finne det som passer deg og ditt følge best. Men, felles for dem alle er nydelig mat og drikke, herlig, pulserende og pulserende stemning. Og det viktigste: at dere står i sentrum. Alltid. 

Oslo

Clarion Collection Gabelshus - Vi serverer julemat for grupper mellom 15 og 40 personer. For større grupper gjelder egne priser. Du kan velge mellom vår 3-retters julemeny eller tradisjonelt pinnekjøtt, ribbe eller lutefisk. Varmt velkommen for en fantatsisk førjulsfeiring hos oss! Les mer og book her

 

Tromsø

Clarion Hotel® The Edge: Julebordet du sent vil glemme finner du på Clarion Hotel® The Edge! Forvent deg et helspekket show med rallycrosshelten Martin Schanche, stylisten Erlend Elias og komikeren Trine Lise Olsen, et helstøpt liveband og en tre-retters middag i særklasse. Les mer og book her.

 
Bergen

Clarion Hotel® Admiral: Opplev vakre Clarion Hotel® Admiral og et tradisjonsrikt julebord med fantastisk utsikt mot et julepyntet Bryggen. Ring inn julen med venner og kolleger, god stemning og et stort utvalg mat og drikke. Les mer og book her. 

Clarion Collection Havnekontoret - Nyt en 3-retters eller 5-retters med skikkelig tradisjonell julemat, og pinnekjøtt eller lutefisk til hovedrett. Min. 10 pers. Les mer og book her.

  
Lillehammer

Clarion Collection Hammer - Kom innom vårt fantastiske hotel og nyt en julelunsj hver onsdag hele desember. Vi garanterer julestemning! Les mer og book her.

 

Sandefjord:

Clarion Collection Atlantic - Vi inviterer til tradisjonell julelunsj med kalde og varme retter, ost og dessert i historiske Storboden. Torsdag og fredag kl. 12-14, søndag kl. 13-16. Les mer og book her

 

Vurderer du en tur til Danmark i julen, kan vi også anbefale julebord på Clarion Hotel Copenhagen Airport, for en fantastisk dansk julelunsj med alle de danske juleklassikerne.

 

Se julebord på Clarion Hotel i Sverige

Se hotellene her

Vil du vite mer om oss?

Clarion Hotel®

Hos Clarion Hotel kan alt skje. Det forutsigbare møter det uventede. Mulighetene er mange, begrensningene er få.

Se alle hotell her

Se hele vårt utvalg av julebord

Med nesten 200 hotell i Norden finnes det garantert et julebord for alle smaker.

Til alle julebord

Med nesten 200 hotell i Norden finnes det garantert et julebord for alle smaker.

Til alle julebord
2.564.402.003 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.