Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Hotel Brosundet Ålesund ,  Norge

Hotel Brosundet

Ålesund,  Norge

Hotel Brosundet er en hotellperle i sentrale Ålesund. Her bor du rett ved kaikanten, og du kan til og med fiske fra rommet. Spis frokost med utsikt over Brosundet, nyt dagens fangst på MAKI eller en god øl på Brosundet Bar. Velkommen!

Hotel Brosundet 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

På nyrenoverte Hotel Brosundet bor du i et av Ålesunds mest spennende bygg, en tidligere sjøbod rett ved vannkanten. Hos oss bor du bra, nyter gode måltider, har effektive møter, trener og begynner dagen med en herlig frokost.

Midt i byen, og rett ved vannet

Hotel Brosundet ligger i et rolig området, rett ved kaien i sentral Ålesund. Her kan du nyte en fantastisk utsikt over Ålesund og passerende båter. I Apotekergaten ligger et bredt utvalg av butikker, restauranter og kafeer. De fleste severdighetene Ålesund har å by på ligger i kort avstand fra hotellet, for eksempel Jugendmuseet, Fiskerimuseet og de mange vakre og velbevarte jugendhusene som finnes i byen. Her kan du lese mer om Ålesund.

Alt fra standardrom til eget fyrtårn

Hotel Brosundet består at 132 hotellrom, og tilbyr alt fra standardrom og superiorrom til juniorsuiter og suiter. I tillegg er det  mulig å bo i det sjarmerende Molja Fyr - et landemerke, kun et steinkast fra Hotel Brosundet. Som gjest i Molja Fyr får du frokost levert på døren hver morgen. Perfekt som bryllupssuite eller for deg som vil oppleve et lite eventyr i hverdagen. Les mer om våre hotellrom her og Molja fyr her.

Fiskerestaurant og bar

I vår restaurant MAKI arbeider kjøkkenet ut fra de ulike sesongene og våre menyer forandres og baseres på dagens fangst. I kombinasjon med et nøye utvalgt viner og et bredt sortiment av øl er dette en avslappende og  populær møteplass. Brosundet Bar er kjent for sin herlige atmosfære, sitt store utvalg av øl og et bredt sortiment av vin og champagne. Baren passer for alt fra avslappede jobbmøter til en kveld ute med venner. Les mer om MAKI och Brosundet Bar her.

Bra forutsetninger for en produktiv møtedag

Vi tilbyr fire konferanserom med plass til opptil 50 personer. Møterommene har utsikt over Brosundet, midt i Ålesund sentrum. Rolige omgivelser og en behagelig atmosfære gjør det til et perfekt sted for fokus og ro, de perfekte forutsetninger for en produktiv møtedag. Vi skreddersyr til og med program med aktiviteter og opplevelser på Sunnmøre. Les mer om våre møterom og hva vi kan tilby her.

Trening og relaxavdeling

Vi vet verdien av regelmessig trening, selv når man er ute og reiser. På Hotel Brosundet har du tilgang til vårt treningsrom med tredemøller og treningsmaskiner. Relaxavdelingen tilbyr en harmonisk atmosfære og en plass for avslapping. Her har du tilgang til en badstue, tyrkisk badstue og solarium.

Historie

Hotellet har en lang og spennende historie. Navnet er hentet fra den gamle havnen “Brosundet”. Bygningen er en gammel sjøbod fra 1918, der man tidligere tørket og saltet torsk for eksport til Portugal og Brasil. Det er akkurat forankringen i historien, til den gamle sjøboden, i kombinasjon med en ny urban og internasjonal stil som gir Hotel Brosundet dets kontinentale følelse. Torskefiske har hatt stor betydning for Ålesund som by, hvilket du kan lære deg mer om i hotellets mange utstillinger.

Kontakt

  • Apotekergata 1-5 6004 Ålesund , Norge
via Google Maps

Finne frem til hotellet

Buss

Rutebilstasjonen i Ålesund, 5 min gange

Tog

Tog til Åndalsnes. Buss derfra til Ålesund tar ca 1,5 time. 

Fra flyplassen

Flybuss fra Vigra lufthavn

Taxi

Ålesund Taxi +47 70 10 30 00

Om Hotel Brosundet

Antall rom 

132 rom

Antall møterom

4 stk - Fra 10 til 50 personer 

Avstand til flyplassen

Vigra Lufthavn 20 km, ca 30 min

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.562.364.000 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.