Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Energy Stavanger ,  Norge

Clarion Hotel® Energy

Stavanger,  Norge

Velkommen til Stavanger-regionens største og mest spennende design- og konferansehotell på Stavanger Forum ved Madla! Clarion Hotel Energy oser av energi, kunst og design. Her er omgivelsene skapt for å inspirere deg.

Clarion Hotel® Energy 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Clarion Hotel Energy oser av energi, kunst, visjonær arkitektur, design og inspirasjon. Vi er et av Norges største og mest spennende design- og konferansehotell med arkitektur av Snøhetta, design av Arne Jacobsen, Flos, Montana, Philip Starck og kunst av Kjell Pahr-Iversen. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene, du finner gulv fra Dinesen og senger fra Dux. Dette hotellet er skapt for overskudd. Du ser det i linjene, det oppleves i detaljene og det føles i møtet med ansatte - come feel the Energy!

Energisk by

Stavanger sies å være Norges energihovedstad. Det er vi helt enig i. Både forretningsreisende og turister strømmer til Stavanger. Enten de tar del i byens yrende forretningsliv, begeistres av regionens mektige naturområder som for eksempel Preikestolen, eller kommer på grunn av idrettsarrangementer. I hjertet av alt dette, ved inngangen til idretts- og kongressområdet Stavanger Forum, finner du Clarion Hotel Energy.

Akitektur-, design- og miljøhotellet

Det er ikke bare plasseringen av Clarion Hotel Energy som er unik. Hotellet er tegnet av det internasjonalt anerkjente arkitektkontoret Snøhetta. Hotellet kan være et imponerende syn, inspirert av Preikestolens karakteristiske form, og dekket med aluminiumsplater som henviser til Stavanger’s hermetikk tradisjon. De ytre kvalitetene fortsetter innover i hotellet. Den designbevisste vil gjenkjenne møbler av Arne Jakobsen samt detaljer av Philippe Starck, Floss og Montana over hele hotellet. 

Med tanke for miljøet er hotellet i energiklasse A.

Unike konferansefasiliteter opp til 4500 mennesker.

Clarion Hotel Energy er skapt for møter mellom mennesker og har et rikt utvalg av konferansefasiliteter og fleksible løsninger for alt fra to til 1000 personer fordelt på 1800 kvadratmeter. Hotellets første etasje har en herlig atmosfære med designmøbler, ypperlige smaker i restauranten Kitchen & Table og forfriskende drikke i baren. Via en gangbro har vi direkte inngang til Stavanger Oilers hjemmebane og event-arenaen DNB-arena, noe som gir mulighet for arrangementer opp til 4500 mennesker like ved hotellet.

Kitchen & Table, Madla

Mesterkokk Marcus Samuelsson har kombinert atmosfære og stemning fra New York, med råvarer og smaker fra Stavangerregionen. Resultatet er Fun Dining hos oss her på Madla. Clarion Hotel Energy jobber tett med lokale aktører innenfor matbransjen for å tilby en matopplevelse som smaker fantastisk og som gir gjesten energi hele dagen. Sjekk ut vår nyeste meny her

Trening, kunst og shopping

Hotellet har et godt utstyrt treningsrom, og idylliske Mosvannet, Stokkavannet og Sørmarka ligger i umiddelbar nærhet til Clarion Hotel Energy. Et steinkast unna hotellet kan du bli inspirert på Stavanger Kunstmuseum eller shoppe på Madla Amfi senter. Her kan du lese mer om Stavanger. Det er også kort vei til flyplassen og Stavanger Sentrum.

Cash free

Clarion Hotel Energy gjør det enklere og sikrere for deg som gjest og er derfor kontantfritt. Les mer om dette under våre Vanlige spørsmål.

We believe in creating Energy, by bringing people together! Come, feel the Energy! 

Kontakt

  • Ishockeyveien 2 4021 Stavanger , Norge
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Tog

Tog til Stavanger,
buss til Stavanger Turnhall

Buss

Busslinjer 3, 6, 7, 9 og 29
fra Stavanger sentrum/Bussterminalen.
Holdeplass til hotellet: Stavanger Turnhall
Holdeplass fra hotellet: DnB Arena

Fra Stavanger Lufthavn, Sola

Flybuss Stavanger Turnhall/DnB Arena

Taxi

Vi anbefaler Stavanger Taxi, tlf +47 51 90 90 90

Om Clarion Hotel Energy

Antall hotellrom

400 rom - 800 sengeplasser

Antall konferanserom

14 stk - kapasitet på 1000 personer

Avstand flyplass

Stavanger lufthavn, Sola, ca 13 km

Om Clarion Hotel®

Interview with the Foo Fighters

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.408.000 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.