Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Våre hotell i Stavanger

Hele elleve kilometer lang strandkystlinje, havneområde med restauranter, barer og puber langs vannet, og de koseligste små gater med hvitmalte trehus og pastellfargede kaféskilter.

I oljehovedstaden Stavanger finner du både vestlandsnatur på sitt beste, gammel maritim historie og en velbevart, livlig havneby. Midt i Stavanger sentrum ligger fire av våre hotell, som til sammen har både byens mest spektakulære takterrasse, hotellrom i gamle sjøboder og toppetasje med jacuzzi. For konferanser, møter og event har vi flere, store hotell i nærheten av byen, både ved DnB Arena, i Sandnes og ved Sola Lufthavn Stavanger. Enten om du er på ferie, på jobb eller på gjennomreise har Stavanger mye som bør ses og oppleves. De lange, hvite jærstrendene ved Sola er fantastiske, både til bading, piknik i sanden og surfing. Her kan hele dagen tilbringes når sola titter frem. Også Lysefjorden og velkjente Preikestolen gir vakre og spennende naturopplevelser for både store og små. I sentrum kan du gå langs bryggen og spise lunsj på en av byens hyggelige restauranter i havneområdet, eller du kan vandre i gamlebyen, Gamle Stavanger, som er Nord-Europas best bevarte trehusbebyggelse. For familien eller vennegjengen er det også verdt å ta turen til Kongeparken, Vestlandets største opplevelsespark.

Les mindre
9 hotell i Stavanger

Få velkomsttilbud på 25 % rabatt

Ny abonnent? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få velkomsttilbud på 25 % rabatt
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.500.291.000 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.