Tekniske problemer

Vi har tekniske problemer som gjør at det ikke er mulig å logge inn. Du kan fortsatt booke rom uten å være innlogget. Som medlem kan du selvfølgelig etterregistrere dine bonuspoeng så fort problemet er løst. Takk for tålmodigheten!

 
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Residence Sandnes ,  Norge

Quality Hotel™ Residence

Sandnes,  Norge

Quality Hotel Residence er et fullservice konferansehotell i sentrum av Sandnes. Hotellet er en del av multisenteret Vågen med shopping, hotell og kino i samme bygg. Her bor du på hotell i Sandnes som dekker de fleste behov under et og samme tak.

Quality Hotel™ Residence 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Quality Hotel Residence er sentralt plassert i Sandnes og er et fullservice konferansehotell. Som nærmeste nabo til tog- og busstasjon, er hotellet det perfekte utgangspunkt for å utforske både Sandnes og Stavanger. Quality Hotel Residence er stedet man møtes på frokost, i baren og på konferansen. Med sentral plassering og innbydende lokaler, egner hotellet seg ypperlig til de fleste arrangement og anledninger.

I hjertet av Sandnes

Quality Hotel Residence ligger kun 15 minutters kjøring fra Stavanger Lufthavn Sola og har tog- og bussforbindelser ett minutt unna hotellet. Som en del av et multisenter, finner du shoppingmuligheter og kino i samme bygning. Hotellet ligger like i nærheten av den koselige Langgata, som bugner av lokale og inspirerende nisjebutikker. 

Hotellet

Hotellet har innbydende fasiliteter og kan by på luftige og lyse rom. Ved Quality Hotel Residence får du gleden av gratis wifi i fellesarealene og på hotellrommet, samt gratis avis. Vi tilbyr også mat og drikke hele dagen i Lounge 24. Hver morgen serveres en smakfull frokostbuffet med lokale råvarer. Som gjest på hotellet får du kjøpt treningsvoucher til det lokale Sats treningssenteret i resepsjonen. Pris 110,-.

Kurs og konferanse

Vårt gjestfrie og hyggelige hotell inneholder 12 konferanserom som kan romme inntil 650 personer - et ideelt sted for ulike forretingstreff. Kurs- og konferanseavdelingen har 1.400 kvm med stilfulle og fleksible møterom og fellesområder. Det finnes to store saler med kapasitet på inntil 350 personer som kan deles opp i mindre enheter ved behov.

Kontakt

  • Julie Eges gate 5 4306 Sandnes , Norge
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Fra og til Stavanger Lufthavn Sola

Rutebuss nummer 42, eller taxi

Vi anbefaler Sandnes Taxi, telefon +47 51 66 16 00.

Flybussen kan bestilles på www.henta.no.

Om Quality Hotel Residence

Antall hotellrom

160 stk - 315 senger

Antall konferanselokaler

12 stk – plass til over 650 deltagere

Avstand Stavanger Lufthavn Sola

15 km - ca 15 minutter

Avstand Sandnes Sentrum togstasjon

200m - Ca. 1.min

Avstand lokaltrafikk

Tog og busstasjon ligger ca 1 min gange fra hotellet

Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Interview with the Foo Fighters

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.412.004 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.