Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Admiral Bergen ,  Norge

Clarion Hotel® Admiral

Bergen,  Norge

Clarion Hotel Admiral ligger midt i hjertet av Bergen sentrum, og har en fantastisk utsikt mot Bryggen og Fløyen. Med gangavstand til det meste av shopping, restauranter og kulturliv.

Clarion Hotel® Admiral 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Clarion Hotel Admiral ligger i den gamle og ærverdige pakkhusbygningen fra 1904, ønsket sine første gjester velkommen i 1987 og avsluttet en omfattende renovering i mai 2014. Nå er du velkommen som gjest hos oss.

I hjertet av Bergen

Hotellet ligger midt i Bergen med en fantastisk utsikt over innseilingen til Vågen, berømte Bryggen, Fløyen og fisketorget. Med hav på tre sider får man en maritim følelse, samtidig som hotellets interiør er fresht og moderne. Strandkaiterminalen, hvor fergene til blant annet Stavanger og Sogn og Fjordane går, ligger like ved hotellet, og fem minutter unna med taxi ligger Bergen Jernbanestasjon. På Clarion Hotel Admiral vil du møte en kreativ stab som gjør det de kan for at gjestene får en minnerik og personlig opplevelse på hotellet og i byen vår.

Opplev Bergen

Et opphold på Clarion Hotel Admiral gir deg det perfekte utgangspunkt for å oppleve Bergens unike muligheter når det gjelder shopping, byliv, restauranter, konserter, revy og teater. Hva med et seilas på byfjorden eller på åpent hav? Besøk Troldhaugen - Edvard Grieg Museum, eller Siljustølen - hjemmet til komponisten Harald Sæverud. Med gangavstand fra hotellet kan du oppleve Nord Europas største akvarium, hvor du forøvrig får 20 % rabatt når du bor hos oss, eller delta i en byvandring og lære mer om Bergens spennende historie. Spør våre ansatte om råd for et opphold i Bergen tilpasset deg og dine interesser. Du kan også lese mer om Bergen her.

Bar og restaurant

I hotellets restaurant Kitchen & Table Bergen kan vi by på en deilig middag med spennende smaker inspirert av Manhattan - og Bergen. Her serverer vi også måltider dersom du har deltatt på en konferanse eller et annet arrangement - om ønskelig. Måltidet kan med fordel avsluttes i sofaene i barområdet. Det går også en langstrakt terrasse utenfor restauranten, direkte over sjøen og med fantastisk utsikt over Vågen og Bryggen. På fine dager kan både frokosten, lunsjen og middagen inntas her.

Konferanse og andre arrangementer

Clarion Hotel Admiral har nyoppussede lokaler som passer perfekt for konferanser og møter i Bergen sentrum. Det er også mye brukt til private selskaper som bryllup, konfirmasjon, julebord, jubileum og andre merkedager. Sjøkanten er vårt mest populære selskapslokale og har egen terrasse med utsikt over Vågen, Bryggen og Fløyen. Perfekt for et bryllup sentralt i Bergen.

Personlig atmosfære

Det hele begynte med tanken på en hotellkjede som ikke er som alle andre. Tanken på mer enn bare en god natts søvn. Hotell hvor opplevelser er viktigere enn uniformer. Kreative møtesteder hvor byens liv og puls møtes, og hvor personalets omtanke er mer enn stive nikk og "korrekt" service. Personlige og ekte hoteller som gjestene forlater med et smil - og vender tilbake til med et smil.

Handikapptilpassede rom

Vi har et antall handikapptilpassede rom, tilpasset for å gjøre ditt opphold hos oss enklere. Kontakt oss for mer informasjon om våre handikapptilpassede rom og fasiliteter.

Cash free

Clarion Hotel Admiral gjør det enklere og sikrere for deg som gjest og er derfor kontantfritt. Les mer om dette under våre Vanlige spørsmål.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til oss på Clarion Hotel Admiral - en levende møteplass i Bergen sentrum!

Kontakt

  • C. Sundts gate 9 5004 Bergen , Norge
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Tog

Tog til Bergen togstasjon.

Båt

Hotellet ligger rett ved Strandkaiterminalen i Bergen.

Fra Bergen Flyplass, Flesland

Flybuss til Clarion Hotel Admiral.

Taxi

Vi anbefaler Taxi 1 og har avtale om fastpris fra / til utvalgte destinasjoner.
Flesland flyplass: 412,-
Bergen togstasjon: 166,-
Hurtigruteterminalen: 166,-

Om Clarion Hotel Admiral

Antall hotellrom

210 rom - 401 senger

Antall konferanselokaler

7 lokaler - maksimum 180 deltagere

Avstand flyplass

Bergen Flyplass, Flesland:
18,5 km, ca 25 min med bil

Avstand lokaltrafikk

Bussholdeplass: 0-25 m
Togstasjon Bergen Stasjon:
2 km, ca 10 min gange. 
Strandkaien i Bergen: 2 min ganger.

Om Clarion Hotel®

Interview with the Foo Fighters

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.408.000 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.