Informasjon om koronavirus

Les om hva vi som hotellkjede gjør i forbindelse med covid-19 og hvilke regler som gjelder for av- og ombookinger her

 
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Våre hotell i Latvia

Opplev Latvia i ferien, eller dra på helgetur til Riga! Nordic Choice Hotels har hotell midt i hovedstaden, i nærheten av både severdigheter og restauranter. Her bor du også med et perfekt utgangspunkt for utflukter rundt omkring i landet

Noe for enhver

Uberørt natur, kultur eller storby? Hvis du vil reise til Baltikum er Latvia og hovedstaden Riga et utmerket valg, med et stort utvalg aktiviteter å velge mellom.

Bo midt i Riga

Clarion Collection Hotel® Valdemars ligger midt i sentrum av Riga med gangavstand til Gamlebyen og severdigheter som Nasjonalmuseet og Albertagaten, med sine berømte Art Nouveau-bygninger som kjennetegner hovedstaden. Rusle rundt i byen og se på nydelig arkitektur og kirker med gamle aner, og ta deg velfortjente pauser på koselige caféer og restauranter. Sørg for å få med deg Centraltirgus, sentrumsmarkedet, når du er på besøk, som er et av Europas største markeder.

Utfluktsmål utenfor Riga

Hvis du er nysgjerrig på hva mer Latvia har å by på, trenger du ikke reise langt fra hovedstaden for å oppleve mer av landets historie og natur. Bare en times biltur unna ligger severdigheter som arkitektoniske minnesmerker, vakker natur i Gauja nasjonalpark, eller sjarmerende landsbyer. Ved den lange kystlinjen langs Østersjøen finnes det også mange badestrender som definitivt er verdt et besøk. Spør gjerne personalet på hotellet vårt hvis du trenger tips til ting å gjøre i både Riga og Latvia!

Flere land

Danmark
Finland
Litauen
Norge
Sverige

Les mindre
1 hotell i Latvia

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.388.001 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.