Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Hotel No 13 Bergen ,  Norge

  • Inngangsparti Hotel No 13 i Bergen
  • Hotel No 13 sin resepsjon ligger rett innenfor inngangen
  • Resepsjonen hos Hotel No 13

Hotel No 13

Bergen,  Norge

Hotel No 13 er et lite og urbant hotell midt i Bergen sentrum, med kort vei til flybuss og taxiholdeplass. Velkommen til et moderne hotell med god mat, service og kvalitet i fokus. Vi er et kontantfritt hotell.

Hotel No 13 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Hotel No 13 er et moderne og urbant hotell midt i Bergen sentrum. Unike, stilige rom, god service og kort vei til hva du enn ønsker å gjøre i Bergen er hva du har i vente hos oss.

Midt i kjernen

Hotel No 13 ligger midt på Torgallmenningen i Bergen, med nærhet til kjøpesenter, restauranter, barer, museer, og uteliv. Hotellet ligger også like ved både bybane, taxiholdeplass og busstopp, og bare noen minutters gange unna ligger Fisketorget og Bryggen med sitt yrende folkeliv.

Frokost inkludert

Hver dag serverer vi en god frokostbuffé med flere økologiske produkter. Her finner du både hjemmelaget müsli, ferske brød fra bakeriet Godt Brød, hjemmelaget eggerøre og nytraktet kaffe. Om du heller ønsker å spise frokost på rommet kan du bestille frokostmeny med room service allerede fra kl. 07.00 på hverdager og fra kl. 08.00 i helgene.

Finn ditt Bergen

Med sin ideelle beliggenhet er det enkelt å utforske byen fra Hotel No 13. To minutters gange fra hotellet ligger kjøpesenteret Høyer, og en liten gåtur unna finner du for eksempel Nespresso House for god kaffe, og Godt Brød for herlige rundstykker med ditt eget valg av pålegg. Vi har også lyst å tipse deg om Lepramuseet i Kong Oscars gate 59. Museet, som ligger i underkant av ti minutter fra hotellet, forteller en spesiell og sterk historie. KODE - kunstmuseene i Bergen, er også verdt å besøke. Selvsagt er også Bryggen og Fisketorget et must. Her finner du både kortreist mat og fersk sjømat, restauranter, barer og opplevelser. Ta for eksempel en dagstur med mini cruise om du har tid! Dersom kvelden er uten planer kan vi også anbefale Escape Bryggen for spenning og moro. Spør oss, så gir vi deg gjerne flere tips. Du kan også lese mer om Bergen her.

Velkommen til Hotel No 13!

Kontakt

  • Telefon: +47 55 36 13 00
  • Faks: +47 55 36 13 01
  • E-post: info@hotelno13.no
  • Org. nr: 929 029 828
  • Torgallmenningen 13 5012 Bergen , Norge
via Google Maps

Finne frem til hotellet

Buss

Bystasjonen i Bergen, 10 min

Tog

Bergen , 10 min

Fra flyplassen

Flybussen fra Flesland

Taxi

Bergen Taxi tlf +47 07000

Om Hotel No 13

Antall rom

34 rom - 68 sengeplasser alle dobbeltrom

Avstand til flyplassen

Flesland 20 km, ca 30 min

Interview with the Foo Fighters

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.413.004 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.