Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Molde, Norge

Quality Hotel Alexandra

Molde,  Norge

Quality Hotel Alexandra ligger i sentrum av Molde med utsikt over den praktfulle fjorden. Med kort avstand til lufthavnen, hurtigruta og Moldes varierte kulturtilbud er dette et naturlig valg for en effektiv konferanse eller en avslappende weekend.

Quality Hotel Alexandra 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Alexandra

65% av våre besøkende anbefaler dette hotellet

basert på 235 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
3,5
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
4

Julebord

29. september 2016, , Frode N

Et hotell for de store anledninger. Med flotte konferanselokaler og bankettsaler. Fantastisk service fra morgen til kveld. Noen rom er litt slitt, men de fleste er absolutt godkjent. Noen rom har flot…

Et hotell for de store anledninger. Med flotte konferanselokaler og bankettsaler. Fantastisk service fra morgen til kveld. Noen rom er litt slitt, men de fleste er absolutt godkjent. Noen rom har flott utsikt over Moldefjorden. God frokost.
Les hele anmeldelsen
4

På hotell i Rosenes by!

23. september 2016, Oslo, Norge, Tantetrollet

Første skikkelige besøk i Molde. Hotelket hadde bra møtelokaler men savnet at softis maskinen ikke var i bruk! Nydelig frokost , ja lunsj og middag også forresten. Rommene var helt ok selom jeg ikke f…

Første skikkelige besøk i Molde. Hotelket hadde bra møtelokaler men savnet at softis maskinen ikke var i bruk! Nydelig frokost , ja lunsj og middag også forresten. Rommene var helt ok selom jeg ikke fikk utsikt mot fjorden. Fin beliggenhet, nydelig å spasere i gatene og langs havna. Flotte roser og nydelig vær selv om det var langt ut i september!
Les hele anmeldelsen
3

På jobb i Molde

22. september 2016, Vestfold, Norway, Morten A

Molde er en fin, men liten by med flotte fjell, og et fint fotballstadion. Ikke alt for mange resturanter. Atlanterhavsveien er et must hvis du er i Molde, turen til Kristiansund tar bare en en og en…

Molde er en fin, men liten by med flotte fjell, og et fint fotballstadion. Ikke alt for mange resturanter. Atlanterhavsveien er et must hvis du er i Molde, turen til Kristiansund tar bare en en og en halv time. Hotellet trenger oppussing og rommet føltes litt slitt. Flott utsikt til havna og livet der med hurtigruta.
Les hele anmeldelsen
5

Hotell med sentral beliggenhet

16. september 2016, Averøy, Linda S

Hotell Alexandra serverer god mat, pent repsepsjonsområde, og hyggelig bar sone. Rommene er grei. Vi hadde et to dagersmøte og holdt til i 7 etg. i en møtesal der. Nydelig med utsikt over Moldefjorde…

Hotell Alexandra serverer god mat, pent repsepsjonsområde, og hyggelig bar sone. Rommene er grei. Vi hadde et to dagersmøte og holdt til i 7 etg. i en møtesal der. Nydelig med utsikt over Moldefjorden i pausene. Stor fin takterasse å lufte seg på.
Les hele anmeldelsen
3

3 stjernes standard

12. september 2016, Molde, Norge, odd20162016

Relativt nylig renovert, men fyller ikke 4 stjernes internasjonal standard. Minibar var tom, men luktet skarpt stekt mat. Plast glass på badet. Verandadør kunne ikke låses i luftestilling. Kun stor vo…

Relativt nylig renovert, men fyller ikke 4 stjernes internasjonal standard. Minibar var tom, men luktet skarpt stekt mat. Plast glass på badet. Verandadør kunne ikke låses i luftestilling. Kun stor voksen person kunne klare og stenge og låse verandadøren. Belegg på dusjvegg trenger ikke forekomme hvis den blir vasket etter hver gjest. Frokost med godt utvalg forutsatt at du spiser griskjøtt.
Les hele anmeldelsen
2.370.124.000 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis
Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.