Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Molde, Norge

Quality Hotel Alexandra

Molde,  Norge

Quality Hotel Alexandra ligger i sentrum av Molde med utsikt over den praktfulle fjorden. Med kort avstand til lufthavnen, hurtigruta og Moldes varierte kulturtilbud er dette et naturlig valg for en effektiv konferanse eller en avslappende weekend.

Quality Hotel Alexandra 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Alexandra

65% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 194 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
3,5
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
5

Supert

26. juli 2016, Gol kommune, Norge, ouyfhshiuhs

Hotellet har god servise, fine rom og god frokost. Sengen jeg skulle sove på hadde en knekt planke ,heldigvis kom de med en ny seng ganske raskt.(Var feltseng, var 4 stk.+en hund på en juniorsuite.)Go…

Hotellet har god servise, fine rom og god frokost. Sengen jeg skulle sove på hadde en knekt planke ,heldigvis kom de med en ny seng ganske raskt.(Var feltseng, var 4 stk.+en hund på en juniorsuite.)God utsikt fra rommet i 5. Rommet hadde to bad, en med dusj og bad, og en med do. Bra TV, gode senger og sofaer.
Les hele anmeldelsen
4

Greit hotell

26. juli 2016, , Trojoey

Fikk juniorsuite siden vi var 4 pluss hunden. Flott stort rom ut mot brygga. Nydelig utsikt. Ryddig og rent. Kjempegod service. Litt støy fra veien. Men ellers veldig stille. Frokosten er av normal st…

Fikk juniorsuite siden vi var 4 pluss hunden. Flott stort rom ut mot brygga. Nydelig utsikt. Ryddig og rent. Kjempegod service. Litt støy fra veien. Men ellers veldig stille. Frokosten er av normal standard. Greit utvalg. Ikke så mye å utsette på dette oppholdet.
Les hele anmeldelsen
2

Skuffende

25. juli 2016, Drammen, Norge, gitteaassp

Dette rommet var som tatt ut fra 80 tallet - luktet vondt og vinduer som var knust og ikke gikk an å lukke. Det var ingen informasjons mappe på rommet, dusjforheng og en hårføner fra 70 tallet på bade…

Dette rommet var som tatt ut fra 80 tallet - luktet vondt og vinduer som var knust og ikke gikk an å lukke. Det var ingen informasjons mappe på rommet, dusjforheng og en hårføner fra 70 tallet på badet gjorde ikke noe bedre inntrykk. Døren til rommet gikk ikke automatisk i lås og var slerkete. Pluss var frokosten som hadde et godt utvalg og fine lokaler.
Les hele anmeldelsen
5

Flott hotell med god service

24. juli 2016, Flor, Norge, 951hildea

Hotell Alexandra ligg midt i byen og mange rom har utsikt over fjorden. Frokosten er god og du kan nyte den i dei fine romma med god atmosfære. Sakner kanskje ein eigen del for glutenfrie produkt, men…

Hotell Alexandra ligg midt i byen og mange rom har utsikt over fjorden. Frokosten er god og du kan nyte den i dei fine romma med god atmosfære. Sakner kanskje ein eigen del for glutenfrie produkt, men frukostverten fiksa det etter forespørsel. Likevel kjekkere når ein slepper å spørre. Rommene er heilt greie. Litt mykje vannsøl etter dusjing, ellers var badet nyoppussa og fint. Hyggelige ansatte. Supert å bu på under jazzfestivalen om du tåler litt lyd frå parken.
Les hele anmeldelsen
5

Flott hotell

20. juli 2016, Asker, Norge, Ole K

Booket 2 dobbeltrom for en overnatting. Fikk store flotte rom. Hotellet ligger sentralt i Molde. Kort vei til det meste. Kort vei til det meste. kan anbefale dette hotellet. Fin som base for utflukter…

Booket 2 dobbeltrom for en overnatting. Fikk store flotte rom. Hotellet ligger sentralt i Molde. Kort vei til det meste. Kort vei til det meste. kan anbefale dette hotellet. Fin som base for utflukter i området. Ca 50 meter å gå fra hurtigrutekaia.
Les hele anmeldelsen
2.320.101.000 24

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK