Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Molde, Norge

Quality Hotel Alexandra

Molde,  Norge

Quality Hotel Alexandra ligger i sentrum av Molde med utsikt over den praktfulle fjorden. Med kort avstand til lufthavnen, hurtigruta og Moldes varierte kulturtilbud er dette et naturlig valg for en effektiv konferanse eller en avslappende weekend.

Quality Hotel Alexandra 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Alexandra

65% av våre besøkende anbefaler dette hotellet

basert på 221 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
5

Kurs i Molde

27. august 2016, Vegårshei, Erlend L

Hotellet ligger sentralt. Servicen er god og det samme er maten. Hotellet har mange mindre spisesaler noe som minsker støyen når alle skal spise. Hotell-rommene var litt triste, men absolutt funksjone…

Hotellet ligger sentralt. Servicen er god og det samme er maten. Hotellet har mange mindre spisesaler noe som minsker støyen når alle skal spise. Hotell-rommene var litt triste, men absolutt funksjonelle. Flott utsikt når du kommer opp i etasjene i hotellet.
Les hele anmeldelsen
5

Kurshotell i jobbsammenheng

26. august 2016, Kristiansand, EL4523

Hotellet ligger langs Molde by sin hovedgate, Storgata. Tvers over veien ligger kaia der Hurtigruta legger til. Hotellet ligger i gangavstand fra Molde Stadion og sentrum i tillegg til byens ulike kul…

Hotellet ligger langs Molde by sin hovedgate, Storgata. Tvers over veien ligger kaia der Hurtigruta legger til. Hotellet ligger i gangavstand fra Molde Stadion og sentrum i tillegg til byens ulike kultur tilbud. Hotellet er gammelt og erverdig. Betjeningen yter service og maten er god. Rommene er ytterst ordinære, men utsikten på gode dager er fantastisk.
Les hele anmeldelsen
4

Bra hotel

23. august 2016, Drammen, Norge, Runar V

Dette er et trygt Hotel å velge når en er i Molde. Meget god og delikat frokost. Bra beliggenhet i sentrum. Hyggelige folk i resepsjonen, frokost vertene og stuepikene. En god pris på rommet også denn…

Dette er et trygt Hotel å velge når en er i Molde. Meget god og delikat frokost. Bra beliggenhet i sentrum. Hyggelige folk i resepsjonen, frokost vertene og stuepikene. En god pris på rommet også denne gangen. De hadde fått topp score om rommet hadde vært noe bedre, med tanke på at jeg fikk tilbud om å oppgradere rommet mot en liten sum ekstra. Ble litt skuffet, jeg har jo bodd på dette hotellet i over 20 år. Kommer nok tilbake neste gang.
Les hele anmeldelsen
4

Trivelig betjening.

23. august 2016, , Frank W

Hottelet ligger sentralt til, så det er gå avstand til det meste.Flott utsikt fra rommet når man har rom mot sjøen. Litt liten meny, men god mat. Rent og pent og god plass på rommet jeg fikk. Trivelig…

Hottelet ligger sentralt til, så det er gå avstand til det meste.Flott utsikt fra rommet når man har rom mot sjøen. Litt liten meny, men god mat. Rent og pent og god plass på rommet jeg fikk. Trivelig betjening på alle plasser.
Les hele anmeldelsen
4

God service,

23. august 2016, Stavanger, Norge, 601geirh

Et ærverdig hotell i et eldre bygg. Mitt rom var billig og enkelt. God hjelpsom service fra personalet, her blir du godt mottatt Enkel parkering i området rundt hotellet Sentral beliggende i sentrum…

Et ærverdig hotell i et eldre bygg. Mitt rom var billig og enkelt. God hjelpsom service fra personalet, her blir du godt mottatt Enkel parkering i området rundt hotellet Sentral beliggende i sentrum av Molde og god frokost.
Les hele anmeldelsen
2.320.101.000 25

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK