Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Molde, Norge

Quality Hotel Alexandra

Molde,  Norge

Quality Hotel Alexandra ligger i sentrum av Molde med utsikt over den praktfulle fjorden. Med kort avstand til lufthavnen, hurtigruta og Moldes varierte kulturtilbud er dette et naturlig valg for en effektiv konferanse eller en avslappende weekend.

Quality Hotel Alexandra 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Alexandra

65% av våre besøkende anbefaler dette hotellet

basert på 231 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
3,5
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
3

På jobb i Molde

22. september 2016, Vestfold, Norway, Morten A

Molde er en fin, men liten by med flotte fjell, og et fint fotballstadion. Ikke alt for mange resturanter. Atlanterhavsveien er et must hvis du er i Molde, turen til Kristiansund tar bare en en og en…

Molde er en fin, men liten by med flotte fjell, og et fint fotballstadion. Ikke alt for mange resturanter. Atlanterhavsveien er et must hvis du er i Molde, turen til Kristiansund tar bare en en og en halv time. Hotellet trenger oppussing og rommet føltes litt slitt. Flott utsikt til havna og livet der med hurtigruta.
Les hele anmeldelsen
5

Hotell med sentral beliggenhet

16. september 2016, Averøy, Linda S

Hotell Alexandra serverer god mat, pent repsepsjonsområde, og hyggelig bar sone. Rommene er grei. Vi hadde et to dagersmøte og holdt til i 7 etg. i en møtesal der. Nydelig med utsikt over Moldefjorde…

Hotell Alexandra serverer god mat, pent repsepsjonsområde, og hyggelig bar sone. Rommene er grei. Vi hadde et to dagersmøte og holdt til i 7 etg. i en møtesal der. Nydelig med utsikt over Moldefjorden i pausene. Stor fin takterasse å lufte seg på.
Les hele anmeldelsen
3

3 stjernes standard

12. september 2016, Molde, Norge, odd20162016

Relativt nylig renovert, men fyller ikke 4 stjernes internasjonal standard. Minibar var tom, men luktet skarpt stekt mat. Plast glass på badet. Verandadør kunne ikke låses i luftestilling. Kun stor vo…

Relativt nylig renovert, men fyller ikke 4 stjernes internasjonal standard. Minibar var tom, men luktet skarpt stekt mat. Plast glass på badet. Verandadør kunne ikke låses i luftestilling. Kun stor voksen person kunne klare og stenge og låse verandadøren. Belegg på dusjvegg trenger ikke forekomme hvis den blir vasket etter hver gjest. Frokost med godt utvalg forutsatt at du spiser griskjøtt.
Les hele anmeldelsen
5

Nydelig utsikt og sentral beliggenhet

11. september 2016, Oslo, Norge, Vivi Ann H

Hotel Alexandra ligger sentralt midt i Molde. Hotellet har nydelig utsikt mot fjell og sjø. Maten er fantastisk, både frokosten og andre måltider på hotellet. Jeg anbefaler a la carte-menyen på hotel…

Hotel Alexandra ligger sentralt midt i Molde. Hotellet har nydelig utsikt mot fjell og sjø. Maten er fantastisk, både frokosten og andre måltider på hotellet. Jeg anbefaler a la carte-menyen på hotellets restaurant. Den har enkle, spennende retter og er bedre enn nærmeste restaurant.
Les hele anmeldelsen
4

Sentralt og hyggelig

11. september 2016, Gurskøy, Mona E

Beste hotellet i Molde. Perfekt beliggenhet, kort vei til det meste. Synes restauranten/stuene er spesielt hyggelige. Kunne godt ha oppgradert rommene til å bli mer moderne og innbydende. Uansett, all…

Beste hotellet i Molde. Perfekt beliggenhet, kort vei til det meste. Synes restauranten/stuene er spesielt hyggelige. Kunne godt ha oppgradert rommene til å bli mer moderne og innbydende. Uansett, alltid en god opplevelse på dette hotellet!
Les hele anmeldelsen
2.370.124.000 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis
Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.