Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Holmsbu Hotel & Spa Holmsbu ,  Norge

Se alle hotell i Holmsbu, Norge

Holmsbu Hotel & Spa

Holmsbu,  Norge

Holmsbu Hotel & Spa ligger vakkert plassert helt nede i fjæra, mellom fjordperlene Holmsbu og Rødtangen i Hurum Kommune, en time fra Oslo. Her er livsstil og opplevelser satt sammen i vakre omgivelser for gode konferanser og spaopplevelser.

Holmsbu Hotel & Spa 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Holmsbu Hotel & Spa

Våre dyktige terapeuter vil ta godt vare på deg for å gi deg den beste totale spaopplevelse i avslappende omgivelser.

Fire elementer

Konseptet spa er basert på "helse gjennom vann", og vannaktiviteter er dermed en naturlig del av oppleelsen. Spa-anlegget tilbyr gjestene ulike former for mosjon, både innendørs og utendørs. Maten som serveres på et spahotell skal inneholde rene og naturlige råstoffer, med mye frukt og grønt på tallerkenen. Mind/Body-trening er en naturlig del av spa-konseptet, med tilbud som yoga og meditasjon. Til sist tilbyr vi selvfølgelig en rekke spabehandlinger både for kropp og ansikt, kurbad, og massasje. Til felles har behandlingene at de oppleves som stressreduserende, samtidig som de gir økt velvære og avspenning.

Trening

Den beste spaopplevelsen får du når hode og kropp er avslappet, og muskulaturen er varmet opp og mottagelig for behandling. Vi har utstyrt hotellet vårt med en rikholdig treningsrom med apparater, og har en variert treningsmeny for deg som ønsker det. Henvend deg til sparesepsjonen, hvor du kan få veiledning på hvilke øvelser som passer nettopp deg.

Oppnå best resultat av behandlingen

Når du har sjekket inn anbefaler vi et besøk i vår sparesepsjon, som du finner i 2. etasje. Der vil du få informasjon og muligheten til å orientere deg i avdelingen. For best mulig effekt av din Spa-behandling anbefaler vi deg å ta en treningsøkt, et dampbad eller badstu før behandling. På denne måten får du varme i kropp og muskulatur. Siste stopp før behandling er dusjen, da det er viktig for deg og terapeuten som skal behandle deg.

Henvend deg i spa-resepsjonen senest 20 minutter før behandlingen starter. I resepsjonen får du utdelt badekåpe, tøfler og håndkle. Behold ditt eget undertøy på under badekåpen. Nyt forfriskninger i form av frukt, kaffe eller te i vårt venterom til du blir hentet av din terapeut til avtalt tid. 

Ved bading etter behandling vil du miste mye av langtidsvirkningen fra produktene, da de fleste Spa-behandlinger inneholder produkter som skal forbli på huden i flere timer for få optimal effekt.

Last ned

Åpningstider

Treningssenter

Alle dager: 07.00 - 21.00

Basseng

Alle dager: 07.00 - 20.00

Spabehandling

Mandag - fredag: 12.00 - 20.00
Lørdag: 10.00 - 18.00
Søndag: 10.00 - 16.00

Åpningstider for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Kontakt og bestilling

Vi anbefaler å være tidlig ute med bestilling av spabehandling. Kontakt oss på e-post booking@holmsbuspa.no eller telefon 32 79 70 00.

Vær først med det beste

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste tilbud

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Vær først med det beste
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.480.262.000 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.