Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Holmsbu Hotel & Spa Holmsbu ,  Norge

Se alle hotell i Holmsbu, Norge

Holmsbu Hotel & Spa

Holmsbu,  Norge

Holmsbu Hotel & Spa ligger vakkert plassert helt nede i fjæra, mellom fjordperlene Holmsbu og Rødtangen i Hurum Kommune, en time fra Oslo. Her er livsstil og opplevelser satt sammen i vakre omgivelser for gode konferanser og spaopplevelser.

Holmsbu Hotel & Spa 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Holmsbu Hotel & Spa

Velkommen til Holmsbu Hotel & Spa

Spa-opplevelse

Spa har utviklet seg til å være noe mer enn bare varme kilder og badstue. Hos oss snakker vi om spa-opplevelser, som kan være alt fra en klassisk massasje til et lengre opphold på et tilrettelagt spahotell, med skreddersydde aktiviteter, mange valgmuligheter og gode behandlinger.

Vårt spa

Vår spa-avdeling omfatter et relaxområde, treningslokaler, og behandlingstilbud. Her finner du både innendørs og utendørs basseng, dampbad, massasjedusjer, kaldkulp, badstuer med havutsikt, 12 behandlingsrom og et treningslokale på 265 kvadratmeter med Techno Gym-apparater. 

Behandlinger

Vi har, i samarbeid med vår leverandør Thalgo, utbarudet en meny hvor fokuset er å gi deg en best mulig opplevelse. Våre dyktige terapeuter tar godt vare på deg i våre avslappende og rolige omgivelser. Thalgos produkter er basert på havets ingredienser, som har gitt næring og bygget oppunder liv siden tidenes morgen. Ta en kikk på vår spa-meny, hvor de forskjellige behandlingene er markert med symboler fra vår spa-guide, som kan hjelpe deg med å ta beslutningen om hva du skal unne deg mens du besøker oss.

Trening

Den beste spa-opplevelsen får du når kropp og hode er avslappet, muskulatur og ledd er varmet opp og klare for behandling. Vi har utstyrt våre lokaler med en rekke apparater, samt en treningsmeny der du finner aktiviteter for alle formål, for å klargjøre kropp og sjel for din spabehandling. 

Våre verdier

Vi tar ikke lett på det å være et spahotell. For oss er det viktig med historie og kunnskap for å kunne bygge et best mulig tilbud til våre gjester. Du kan lese mer om hvordan vi tenker om spa og spa-etikette her.

Last ned

Åpningstider

Treningssenter

Alle dager: 07.00 - 21.00

Basseng

Alle dager: 07.00 - 20.00

Spabehandling

Mandag - fredag: 12.00 - 20.00
Lørdag: 10.00 - 18.00
Søndag: 10.00 - 16.00

Vi har 16-års aldersgrense i vår spa-avdeling, bortsett fra i skolens ferier og søndager etter kl 14.00

Åpningstider for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Kontakt og bestilling

Vi anbefaler å være tidlig ute med bestilling av spabehandling. Kontakt oss på e-post booking@holmsbuspa.no eller telefon +47 32 79 70 00.

Vær først med det beste

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste tilbud

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Vær først med det beste
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.480.262.000 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.