Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Straand Hotel™ Vrådal ,  Norge

Quality Straand Hotel™

Vrådal,  Norge

Quality Straand Hotel i Vrådal er et av Telemarks fremste fullservicehotell. Straand Hotel er viden kjent for et allsidig aktivitetstilbud og et velrenommert kjøkken enten det gjelder kurs og konferanse eller ferie og fritid.

Quality Straand Hotel™ 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Straand Hotel™

Sommer i Telemark betyr dype sjøer og høye fjell, veteranskip og pedalbåter, bading og fotturer. 

M/S Fram og Nisser

Den restaurerte veteranbåten M/S Fram ble bygget som slepebåt i 1909, og seiler  idag på innsjøene Nisser og Vråvatn fra hotellets brygge i Vrådal. Hun går i trafikk fra juni til oktober, med rolige turer i vakker innlandsskjærgård. M/S Fram er et levende kulturminne som vitner om områdets tømmerhistorie, da hun ble brukt til å slepe tømmer på Telemarks største innsjø. Da tømmertransporten gikk over til å skje på land, var det ikke lenger bruk for M/S Fram, som forfalt i mange år før dagens eiere kjøpte og restaurerte båten i 1986. Ikke gå glipp av Frams deilige vafler i kafeteriaen ombård. På Nisser kan du også ta deg en tur på egenhånd med kano, robåt eller pedalbåt, som du kan leie hos hotellet. 

Vrådal Golfbane

Vrådal Golfbane åpnet portene i 2013, og ligger vakkert til på Fossøy, omkranset av skog og fjell. Banen består av ni hull, og er åpen for drop-in hver dag. Vi tilbyr forskjellige golfpakker i samarbeid med golfbanen, ta gjerne kontakt for mer informasjon.

Rundturer i Telemark med Vrådal som utgangspunkt

Vrådal er en fantastisk destinasjon i seg selv, og med sin sentrale beliggenhet midt i Telemark er det et flott utgangspunkt for å oppleve resten av Telemark, som er full av kulturhistorie. Vi har en rekke forslag til dagsturer, både Vest-Telemark rundt, panoramatur til Rjukan, på Telemarkskanalen med båt, oppdagelsestur til Fyresdal eller kystopplevelser i Kragerø.

Sykkeltur

Det er fint å sykle i Vrådal. Langs strendene til Nisser og Vråvatn er det flatt, og beveger du deg litt lenger vekk får du bakker å bryne deg på. Vi har tre turer vi anbefaler på forskjellige lengde - 10 km, 45 km og en lengre tur på 80 km som også inkluderer et tur med båt. Vi har sykkelutleie på hotellet for dere som ikke har med egne sykler, og er gjerne behjelpelige med å peke ut rutene for dere. 

Kontakt

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss om du har noen spørsmål.
Telefon: 35 06 90 00
E-post: straand@choice.no 

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.550.355.003 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.