Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Hønefoss, Norge

Comfort Hotel Ringerike

Hønefoss,  Norge

Comfort Hotel Ringerike er hotellvalget for deg som vil bo midt i Hønefoss. Med sin sentrale beliggenhet, har du Hønefoss sine restauranter, shopping og uteliv rett rundt hjørnet. Parkeringsmulligheter, kaffe og te og wifi venter på deg.

Comfort Hotel Ringerike 3 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Comfort Hotel Ringerike

Comfort Hotel Ringerike er hotellvalget for deg som vil bo midt i Hønefoss. Med sin sentrale beliggenhet rett ved fossen, får du restauranter, shopping og uteliv.

Midt i Hønefoss

Comfort Hotel Ringerike ligger i hjertet av Hønefoss. Butikker, restauranter, caféer og et stort shoppingsenter finnes på gangavstand. Hønefoss sin berømte foss ligger rett ved hotellet. 

Rom med det du behøver

På Comfort Hotel Ringerike kan du velge mellom 82 luftige rom, alle med trådløst internett. Gratis kaffe og te kan du nyte akkurat når du vil i lobbyen.

Gym og Beauty Clinic

Om du vil svette litt eller slappe av litt luksuriøst,  behøver du ikke engang å  forlate hotellet. Tren i Comfort Hotel Ringerikes moderne gym og unn deg en massasje, manikyr eller en ansiktsbehandling på Comfort Beauty Clinic, beliggende i hotellet.

Konferansemuligheter

Comfort Hotel Ringerikes konferanselokaler med kapasitet til 140 personer er moderne og utrustet med alt du behøver for en vellykket konferanse. 

Parkering

Hotellet har en avtale med Europark om parkering i bakgården, det koster 100 NOK per døgn, 300 NOK per uke og 50 NOK for dagsparkering.

Kontakt

  • Kongensgate 3 3510 Hønefoss , Norge
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Buss

Hønefoss sentrum

Tog

Hønefoss stasjon

Fra flyplass

Flybuss fra Gardermoen og Torp

Taxi

Hønefoss Taxi +47 32 12 19 00

Om Comfort Hotel Ringerike

Antall rom

82 rom – 162 senger

Antall møterom

5 stk - makskapasitet 140 personer

Avstand lokaltrafikk

Bussholdeplass Hønefoss sentrum: 100 meter
Hønefoss Togstasjon: 500 meter

Avstand flyplass

Oslo Airport - 66 km
Torp Sandefjord Lufthavn - 144 km

Om Comfort Hotels

Les mer om Comfort Hotels

.

2.311.63.057 24

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK