Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection Hotel Kysten Sandnessjøen ,  Norge

Se alle hotell i Sandnessjøen, Norge

Clarion Collection Hotel Kysten

Sandnessjøen,  Norge

Clarion Collection Hotel Kysten ligger sentralt ved havna i Sandnessjøen på Alstenøya ved Helgelandskysten, med kort avstand til byens fasiliteter og 10 km til Sandnessjøen Lufthavn, Stokka. Frokost og Evening Meal er alltid inkludert i prisen. Velkommen!

Clarion Collection Hotel Kysten 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Kysten

Clarion Collection Hotel Kysten ligger sentralt ved havna i Sandnessjøen sentrum. Her bor du i en klassisk nordlandsk kystby med utsikt mot havet, fjellet Dønnamannen, og med dikteren Petter Dass som historisk midtpunkt.

I Sandnessjøen sentrum

Fra hotellet er det bare en liten spasertur til gågaten med shoppingmuligheter og restauranter. Vi kan for eksempel anbefale deg å prøve Helgelands beste fiskekaker og torsketunger fra den lokale fiskebutikken som ligger vegg i vegg med hotellet. Sandenessjøens flyplass Stokka ligger kun 10 km fra hotellet. Når du besøker oss har du gode muligheter til å oppleve de andre byene på Helgeland, som Mosjøen - bare 45 minutter fra Sandnessjøen med bil.

Afternoon Sweets og Evening Meal inkludert

Frokost hver dag er selvsagt alltid inkludert i romprisen når du bor hos oss. I tillegg serverer vi Afternoon Sweets hver ettermiddag, og ikke minst Evening Meal hver kveld. Les mer om måltidene under Servicetilbud. Ved hotellets resepsjon finner du baren vår, hvor du kan slappe av med en drink når du vil.

Hotellet

Hotellet har en hyggelig atmosfære med fokus på hver enkelt gjests behov. Clarion Collection Hotel Kysten egner seg ypperlig når du reiser i jobbsammenheng, eller om du skal ha en hyggelig helg hjemmefra. Hotellet har 84 delikate rom som er utstyrt med 47" LED TV. Alle hotellets rom er røykfrie, og det er gratis wifi i hotellets fellesområder og på alle rom.

Møterom

Hotellets konferanseavdeling har to konferanserom som kan huse møter og seminarer til henholdsvis 50 og 20 personer. Les mer om våre møterom her.

Vakker natur og historie

I Sandnessjøen har du som gjest mulighet til å oppleve storslagen natur, uteliv og historie på en gang. Vi er stolte av byen vår, og deler gjerne våre beste tips. Ta for eksempel en tur innom Petter Dass-museet, eller besøk skulpturlandskapet på Tjøtta for å lære mer om den gamle vikingen Hårek fra Tjøtta og Tore Hund.

Sykkelvennlig bedrift

Skal du sykle på Helgelandskysten? Clarion Collection Hotel Kysten er en sykkelvennlig bedrift, som betyr at du som syklist vil bli møtt med god service og gode råd om sykkelruter, transport og attraksjoner i nærheten. Vi tilbyr sikker sykkelparkering og har lappesakene tilgjengelige for deg. I tillegg har vi avtale med Visit Helgeland som tilbyr sykkelutleie. Kontakt oss gjerne for mer informasjon.

Kontakt

  • Havnegata 4 8800 Sandnessjøen , Norge
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Fra Sandnessjøen Lufthavn, Stokka

Helgeland Transportservice

Taxi

Vi anbefaler Sandnessjøen Taxi,
telefon: +47 75 04 02 12

Om Clarion Collection Hotel Kysten

Antall rom

84 rom - 160 sengeplasser

Antall møterom

2 stk, kapasitet 10 - 36 personer

Avstand til flyplass

Sandnessjøen Lufthavn, Stokka: 10 km, ca 15 min

Avstand til kollektivtrafikk

Ca fem minutters gange fra hotellet til nærmeste bussholdeplass

Om Clarion Hotel®

Vær først med det beste

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste tilbud

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Vær først med det beste
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.480.262.000 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.