Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Julebord i Göteborg 2017

3 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Opplev julen med et klassisk julebord eller kanskje et juleshow

Kom i julestemning i Göteborg med kollegaer, slekt og venner! Her finner du hele vårt utvalg av julebord, og du kan booke det som passer deg best. Klikk på Les mer og send din forespørsel kjapt og enkelt.

Slik booker du julebordet:

1. Velg de hotell du er interessert i ved å klikke på knappen "Legg til i din forespørsel".
2. Fornøyd med dine valg? Klikk på den lysegrønne ruten og velg "Gå videre".
3. Fyll inn din kontaktinformasjon og velg eventtype julebord.
4. Send inn din forespørsel. Ferdig! I løpet av kort tid får du svar av oss.

Klassisk julebord med asiatisk touch på restaurant OGBG

Onsdag til søndag, 24. november - 17. desember serverer Comfort Hotel Göteborgs restaurant OGBG et forseggjort, klassisk julebord med innslag av smaker fra Asia. Vil du oppleve et julebord med det lille ekstra? Gjør din konferanse uforglemmelig og avslutt med smaksrik julemat for deg og dine kollegaer. Unn deg og familien, slekten og vennene en juleopplevelse med byens beste utsikt mot Göta elv. Prisen er 525 SEK/person onsdag-lørdag & 395 SEK/person på søndager. I tillegg byr vi alle barn opptil 12 år på mat på søndager!

Julemiddag og show med Legends of Pop midt i sentrale Göteborg

Onsdag til lørdag, 6. - 16. desember er du velkommen til årets juleshow på Clarion Hotel Post! Kvelden starter 18.15 i foajen med hjemmelaget gløgg fra Dosa Ivanov, vår egen cocktail verdensmester. 19.00 åpner vi opp til den store julebuffeten. Det unike dessertbordet står Patrik Fredriksson, Årets Konditor 2013, for. Juleshowet byr på udødelige pophits som mange av oss har skålet og danset til på 80-tallet. Kom med kollegaer, bedriften eller med familien og venner. Mat + show koster 900 SEK/person eks. moms. Drikkepakke kan kjøpes i tillegg. Velkommen!

Tradisjonelt julebord for de større gruppene

Torsdag til lørdag hele desember kan du nyte et klassisk julebord på Quality Hotel Panorama, midt i Göteborg! Ta med kollegaene og bedriften for en tradisjonell julemiddag eller kom med hele sleken og ny alle julens gleder - her finnes det plass til alle! Om du liker de klassiske svenske rettene Janssons frestelse, sill, juleskinke, kjøttboller og lekre juledesserter kommer du ikke til å bli skuffet. En kort gåtur fra hotellet ligger Liseberg der de kan varme opp før julen på deres årlige julemarked før middagen. Buffeten koster 595 SEK/person og det finnes ulike drikkepakker å legge til.

Julemat i hele Norden

La deg inspirere av noen av Nordens aller mest populære julebord. Les mer på Julebord i Norden – den ultimate guiden her

Kompletter julematen med julemarked

Når dere først er julestemning, hvorfor ikke varme opp før middagen med et besøke på noen av Sveriges alle julemarkeder. Se vår liste over julemarkeder fra nord til sør her.

Les mindre
3 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

Alt du trenger vite om konferanse

Dine konferanser og møter starter her

Konferanse- og møterom i alle størrelser, med praktiske beliggenheter i hele Norden. Nordic Choice Hotels er alltid et godt valg!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Alt du trenger vite om konferanse
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.366.000 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.