Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Møt oss

Lund Sverige

9 hotell i nærheten

1 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Møter og konferanse i Lund

Bestill lokalet til møtet eller konferansen i den sjarmerende universitetsbyen Lund, midt i Skåne. På Clarion Collection Hotel® Planetstaden finner du Lunds severdigheter i gangavstand, og utenfor hotelldørene går det jevnlig busser til Malmö.

Kunsthotellet Clarion Collection Hotel Planetstaden passer perfekt for deg som trenger lokaler til møtet, eventet eller konferansen i Lund, uansett om du vil overnatte eller bare besøke oss på dagtid.  Hotellet har flere moderne, lyse konferanselokaler som enkelt kan tilpasses etter dine ønsker. Selvsagt kan du bestille mat og drikke til møtet eller eventet, uansett om det handler om en enklere kaffepause eller lunsj til hele teamet. I kaffepausen kan du kikke nærmere på hotellets store kunstsamling, eller passe på å trekke litt frisk luft i hagen og se på skulpturene.  

Med konferansen på Clarion Collection Hotel Planetstaden er det kort avstand til Lunds sentralstasjon og bussterminal, men også til de store flyplassene Malmö Airport og Kastrup Copenhagen Airport. En av fordelene med Lund er helt klart nærheten til storbyer både i nord og sør. Med Öresundstoget tar du deg raskt til både Malmö, København og Helsingborg.

Når det er tid for teamaktiviteter og en velfortjent pause fra dagens møter er Lund en fantastisk by å utforske, med mange koselige kaféer og restauranter å velge mellom. Med historie fra middelalderen og Lunds universitet midt i city kan denne lille byen knapt kalles søvnig. Spaser på brosteinsgatene og la deg sjarmere av arkitekturen. Det er vanskelig å gå glipp av Lunds domkirke og historiske Lundagård, der våren i følge tradisjonen synges inn av Studentsangerne 1. mai hvert år. For den historieinteresserte kan populære Kulturen anbefales, og i sommerhalvåret er et besøk i Botanisk hage et must. Velkommen til Lund!

Les mindre
1 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

2.564.407.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.