Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Våre hotell med spa

Drømmer du om å titte opp på stjernehimmelen fra en badestamp, eller har du lyst å unne deg en velfortjent massasje? Om du vil kombinere en storbyhelg med en spaweekend, inklusiv et avslappende bad eller en behandling, har vi flere hotell med spa.

Om det er nettopp storbyen du vil ha en pause fra ligger flere av våre hotell med spa på fjellet og ved sjøen, både i Norge, Sverige og Danmark. Har du lyst at hele oppholdet skal dreie seg om avslapping? Flere av hotellene er rene spahotell som har store spaavdelinger med en rekke basseng, badstuer og relaxområder. Andre hotell ligger mer sentralt og har mindre spaavdelinger. Her ser du alle hotell som har spa og behandlinger. Finn din favoritt og book ditt opphold i listen ved siden av!

Les mindre
22 hotell i SPA

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.540.341.000 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.