Informasjon til kunder

Akkurat nå er det mange som ringer kundeservice, og det er derfor noe ventetid. Om du lurer på noe som har å gjøre med om- og avbestillinger, kan du lese om det her. På siden finner du også informasjon om hva vi gjør for å opprettholde trygge miljøer for gjester og ansatte.

 
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Unn deg et opphold på et av våre spahotell

Drømmer du om å titte opp på stjernehimmelen fra en badestamp, eller har du lyst å unne deg en velfortjent massasje? Om du vil kombinere en storbyhelg med en spaweekend, inklusiv et avslappende bad eller en behandling, har vi flere hotell med spa.

Slapp helt av og ta en spaweekend

Vil du ta en pust i bakken, nyte god mat og koble helt av på spa? Mulighetene er mange. Ta deg inn på spahotellet Farris Bad langs skjærgården i Larvik, idylliske Son Spa i Oslofjorden, eller kombiner en helg i Stockholm eller Göteborg med et herlig dykk i bassengene på takterrassen på Clarion Hotel Sign og Clarion Hotel Post. Om det er nettopp storbyen du vil ha en pause fra ligger flere av våre hotell med spa både på fjellet og ved sjøen, både i Norge, Sverige og Danmark.

Her ser du alle hotell som har spa og behandlinger. Flere av hotellene er rene spahotell som har store spaavdelinger med en rekke basseng, badstuer og relaxområder, perfekt for en avkoblende atmosfære under hotelloppholdet. Andre hotell ligger sentralt til, har mindre spaavdelinger, byr på mye mer i tillegg til spa. Finn din favoritt og book ditt opphold i listen nedenfor!

Les mindre
30 hotell i SPA

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.386.006 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.