Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® & Congress Oslo Airport Gardermoen ,  Norge

Clarion Hotel® & Congress Oslo Airport

Gardermoen,  Norge

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport er et av Norges største konferansehotell og ligger kun åtte minutter med bil fra Gardermoen. Med passion for service og fleksible møtelokaler er ditt arrangement i trygge hender her.

Clarion Hotel® & Congress Oslo Airport 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport, Norges største konferansehotell, ligger sentralt til ved Oslo Airport Gardermoen. Hotellet tilbyr over 45 fleksible møterom med en totalkapasitet på 8000 konferansedeltakere.

The Qube - nytt kongressenter

Hotellet åpnet i august 2014 dørene til et nytt kongressenter, The Qube. Bygget har et netto etasjeareal på 13.000 kvadratmeter. Kongressalen brukes til messer, kurs og konferanser og er dimensjonert for inntil 6000 personer. Det kan serveres middag til 4500 gjester.

Stort, men personlig hotell

På tross av størrelsen legger vi vekt på å være et personlig hotell. Våre ansatte vet å gi personlig service og vi tar gjerne et helhetsansvar for ditt arrangement. Våre 432 lyse og moderne rom sikrer alle gjester en god natt søvn og et komfortabelt opphold.

Åtte minutter fra resten av verden

Hotellet ligger kun åtte minutter unna Oslo Airport Gardermoen med bil, noe som gjør det enkelt å samle deltagere fra hele verden enten det er en konferanse, kongress, et event eller jubileum. Les om Gardermoen her. Nærheten til Oslo sentrum, kun 19 minutter med tog fra flyplassen, gir våre gjester muligheten til å oppleve hva hovedstaden har å by på dersom det er ønskelig. Du kan lese mer om Oslo her.

Konferanse med det lille ekstra

Som Norges største konferansehotell har vi spesialkompetanse på planlegging og gjennomføring av små og store arrangement. Enten dere skal ha en stor konferanse, firmafest, eller et lite møte har vi lokaler for dere. Tilfeldighetene får ikke bo på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport, vi vil ha full oversikt over hva som skal skje til enhver tid. Det sikrer at du får det arrangementet du ikke bare håpet på, men regnet med!

Restaurant & bar

I tillegg til deilige senger og moderne konferanselokaler kan hotellet tilby restaurant og bar. Vi serverer deg sunn og god frokost, lunsj og middag og våre bartendere sørger for koselig stemning i baren. A la carte restauranten Clarion Classics serverer klassiske og smakfulle retter. Clarion Hotel & Congress Oslo Airport er opptatt av at du skal kunne nyte vår mat med god samvittighet. Les mer om vår matpolicy her.

Fitness & Relax

En treningsøkt før frokost? Kanskje en tur i badstuen etter en lang dag? Hos Clarion Hotel & Congress Oslo Airport Fitness & Relax kan du nyte ro og avslapping eller svette ut akkurat når du føler for det.

Sweet Dreams Stay

I samarbeid med UNICEF bidrar vi til at barn utsatt for menneskehandel får en trygg natts søvn. Bor du flere netter, gir vi en donasjon til SWEET DREAMS i stedet for å rengjøre rommet ditt. Vi skal sørge for at så mange barn som mulig får omsorg og skolegang. Vi hjelper barn som blir seksuelt misbrukt, tvunget til å tigge, tvunget inn i giftemål og utsatt for barnearbeid. Målet vårt er at vi i Nordic Choice Hotels hvert år skal bidra til minst 300.000 trygge netter for barn. Les mer om vårt Sweet Dreams prosjekt her.

Cash free

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport gjør det enklere og sikrere for deg som gjest og er derfor kontantfritt. Les mer om dette under våre Vanlige spørsmål.

Kontakt

  • Hans Gaarders vei 15 2060 Gardermoen , Norge
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Fra Oslo Lufthavn Gardermoen til hotellet:
Buss

Rutebuss, ta kontakt med resespjonen for aktuelle busstider.

Tog

Flytoget eller NSB til Oslo Lufthavn Gardermoen.

Taxi

Vi anbefaler Øvre Romerike Taxi. Turen koster ca. 295,-  fra flyplassen. Du finner taxiholdeplass utenfor ankomsthallen.

Om Clarion Hotel & Congress Oslo Airport

Antall hotellrom

432 rom - 783 sengeplasser
Sammen med nabohotellet, Comfort Hotel Runway, tilbys det 1400 sengeplasser.

Antall konferanserom

45 stk - totalkapasitet 8000 personer

Avstand flyplass

Oslo Lufthavn Gardermoen: 8 minutter med buss/taxi

Om Clarion Hotel®

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.409.006 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.