Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel Bergen Airport Blomsterdalen Bergen ,  Norge

Se alle hotell i Bergen, Norge

Comfort Hotel Bergen Airport

Blomsterdalen Bergen,  Norge

Din reise begynner her. Nå er vår nye møteplass, Comfort Hotel® Bergen Airport åpnet. Her er du kun en enkel shuttlebuss unna flyet, og fra 17. august går du på 2 minutter. Passer like bra for møter og konferanser som et sted å henge før flyet letter.

Comfort Hotel Bergen Airport 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Comfort Hotel Bergen Airport

Det handler ikke om take off, turbulens eller harde landinger. Det handler om de dyrebare timene før, mellom og etter. De timene du trenger for å spikre et kontraktsmøte eller lade opp energi før du skal ut og reise – enten du skal på ferie eller forretningsreise. På Comfort Hotel Bergen Airport bor du moderne, rett ved Bergen Airport Flesland. Akkurat nå går det en shuttlebuss mellom hotellet og flyet ditt, og ​når den nye terminale åpner 17. august kan du enkelt gå på kun 2 minutter. Start reisen på et fargerikt rom med en herlig seng, wifi når og hvor du vil, treningsrom og Barception. Her har du alt du trenger for et nytt eventyr.

Hva er din tid verdt?

Med kun 2 minutters gange til gate, sparer du masse tid ved å bo her. Det tar deg kun litt over 20 minutter til Bergen sentrum. Les mer om Bergen her.

Et hotell i teknologisk front

På Comfort Hotel Bergen Airport har vi nyeste tilgjengelige teknologi, som gjør det mulig for deg å sjekke inn via din mobil, på web eller benytte noen av innsjekkingsterminalene på hotellet når du ankommer. Enklere blir det faktisk ikke! 

Smarte hotellrom

Våre hotellrom er smarte, kompakte og akkurat det du behøver. Du kan velge å bo litt romsligere i et av våre superiorrom, eller spar pengene dine og velg et av våre mindre standardrom. Alle rommene har TV med streamingmulighet.

Hi-tech konferansemuligheter

Comfort Hotel Bergen Airport er ditt selvfølgelige valg for møter i Bergen. Med beliggenhet i nærheten av gate, og 20 minutter med buss til/fra sentrale Bergen er det lett og smidig for alle å ta seg hit. Vi har 12 trådløse møterom for korte dagmøter og mindre konferanser.

Organic burgers

Vi vet at god mat og drikke er prikken over i’en for en bra hotellopplevelse. Hos oss får du smakfulle burgere laget på 100% økologisk kjøtt. Vi har selvsagt også alternativ for vegeterianere og veganere. Til maten kan vi anbefale øl, vi har et godt utvalg for ølfanatikeren eller alkoholfrie alternativ om du ønsker det.

Comfort Deli

I vår Barception får du mat 24/7 fra vår Comfort Deli. Her er all mat hjemmelaget, panini, suppe, salat og mye mer. Du går aldri sulten når du sjekker inn eller ut hos oss!

Barception, free WiFI og Gym

Ta deg en kaffe og slå deg ned i vår Barception. Der kan du høre på musikk, få unna litt jobb mens du venter på flyet ditt, eller bare ta en øl. Eller kanskje alt samtidig. Du surfer selvfølgelig trådløst på hele hotellet uten å betale en krone. Behøver du tenke på litt andre ting og samtidig svette litt så har vi et treningsrom, det er bare å ta med seg treningsklærne.

Velkommen til Comfort Hotel Bergen Airport – det perfekte valget for deg som vil gjøre mest mulig ut av reisen.

Kontakt

  • Lønningsvegen 45 5258 Blomsterdalen Bergen , Norge
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Fra Flesland

Med bussene til Flesland Parkering. Disse står til venstre ved utgangen fra terminalen. Gjestene gir beskjed om at de skal til Comfort Hotel Bergen Airport ved påstigning.

Fra hotellet

Shuttlebuss går hver hele time fra 05.00 til 22.00. Gjestene gir beskjed i resepsjonen i forkant.

Fra sentrum

Flybuss til Bergen flyplass, Flesland fra Bergen sentrum tar ca. 22 min. To flybusslinjer, Fana og Fyllingsdalen, knytter sammen flyplassen med sentrum.

Om Comfort Hotel Bergen Airport

Antall hotellrom

304 rom – 608 senger

Konferanse- og møtekapasitet

12 rom – makskapasitet på totalt 175 personer

Avstand flyplass

Flesland, Bergen Airport: 2 minutter med shuttlebuss fra innenriksterminalen

Om Comfort Hotel©

Få velkomsttilbud på 25 % rabatt

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få velkomsttilbud på 25 % rabatt
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.500.291.000 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.