Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel Bergen Airport Blomsterdalen Bergen ,  Norge

Se alle hotell i Bergen, Norge

Comfort Hotel Bergen Airport

Blomsterdalen Bergen,  Norge

Din reise begynner her. Nå er vår nye møteplass, Comfort Hotel® Bergen Airport åpnet. Her er du kun en enkel shuttlebuss unna flyet, og fra 17. august går du på 2 minutter. Passer like bra for møter og konferanser som et sted å henge før flyet letter.

Comfort Hotel Bergen Airport 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Comfort Hotel Bergen Airport

Frokost

På Comfort Hotel Bergen Airport vil vi gi deg en bra start på dagen. Vi tilbyr en stor frokostbuffet med mange økologiske og sunne alternativer – en ordentlig hotellfrokost! Frokosten er alltid inkludert i prisen. Går flyet tidlig? Vi serverer en enklere frokost, Early Bird, fra kl. 04.00 hver dag. Smarte som vi er har vi tilpasset frokosten for å kunne tas med på flyet.

Åpningstider

Mandag - fredag: 06.00 - 10.00
Lørdag: 07.00 - 11.00
Søndag: 07.00 - 12.00

Self-service check-in

Sjekk inn på våre smarte sjekk-inn-terminaler på hotellet når du ankommer, så slipper du eventuell kø.

Kreative og urbane møterom med moderne tekniske løsninger på Comfort Hotell Trondheim
  • Kreative og urbane møterom med moderne tekniske løsninger på Comfort Hotell Trondheim

Møterom

Vi har 12 møterom med plass til 175 deltakere totalt, med makskapasitet på 56 personer i ett rom. Alle møterommene har wifi. I våre lounger er det god plass til å henge i pausene på både møter og konferanser.

Les mer om våre møterom og send førespørsel her.

Goodies & Drinks

Vi vet at god mat og drikke er prikken over i’en for en bra hotellopplevelse. I vår Barception får du mat 24/7 fra vår Comfort Deli. Her er all mat hjemmelaget! Panini, suppe, salat og mye mer. Ønsker du noe varmt anbefaler vi våre Burgers der du får 100 % økologisk kjøtt, samt vegansk alternativ. Til maten er vi ekstra glad i øl og har derfor et barutvalg for ølfanatikerene.

Treningsrom

Her på Comfort Hotel Bergen Airport kan du holde deg i form selv når du er ute og reiser. Vi tilbyr et moderne treningsrom på ca. 80 kvadratmeter. Så ingen unnskyldninger – pakk ned løpeskoene og løp! For deg som heller vil trene utendørs finnes det en del bra løperuter utenfor døren.

Hos Comfort Hotel® får du selvsagt gratis Wifi på alle hotellrom og fellesområder. Surf i vei!
  • Hos Comfort Hotel® får du selvsagt gratis Wifi på alle hotellrom og fellesområder. Surf i vei!

Wifi

For oss på Comfort Hotel Bergen Airport er det en selvfølgelighet at du alltid skal være oppkoblet og surfe gratis – døgnet rundt. Derfor har alle våre rom og fellesområder gratis wifi. Surf i vei!

Parkering

Vi tilbyr 115 parkeringsplasser i kjelleren under hotellet. Parkeringen opereres av OnePark gjennom AutoPay-system. Ved avreise betaler du for parkering på automat med ditt registreringsnummer, eventuelt kan du betale på web innen 48 timer etter avreise.

Pris

40 NOK per time
160 NOK - maks per døgn

Gratis parkering for motorsykkler!

Dyrevennlig

På Comfort Hotel Bergen Airport er dine firbente venner også velkomne. For 250 NOK ekstra/opphold får de sove over på hotellet. For førerhunder betaler du selvfølgelig ikke noe ekstra. Men husk å si i fra allerede ved bestilling så får vi tid til å finne frem et passende rom til deg og din hund.

Få velkomsttilbud på 25 % rabatt

Ny abonnent? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få velkomsttilbud på 25 % rabatt
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.500.291.000 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.