Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel Bergen Airport Blomsterdalen Bergen ,  Norge

Se alle hotell i Bergen, Norge

Comfort Hotel Bergen Airport

Blomsterdalen Bergen,  Norge

Din reise begynner her. Nå er vår nye møteplass, Comfort Hotel® Bergen Airport åpnet. Her er du kun en enkel shuttlebuss unna flyet, og fra 17. august går du på 2 minutter. Passer like bra for møter og konferanser som et sted å henge før flyet letter.

Comfort Hotel Bergen Airport 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Comfort Hotel Bergen Airport

Standard dobbeltrom Maks 2 personer + 1 ekstra

Les mer
Våre standard dobbeltrom er på 13-14 kvadratmeter med allergivennlig parkettgulv. Disse rommene har en 160 cm bred seng, og et baderom på 3 kvadratmeter med dusj. På rommet har du en liten arbeidsplass med en arbeidsbenk og stol, og et godt utvalg av lokale og internasjonale TV-kanaler. Det er chromecast mulighet på samtlige rom. Utsikt mot skogsområde og flyplass.
 • Standardrom
 • Frokost inkludert
 • Gratis trådløst internett
Se priser og tilgjengelighet

Standard to enkeltsenger Maks 2 personer

Les mer
Våre standard dobbeltrom med enkeltsenger er på 13-14 kvadratmeter med allergivennlig parkettgulv. Disse rommene har to enkeltsenger som hver er 90 cm brede og et baderom på 3 kvadratmeter med dusj. På rommet har du en liten arbeidsplass med en arbeidsbenk og stol, og et godt utvalg av lokale og internasjonale TV-kanaler. Det er chromecast mulighet på samtlige rom. Utsikt mot skogsområde og flyplass.
 • Standardrom
 • Frokost inkludert
 • Gratis trådløst internett
Se priser og tilgjengelighet

Superior dobbeltrom Maks 2 personer

Les mer
Disse rommene er på 14-21 kvadratmeter med allergivennlig parkettgulv. Disse rommene har enten en 140 cm bred seng eller en 160 cm bred seng og et baderom er på 3 kvadratmeter med dusj. På rommet har du en liten arbeidsplass med en arbeidsbenk og stol, og et godt utvalg av lokale og internasjonale TV-kanaler. Det er chromecast mulighet på samtlige rom. Utsikt mot skogsområde og flyplass. Superior dobbeltrom har mulighet for en ekstraseng.
 • Superiorrom
 • Frokost inkludert
 • Gratis trådløst internett
Se priser og tilgjengelighet

Superior dobbeltrom (enkeltsenger) Maks 2 personer

Les mer
Rommene er på 14-21 romslige kvadratmeter med allergivennlig parkettgulv. Disse rommene har to enkeltsenger som er 90 cm brede og et baderom på 3 kvadratmeter med dusj. På rommet har du en liten arbeidsplass med en arbeidsbenk og 1 eller 2 stoler, samt et godt utvalg av lokale og internasjonale TV-kanaler. Det er chromecast mulighet på samtlige rom. Utsikt mot skogsområde og flyplass. Her er det også mulighet for en ekstraseng.
 • Superiorrom
 • Frokost inkludert
 • Gratis trådløst internett
Se priser og tilgjengelighet

Familierom Maks 4 personer

Les mer
Våre store familierom er fordelt på 27 kvadratmeter med allergivennlig parkettgulv. Disse rommene er utstyrt med to enkeltsenger som er 90 cm brede og en sofagruppe. Baderom er på 5 kvadratmeter med dusj. Rommet har en liten arbeidsplass med en arbeidsbenk og 1 eller 2 stoler. Alle rom har godt utvalg på lokale og internasjonale tv-kanaler. Det er chromecast muligheter på samtlige rom. Det er også mulighet for en sovesofa til 2 personer. Utsikt mot skogsområde og flyplass.
 • Familierom
 • Frokost inkludert
 • Gratis trådløst internett
 • Sovesofa for to personer
Se priser og tilgjengelighet

Få velkomsttilbud på 25 % rabatt

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få velkomsttilbud på 25 % rabatt
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.500.291.000 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.