Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Våre hotell i Bergen

I vestlandsbyen Bergen kan du forvente både regn og frisk luft, men ikke minst hyggelige mennesker og herlige kultur- og matopplevelser.

Alle våre hotell i Bergen sentrum ligger i behagelig gåavstand til byens mest kjente og populære områder og attraksjoner. Opplev fantastisk utsikt over «byen blant de syv fjell» fra Ulriken og Fløyen. Opp hit kan du ta svevebanen Ulriksbanen og kabelbanen Fløibanen, begge populære attraksjoner for både turister og lokale. Restauranter med særegen utsikt finner du både på Ulriken og Fløyen. Fra våre hotell i Bergen kan du ikke minst rusle rundt på Fisketorget blant fersk sjømat og lokale råvarer. Se de historiske trebebyggelsene på Bryggen, oppført på UNESCOs liste over verdens kulturarv, og vandre blant butikker og mennesker på Torgalmenningen, Bergens mest kjente aveny. Nyt lange måltider og sene kvelder på byens mange restauranter, puber og barer. Sov deretter godt og spis en god frokost på et av våre fem hotell midt i Bergen sentrum. Skal du på konferanse, møte eller event på flyplassen, eller trenger du overnatting i umiddelbar nærhet til flyplassen? Våre to, store hotell ved Bergen Lufthavn, Flesland har den perfekte beliggenheten – og selvsagt alt du trenger av fasiliteter.

Les mindre
8 hotell i Bergen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.540.341.000 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.