Skip to content
Eventyr & opplevelser

Barnas Sommer – perfekte hotell for deg og familien

Vanskelig å få kvalitetstid med familien? Jobb, skole og fritidsaktiviteter gjør at hverdagen ofte er travel og det kjennes iblant som om dagene bare flyr av gårde. Å reise bort med familien og barna er koselig, men det kan også være utfordrende å finne et passende sted å bo. Om du ønsker å reise bort med familien i sommer, har vi noen gode tips til deg her!

På Quality Hotel Skærgården i Langesund, sørvest for Oslo, kan dere leke i Badeparken! Foto: Quality Hotel Skjærgården

Sjekk inn på Quality Hotel™ – alle våre VIP-gjester får en kul overraskelse

I sommer kan du bo sammen med familien på et av våre mange hotell, og du kan la barna kose seg med mange morsomme aktiviteter. Alle barn som sjekker inn får en overraskelse! I en skattekiste eller i en gympose finner du blant annet fargepenner, aktivitetsbok, såpebobler, skattekart, ballong og annet som barna kan leke med. I skattekisten eller gymbagen finner du også gullpenger som byttes kan inn mot is.

Gratis softis er veldig populært! Foto: Quality Hotel Edvard Grieg, Bergen

Barnas hotell – fullpakket med aktiviteter for de små (selvfølgelig uten ekstra kostnad)

  • Barnas Sommer er for våre yngste gjester, men også for å avlaste slitne foreldre
  • Hotellene tilbyr ulike typer av aktiviteter, noen innendørs og andre utendørs. Eksempel på hva barna kan finne på hos oss er å gå på skattejakt, leke i hoppeslottet, hoppe på trampoline eller spille bordtennis og mye annet gøy! Visse hotell har aktivitetsrom med ulike leker og morsomme spill. Sjekk ditt Quality Hotel for å se hvilke aktiviteter de tilbyr.
  • Aktivitene er helt gratis og du betaler ingenting utover rombookingen,
  • Hotellet tilbyr også skreddersydde barnemenyer som er svært populære, og foreldrene kan også ha det litt gøy – du kan nyte en god middag som avsluttes med en runde shuffleboard.

Gå bananas i puterommet! Foto: Quality Hotel Skjærgården

For familien som ønsker full fart og mange aktiviteter

Familierom på Quality Hotel Globe i Stockholm

Vil dere ha en sommer med full fart og mange aktiviteter, bad, spenning og vakker natur finnes det flere bolternativer. Nesten alle Quality Hotel tilbyr større rom der alle får plass. Mange av hotellene har også spesielle familierom med smart, familietilpasset møblering og ekstrasenger. Sjekk ut de ulike hotellene for å se hvilken rom de tilbyr.

Nærme naturen

[Quality Hotel™ ](https://www.nordicchoicehotels.no/hotell/sverige/froson/quality-hotel-froso-park/)**Frösö Park i Östersund **ligger i et vakkert område på øyen Frösön,og har beliggenhet nærme lekeplasser og bademuligheter. Det er et perfekt reisemål for familier som vil gå på oppdagelsesferder og koselige familieutflukter.

Nesten alle barn elsker å bade! På Quality Hotell**™ **Skjærgården i vakre Langesund finner du en vakker skjærgård med strand utenfor hotelldøren. Her finner du også et 4000 kvadratmeter stort badeparadis som er veldig populært med sine 31 varmegrader i vannet året rundt.

Når været svikter

Vi vet jo alle at sommeren her i Skandinavia ikke alltid inneholder sol og fint vær. Da er Quality Hotel™ Sarpsborg et veldig bra alternativ. Her finner du hotellets Superland, hotellets aktivitetessenter innendørs, som byr på et 2000 kvadratmeter stort badeland. Her finner du flere bassenger og rutsjebaner, boblebad, klatrevegg, minigolf, ballbasseng og mye annet.

Shuffleboard på Quality Hotel Friends

I Stockholm finnes både vakker natur og skjærgård, men når solen glimter med sitt fravær er Quality Hotel Friends et bra sted å være. Med Friends Arena og Mall of Skandinavia like ved, kan vi garantere at barna ikke blir lei. På hotellet finnes det også flere morsomme aktiviteter. Om været skulle være fint så venter hele Stockholm med museet, fornøyelsesparker og friluftsmuseum.

Glede, latter og vitenskap

Både i Stockholm, Göteborg, Oslo og flere andre byer rundt om i Norden finnes det familievennlige hotell nære fornøyelsesparker og museum. På Quality Hotel™ Panorma bor du midt i Göteborg nærme Liseborg og Universeum, som er populære turistmål for store og små. Fornøyelsesparken Tusenfryd, like utenfor Oslo er et sommerparadis for familien. Her finnes karuseller og andre attraksjoner og aktiviteter for hele familien, og det beste er at Quality Hotel Entry kun ligger en kort bilreise fra parken.

Ansiktsmaling er også en spennende aktivitet på hotellene. Foto: Quality Hotel Skjærgården

Se alle hotell

Hvor vil du reise i sommer? Familievennlige Quality Hotel venter på deg!


Relevante artikler

Slik reiser du enkelt med barn

5 familietips for en sommerweekend i Gøteborg

Familievennlige sommeraktiviteter i Sverige

12 familievennlige sommeraktiviteter i Sverige