Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Sarpsborg Sarpsborg ,  Norge

Quality Hotel™ Sarpsborg

Sarpsborg,  Norge

Quality Hotel Sarpsborg er et av Norges største familie- og konferansehotell og ligger kun 50 minutters kjøring fra Oslo. For familiebesøkende har vi Superland og Badeland. Konferansegjestene kan møtes i moderne lokaler.

Quality Hotel™ Sarpsborg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Velkommen til Superland! Kom til oss for å skape og legge til flere opplevelser til minneboka. Billetter til Superland kan kjøpes i tillegg til hotellovernattingen. 

Et hus fult av lek og moro

I Superland er det lek og moro som gjelder, hele dagen lang! Superland består av et innendørs område med forskjellige aktiviteter, og Badeland. De knyttes sammen av Cafè Sulten, som ligger midt i hjertet av Superland.  Superland er åpent for alle - vi ønsker deg velkommen uansett om du er overnattende hotellgjest, konferansedeltager eller om du vil komme på dagstur med venner eller familie.

Lekelabyrint

Vi har et område for de minste. Det er et trygt område hvor de kan utforske på egenhånd eller de voksne kan være med. Selv om dette området er meste populært hos de minste så trives barn i alle aldre sammen her. Det er ingen tidsbegrensning - slapp av og la barna leke.

Minigolf

På Superland kan du spille minigolf året rundt i en behagelig temperatur.  Minigolfbanen har 9 hull. De har forskjellig vanskelighetsgrad, og gjør banen morsom for alle, den egner seg for både store og små. Minigolf er en aktivitet alle kan være med på og gjøre sammen.  Om du har badet i Badeland, kan dere fire som kjøpte familiebillett til redusert pris.

Badeland

På andre siden av Café Sulten ligger Badeland.  Les mer om Badeland her.

Cafè Sulten

I Superland driver vi en egen cafè, for uten mat og drikke duger helten ikke. Her serverer vi salater, pizza, pommes frites og hamburger og mye annet digg!

Bursdag på Superland

På Superland kan du endelig få den bursdagen du virkelig ønsker deg. Du kan velge mellom mange forskjellige aktiviteter og spise knallgod pizza, mens du har det SUPERGØY med vennene dine. Kontakt oss for informasjon.

Åpningstider Superland/Badeland

Åpningstider Superland: 

Mandag, onsdag, torsdag, fredag, lørdag: 09:00 - 21:00
Tirsdag: 06:00 - 21:00 
Søndag: 09:00 - 18:00

Siste dag i alle ferier, har lik åpningstid som søndag.

Åpningstider Café Sulten

Mandag - fredag: 16:00 - 20:00 
Lørdag: 12:00 - 20:00
Søndag: 12:00 - 17:00

Billetter Superland

Billetter til Superland kjøpes i hotellets resepsjon eller hos Superland.

Kontakt

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på 
69 10 16 00 eller via superland@choice.no

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.566.101.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.