Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Sarpsborg Sarpsborg ,  Norge

Se alle hotell i Sarpsborg, Norge

Quality Hotel Sarpsborg

Sarpsborg,  Norge

Norges morsomste hotell ligger i Sarpsborg, bare 50 min. fra Oslo. Hotellet har stor konferanseavdeling, et stort badeland og et lekeland med klatrevegg, minigolf, klatrebane, lekelabyrint og lekekrok.

Quality Hotel Sarpsborg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Sarpsborg

Velkommen til Superland! Her har du et mangfold av aktiviteter som passer for både store og små. Kom til oss og skap nye opplevelser til minneboka.

Moro på land og i vann

I Superland er det lek og moro som gjelder, hele dagen lang! Superland består av et innendørs område med forskjellige aktiviteter, og Badeland. De knyttes sammen av Cafè Sulten, som ligger midt i hjertet av Superland. Du kan velge å besøke enten Superland "på land", eller både på land og i vann. I begge områdene finnes det aktiviteter både for små og litt større barn. Superland er åpent for alle - vi ønsker deg velkommen uansett om du er overnattende hotellgjest, konferansedeltager eller om du vil komme på dagstur med venner eller familie.

Badeland!

Vi har renovert badeland og åpnet 16. juli 2015. Badelandet består av mange forskjellige attraksjoner. Her finner du to forskjellige sklier, strømkanal, boblebad, en sopp som spruter vann og en vanngardin som er morsom for de små, men som samtidig er god for ømme skuldre. Velkommen skal du være!

Norges første stolpeklatrebane

Norges første innendørs stolpeklatrebane. Denne klatreløypen passer godt for alle barn (nedre aldersgrense er 3 år). Du er sikret godt, du skal bevege deg to meter over bakken og du skal igjennom 10 hindre. Det er som du klatrer i trær - tar du utfordringen?

Klatrevegg

Veggen er 10,5 meter høy og gir store og små en opplevelse de sent vil glemme. Du trenger ikke være en dreven klatrer for å prøve! Kom innom - vi hjelper deg i gang! Den har 9 baner med autobelay, dvs bremser. Du kan klatre alene. Det er forskjellig vanskelighetsgrad på de forskjellige banene. Du kan også klatre med sikring dersom det er ønskelig. Du kan sende oss en forespørsel (link) om du ønsker å reservere klatreveggen.

Lekelabyrint

Vi har et stort område for de minste. Det er et trygt område hvor de kan utforske på egenhånd eller de voksne kan være med. Selv om dette området er meste populært hos de minste så trives barn i alle aldre sammen her. Det er ingen tidsbegrensning - slapp av og la barna leke.

Minigolf

På Superland kan du spille minigolf året rundt i en behagelig temperatur.  Minigolfbanen har 9 hull. De har forskjellig vanskelighetsgrad, og gjør banen morsom for alle, den egner seg for både store og små. Minigolf er en aktivitet alle kan være med på og gjøre sammen.  Om du har badet i Badeland, kan dere fire som kjøpte familiebillett til redusert pris.

Ballbinge

Hvem som helst kan leie ballbingen. Åpningstidene er unike og mulighetene mange. Idrettslag kan leie den, eller konferansegjester kan ha fotballturnering der. Ballbingen vår er merket til fotball, innebandy, basket og kanonball. Det er KUN tillatt med innesko på belegget. Det er kun tillatt å bruke våre baller. Innefotball og skumball til kanonball.

Cafè Sulten

I Superland driver vi en egen cafè, for uten mat og drikke duger helten ikke. Her serverer vi baguetter, salater, pizza, pommes frites og hamburger.

Bursdag på Superland

På Superland kan du endelig få den bursdagen du virkelig ønsker deg. Du kan velge mellom mange forskjellige aktiviteter og spise knallgod pizza, mens du har det SUPERGØY med vennene dine. Vi har fire forskjellige bursdager du kan velge mellom på Superland. Kontakt oss for informasjon.

Åpningstider

Superland og Badeland

Mandag, onsdag, fredag: 10.00 - 21.00
Tirsdag, torsdag: 06.00 - 21.00
Lørdag: 09.00 - 21.00
Søndag: 09.00 - 20.00

Superland i skoleferier

Alle dager: 09.00 - 21.00.

Badeland i skoleferier

Alle dager: 09.00 - 21.00

Café Sulten

Mandag - torsdag: 15.00 - 20.00
Fredag: 15.00 - 21.00
Lørdag: 10.00 - 21.00
Søndag: 10.00 - 20.00

Åpningstider for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Priser

Prisene varierer etter aktivitet og tid. Se prislisten til Superland og Badeland her.

Kontakt

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på 
69 10 16 00 eller via superland@choice.no

Få velkomsttilbud på 25 % rabatt

Ny abonnent? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få velkomsttilbud på 25 % rabatt
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.500.291.000 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.