Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Sarpsborg Sarpsborg ,  Norge

Se alle hotell i Sarpsborg, Norge

Quality Hotel™ Sarpsborg

Sarpsborg,  Norge

Quality Hotel Sarpsborg er et av Norges største familie- og konferansehotell og ligger kun 50 minutters kjøring fra Oslo. For familiebesøkende har vi Superland og Badeland. Konferansegjestene kan møtes i moderne lokaler.

Quality Hotel™ Sarpsborg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Vurdering fra TripAdvisor

4
797 vurderinger
4
Rom
4,5
Renslighet
3,5
Verdi
4
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
2

Meget dårlig

9. juni 2022, Lillehammer, Norge, kathakv

Det er ikke typisk meg å klage eller legge dårlige reviews. Er som regel fornøyd og er ikke så kravstor. Dette hotellet anbefales imidlertid ikke! Leste at flere har opplevd å få nøkkel til opptatte…

Det er ikke typisk meg å klage eller legge dårlige reviews. Er som regel fornøyd og er ikke så kravstor. Dette hotellet anbefales imidlertid ikke! Leste at flere har opplevd å få nøkkel til opptatte rom eller andre gjester på rommet - det skjedde også meg. Det låste seg inn andre mens jeg lå i sengen helt uforberedt på dette. Det Føltes veldig ugreit og utrygt! Skvatt etter dette ved hver lyd og det var mange lyder fordi det er lytt der. Dette rommet kostet dobbelt så mye som scandic (mye finere rom, renere og mer sentralt). Rommet var slitt og føltes ikke rent(var kanskje det men SÅ ikke slik ut). Dusjhodet svært gammelt. Parkering koster penger med tungvint system.
Les hele anmeldelsen
4

Perfekt for småbarnsfamilier!

14. mai 2022, Bærums Verk, Norge, Joachim1978

Perfekt for familier med småbarn. Bade- og lekeland, samt treningssenter i samme hus. Flott frokostbuffet, men styr unna caféen som er tilknyttet lekeland og badeanlegget, det var triste saker. Kjekt…

Perfekt for familier med småbarn. Bade- og lekeland, samt treningssenter i samme hus. Flott frokostbuffet, men styr unna caféen som er tilknyttet lekeland og badeanlegget, det var triste saker. Kjekt med hele tre dagligvarebutikker i umiddelbar nærhet og rikelig med lademuligheter for de med el-bil.
Les hele anmeldelsen
5

Supert familiehotell

21. mars 2022, Gjøvik, Norge, maritandrinek

Perfekt for familieferie. Fint rom med god størrelse og planløsning. Badeland og lekeland falt i smak. Ungene elsket at det var egen frokostbuffet for barn. Vi voksne kunne ønsket oss en mellomting me…

Perfekt for familieferie. Fint rom med god størrelse og planløsning. Badeland og lekeland falt i smak. Ungene elsket at det var egen frokostbuffet for barn. Vi voksne kunne ønsket oss en mellomting mellom gatekjøkkenmat ved bassenget og hotellets noe «voksne» restaurant.

Svar fra eier

30. mars 2022

Kjære gjest, Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding Det setter vi pris på. :) Hjertelig velkommen til oss ved en senere anledning.

Les hele anmeldelsen
5

Superflott hotell, langt over forventet.

17. mars 2022, , elisebethg

Var litt skeptisk, da jeg syntes nett bildene av hotellet, inkl. fasaden, så litt trist ut, men tok fullstendig feil. Hotellet er riktignok stort, men straks du er innenfor døren møter du et moderne,…

Var litt skeptisk, da jeg syntes nett bildene av hotellet, inkl. fasaden, så litt trist ut, men tok fullstendig feil. Hotellet er riktignok stort, men straks du er innenfor døren møter du et moderne, meget elegant og svært hyggelig hotell, med mat som er langt bedre enn vanlig hotellmat. Det er så mye udelt positivt å si om hotellet, at jeg velger en skjematisk beskrivelse: POSITIVT: - Elegant og lunt interiør, som får store arealer til å virke intime. Elegant og behagelig belysning overalt, som understreker både elegansen og hyggen :-) - Den beste hotellsengen jeg har opplevd noen sinne. Ok, litt myk, men himmelsk. - Visst du blir medlem i kjeden (ved å henvende deg til resepsjonen) er KVALITETSKAFFEN på kaffemaskinen i shop, gratis. For ikke-medlemmer koster den 25 per kopp. Ikke dårlig det heller. Men viktigste er at du kan få ordentlig kvalitetskaffe hele dagen. I motsetning til de fleste hotellresepsjonene jeg har besøkt, som tilbyr smakløs brunt vann, som kalles kaffe. Ikke her :-) - Hyggelige ansatte som hilser så ofte de kan. Vil særlig fremheve rengjøringspersonalet som du kan treffe på overalt i fellesarealet. Flere hilste tydelig og hyggelig. Bidro vesentlig til at jeg følte jeg var på et hyggelig sted. - For barnefamilier er dette trolig paradis. Et veldig gjennomført badeland + svære arealer å løpe på + softismaskin i lobby der man får ubegrensede mengder GRATIS is og popkorn. Hele dagen. - Bodde i tilknytning til en konferanse, og måtte sitte ca. 6 timer daglig. Stolene i konferanserommene er svært gode!!! Her kan også godt voksne mennesker sitte i mange timer. Svært takknemlig for de gode stolene. - Visst du har glemt tannbørsten, ligger det en Rema 1000 butikk like over veien for hotellet. Praktisk tross alt. NEGATIVT: Ingenting bortsett fra at jeg fant ingen informasjon på hotellets nettside om hvilket busstopp jeg skulle bruke, eller busslinje, for å komme til hotellet. Tungt å trille rundt på tung koffert i Sarpsborg mens man leter etter et busstopp som heter Rådhuset. Når stoppene ikke har skilt med navn på. Og det ikke er skiltet for buss utenfor rådhuset :) Et lite kart på nettsiden til hotellet, med informasjon om hvor vi skal gå på /av buss for reise til/ fra hotellet, hadde vært topp. Prøvde å ringe hotellet for å få denne informasjonen, men møtte kun telefonsvarer. Det ble veldig mye googling på meg kvelden før ankomst, så igjen; et kart med litt opplysninger rom kollektivtrafikk til/ fra hotellet hadde vært flott. Hotellet ligger tross alt litt utenfor sentrum, og ikke alle ankommer med privatbil.

Svar fra eier

30. mars 2022

Kjære gjest, Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding Det setter vi pris på. :) Hjertelig velkommen til oss ved en senere anledning.

Les hele anmeldelsen
3

Ingen forventning da er det ok

7. mars 2022, Bekkestua, Norge, MigKuriSag

Vanlig standard på rommet og bygget. Rotete i personalet og oppleves veldig tregt både i restaurant og resepsjon. Dusjen var stusselig. Bodde med fire to senger pluss to ekstrasenger da vi kom frem v…

Vanlig standard på rommet og bygget. Rotete i personalet og oppleves veldig tregt både i restaurant og resepsjon. Dusjen var stusselig. Bodde med fire to senger pluss to ekstrasenger da vi kom frem var det tre ekstra senger som gjorde det opplevdes trangt i rommet. I tillegg lå det bare to sett med hånklær. Det var rotete.

Svar fra eier

30. mars 2022

Kjære gjest, Tusen takk for din konstruktive tilbakemelding Det setter vi pris på. Hjertelig velkommen til oss ved en senere anledning.

Les hele anmeldelsen

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.413.004 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.