Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Sarpsborg Sarpsborg ,  Norge

Se alle hotell i Sarpsborg, Norge

Quality Hotel™ Sarpsborg

Sarpsborg,  Norge Midlertidig stengt 20.04.21 - 10.11.21

Norges morsomste hotell, Quality Hotel Sarpsborg ligger bare 50 minutter fra Oslo.

Quality Hotel™ Sarpsborg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Vurdering fra TripAdvisor

4
785 vurderinger
4
Rom
4,5
Renslighet
3,5
Verdi
4
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
1

Karantenehotellet

5. mai 2021, Oppegård, Norge, Totto-2a

Ingen drømmer vel om å havne på et slikt hotell, hverken i dag eller i framtiden. Beliggenheten er sentral, men ingen drømmebeliggenhet midt i et veikryss og E6 rett utenfor vinduene med mye støy, stø…

Ingen drømmer vel om å havne på et slikt hotell, hverken i dag eller i framtiden. Beliggenheten er sentral, men ingen drømmebeliggenhet midt i et veikryss og E6 rett utenfor vinduene med mye støy, støv og eksos. Anbefaler alle å kjøre raskt videre.
Les hele anmeldelsen
4

Kundeservice

21. desember 2020, Oslo, Norge, NinaS360

Jeg bodde her fordi jeg måtte, ikke fordi jeg valgte det, altså jeg var på karanteneopphold. Da jeg ankom så var det tydelig at dette var nytt også for hotellets ansatte, både fordi det sikkert har m…

Jeg bodde her fordi jeg måtte, ikke fordi jeg valgte det, altså jeg var på karanteneopphold. Da jeg ankom så var det tydelig at dette var nytt også for hotellets ansatte, både fordi det sikkert har manglet litt retningslinjer og hvordan planlegger man innkjöp og personal når man ikke vet hvor mange som kommer og de som skal bo der heller ikke kan reservere i forkant..? Til tross for at rommet er kaldt og wifi dekningen litt dårlig akkurat på mitt rom, så skal personalet ha all ros. De har gjort alt de kan for å gjöre dette til et så bra opphold som mulig og det er tydelig at de virkelig vil gjöre hva de kan for å gjöre ting litt bedre for de som må bo der. Og selv om det aldri var veldig stort utvalg til måltidene var det god mat, variasjon fra dag til dag, og utrolig imötekommende folk når det gjaldt önsker om vegetar. Rommet blir ikke varmere og wifi blir heller ikke bedre om man er her på eget initiativ, men alle de ansatte gjör uansett at hotellet er å anbefale. Tusen takk for stor innsats under en veldig spesiell tid.

Svar fra eier

4. januar 2021

Kjære gjest, Tusen takk for din hyggelige og konstruktive tilbakemelding. Det setter vi pris på. :) Det er godt å høre at du er fornøyd med personalet under ditt karanteneopphold. Hjertelig velkommen til oss ved en senere anledning.

Les hele anmeldelsen
3

Veldig lytt

24. november 2020, , kennethnG4987SY

Det mest positive med hotellet, er personalet. Veldig imøtekommende og hyggelige. Gratis og lett tilgjengelig parkering. Men dette er ikke stedet for den som sliter med innsovning. Du hører naboen let…

Det mest positive med hotellet, er personalet. Veldig imøtekommende og hyggelige. Gratis og lett tilgjengelig parkering. Men dette er ikke stedet for den som sliter med innsovning. Du hører naboen lett, også sisterner. Frokosten så bra ut, men det er ikke mye jeg tør å plukke fra buffet når smittetallene (Covid) er på vei opp. Rommet virket rent, men luktet gammelt og støvete - mulig at en rens av gulvteppet hadde hjulpet. Senga var god, men synd at det er plassert en røykvarsler som blinker rødt i ett rett over senga - mulig det er pga at batteriet skulle vært skiftet ? Totalt sett, ikke et hotell jeg vil benytte meg av igjen.

Svar fra eier

4. januar 2021

Kjære gjest, Tusen takk for hyggelig og konstruktiv tilbakemelding. Det setter vi pris på. :) Røykvarsleren blinker fordi den er fungerende, ikke pga av batteri. Skulle det ha vært noe galt med denne, hadde vi fått direkte beskjed på branntavla i resepsjonen. Så det er helt trygt, men skjønner dette med blinkingen. Ønsker deg en fin dag videre!

Les hele anmeldelsen
5

Anbefalt

20. november 2020, Jessheim, Norge, gingerfy

Hyggelig personale Fine rom God frokost Mange parkeringsplasser Her har vi vært flere ganger. Badelandet tilknyttet er en fin ting å bruke tid på når man skal slå ihjel tid en dag. Det er også fler m…

Hyggelig personale Fine rom God frokost Mange parkeringsplasser Her har vi vært flere ganger. Badelandet tilknyttet er en fin ting å bruke tid på når man skal slå ihjel tid en dag. Det er også fler matbutikker i gåavstand fra hotellet som er et pluss når man trenger noe enkelt og billig å spise.

Svar fra eier

4. januar 2021

Kjære gjest, Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding Det setter vi pris på. :) Hjertelig velkommen til oss ved en senere anledning.

Les hele anmeldelsen
4

Super beliggenhet

22. oktober 2020, Jar, Norge, jonasveiberg

Ligger sentralt tilknyttet Grålum ved motorveien. Alt du trenger i umiddelbar gangavstand og godt med parkering utenfor. Har bodd her flere ganger tilknyttet jobb og har ingenting å klage på. Ble mo…

Ligger sentralt tilknyttet Grålum ved motorveien. Alt du trenger i umiddelbar gangavstand og godt med parkering utenfor. Har bodd her flere ganger tilknyttet jobb og har ingenting å klage på. Ble mottatt av en svært hyggelig ansatt i resepsjonen, og raskt ekspedert. Rommene er helt OK og renhold var topp. Det eneste jeg ikke liker vegg til vegg teppe. Hadde litt problemer med å få på varmeovnen, men med litt feilsøking fikk jeg skrudd den på. Middag i restauranten. Super service fra servitører, og ekstra honnør til Marcus her. Frokosten på samme sted. Den er alltid god. Corona tiltakene er godt ivaretatt på hotellet. Flott område i 1. etg. med mange sittegrupper. Finnes også mulighet for å spill shuffleboard. Mulighet for bading i anlegget, aldri prøvd dette.

Svar fra eier

4. januar 2021

Kjære gjest, Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding. Det setter vi pris på. :) Tilbakemeldingen er også tatt videre til Marcus som hilser tilbake. Hjertelig velkommen til oss ved en senere anledning.

Les hele anmeldelsen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.411.001 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.