Informasjon om koronavirus

Les om hva vi som hotellkjede gjør i forbindelse med covid-19 og hvilke regler som gjelder for av- og ombookinger her

 
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Sarpsborg Sarpsborg ,  Norge

Quality Hotel™ Sarpsborg

Sarpsborg,  Norge

Norges morsomste hotell, Quality Hotel Sarpsborg ligger bare 50 minutter fra Oslo.

Quality Hotel™ Sarpsborg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Inne på Superland ligger Badeland. Det er 2000 kvadratmeter stort, og består av mange forskjellige attraksjoner. Her er det to forskjellige vannsklier, strømkanal, boblebad, og en sopp.
Dette kan kjøpes i tillegg til hotellovernatting.
Soppen

Badeglede for store og små. Det er alltid spennende å løpe gjennom vannet, eller bare å stå under.

Space Bowlen

Space Bowlen har en aldersgrense på 9 år. Det er fordi røret ned til bollen er 24 meter langt. Så kommer du ut i bollen og spinner flere ganger rundt, før du ramler ut i bassenget endten med beina eller hodet først. Bassenget under er 1,8 meter dypt.

25 metersbassenget

Vi har fire svømmebaner på Badeland. Det er alltid to av de fire banene som er svømmebaner og alle fire ved behov. Vannet er 1,6 meter på det dypeste.

Relaxavdelingen

Her inne kan du nyte 34 grader i vannet, en dampbadstue eller en dypp i den kalde kulpen i en behagelig atsmosfære. Om voksne og barn vil trekke seg litt unna de store badeområdene er dette et fint sted å være, med lavere støynivå og høyere vanntemperatur. I trygge omgivelser kan barna bli vant til å være i vann. I relaxavdelingen er det åpent for alle, men de under 15-år i følge av en voksen, og ber om at det respekteres da dette er en stillesone.

Svømmeskole

Vi holder svømmekurs i Badeland, for babyer og barn opp til 10 år. Instruktørene våre er sertifisert fra Norges Svømmeforbund. Vi legger stor vekt på at barnet ditt kommer i riktig gruppe, og veileder gjerne.

Garderobe

Vi har 600 garderobeskap fordelt på dame-, herre- og handikapgarderobe. Vi bruker "klokker" med RFID chip, som gjør at du kan låse skapet igjen og igjen. Klokken må kjøpes av alle som benytter garderobene. Dersom familier bader, kjøper de antall klokker etter antall skap de ønsker å benytte, med minimum en klokke per garderobe. Denne klokken kan du beholde, og bruke på ny: Du bytter den i resepsjonen hver gang du betaler deg inn for å bade. Vi anbefaler at du låser inn verdisakene dine. Det er dessverre ikke bare ærlige mennesker der ute, så vi minner om at dere bør låse inn verdisakene i skapet.

Noen regler må vi ha

Det er 12 års aldergrense for å bade alene. Vennligst respekter at barn under 12 år må ha med foreldre, foresatte eller en voksen som har fylt 18 år. Flott at dere blir med inn og passer på at barna deres er trygge. Vi har tilsynsvakter som hjelper til om ulykken er ute. Personlig hygiene er også viktig. Vi setter pris på at alle som benytter Badeland dusjer og vasker kroppen og håret godt med såpe før dere går i vannet. Husk - det er vi voksne som lærer barna. Gå foran som et godt eksempel.

Badeland er åpent for alle - vi ønsker deg velkommen uansett om du er overnattende hotellgjest, konferansedeltager eller om du vil komme på dagstur med venner eller familie. Husk å ta med badetøy til både store og små!

Åpningstider

Superland og Badeland

Mandag: 09.00 - 21.00
Tirsdag: 06.00 - 21.00
Onsdag: 09.00 - 21.00
Torsdag: 06.00 - 21.00
Fredag: 09.00 - 21.00
Lørdag: 09.00 - 21.00
Søndag: 09.00 - 20.00

Café Sulten

Fredag: 15.00 - 20.00
Lørdag: 12.00 - 18.00
Søndag: 11.00 - 18.00

Åpningstider i skolens ferier

Superland og Badeland
Alle dager: 09.00 - 21.00

Café Sulten

Mandag - lørdag: 11.00 - 21.00
Søndag: 11.00 - 20.00

Åpningstider for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Priser Badeland

Prisene varierer etter aktivitet og tid. Se prislisten til Superland og Badeland her.

Glemt badetøy?

Superland har egen badebutikk

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.388.001 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.