Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen
Quality Hotel Panorama, Gøteborg

Mat og drikke

Bestille konferanse

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss for mer informasjon og forespørseler på telefon +46 31 767 70 50 eller epostconference.q.panorama@choice.se.

Det skal være enkelt og akkurat litt smartere å holde konferanse hos oss. For å lette på oppgavene for deg så har vi satt sammen et utvalg av pakker som du kan velge fra utfra dine behov. Finner du ikke et alternativ som passer for deg så er vi alltid behjelpelige med å skreddersy et tilbud til deg.

Dagpakke

Pakken inkluderer litt snacks på formiddagen, konferanselunsj, ettermiddagsmat og lokale. Ubegrenset med popcorn og softis er også inkludert. Pris fra 604 SEK per person ek moms for konferanser med minimum 10 personer

Helpensjon

Pakken inkluderer litt snacks på formiddagen, konferanselunsj, ettermiddagsmat, 3 retters middag, lokaler og overnatting. Ubegrenset med popcorn og softis er også inkludert. Pris fra 1.771 SEK per person eks moms for konferanser med minimum 10 personer

Pauser 

Formiddags- og ettermiddagsnack serveres i den lyse og trivelige konferanselobbyen hvor det er god plass til å mingle og strekke på bena. Til kaffepausene inngår croissant, smørbrød, en liten smoothie eller en noe hjemmebakst. Dere har alltid tilgang til vår softismaskin og popcorn.

Lunsj

Konferanselunsjen serveres i vår restaurant Brasseri P i første etasje. Vårt kjøkken med sjefskokk Andreas Olsson i front tilbyr en vellaget og variert meny. Vi kan også arrangere buffetlunsjer om dere ønsker det.

Middag

Vi tilbyr alle våre konferansedeltagere å spise en bedre middag sammen i vår restaurant Brasserie P. For større selskap har vi saler hvor dere kan ha lukkede selskap med matservering. Som middagsalternativ kan dere velge mellom buffet, al a carte meny eller en meny bestående av flere retter. Vår kjøkkensjef hjelper dere gjerne med å sette opp et menyforslag som passer deres selskap.

Mingel

Vi har god erfaring med å arrangere forskjellige typer selskap med mingel og sosiale aktiviteter med eller uten underholdning.  Ta kontakt med oss for informasjon om hva vi kan arrangere for dere av underholdning underveis i deres konferanse.

Konferansemeny

1.913.149.030 25