Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Narvik, Norge

Quality Hotel Grand Royal

Narvik,  Norge

Quality Hotel Grand Royal er et fullservice konferansehotell kun ett minutt fra Narvik togstasjon og tre minutter fra Narvikfjellet alpinanlegg. Hotellet er tilrettelagt for kreative konferanser med inspirerende arktisk natur på alle kanter.

Quality Hotel Grand Royal 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Grand Royal

57% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 164 anmeldelser.
3,5
Rom
4
Renslighet
3,5
Verdi
4
Sted
3,5
Sovekvalitet
4
Service
1

Aldri mer

25. mai 2016, Oslo, Norge, toref707

Et kjøkken helt uten kvalitetskrav - virkelig ille. Rester av skinner I baderomstaket fra tiden før oppussingen mange år siden. God frokost med aktuelle aviser. Hyggelig personnel. Finn et annet hotel…

Et kjøkken helt uten kvalitetskrav - virkelig ille. Rester av skinner I baderomstaket fra tiden før oppussingen mange år siden. God frokost med aktuelle aviser. Hyggelig personnel. Finn et annet hotel.
Les hele anmeldelsen
4

Bra hotell

29. april 2016, Nordland, Norge, Kontakinte

I den nye delen av hotellet er rommene meget bra, store rom med god utsikt. Burde vært mer allergivennlig og savner treningsrom og kveldsmat. Personalet i resturanten kunne vært mer koordinert. God…

I den nye delen av hotellet er rommene meget bra, store rom med god utsikt. Burde vært mer allergivennlig og savner treningsrom og kveldsmat. Personalet i resturanten kunne vært mer koordinert. God mat!
Les hele anmeldelsen
5

Vinterfest uka

29. mars 2016, Fredrikstad, Norway, 75geirk

Fin plass bra personale og service. Linken Resturant er en perle og må besøkes. Kroa i første etasje er fin for litt snaks og et glass øl :) Selv om det er en ny del og en gammel del av hotellet, er r…

Fin plass bra personale og service. Linken Resturant er en perle og må besøkes. Kroa i første etasje er fin for litt snaks og et glass øl :) Selv om det er en ny del og en gammel del av hotellet, er rommene gjevt bra også i den gamle delen. Savner et lite treningslokale er det eneste.
Les hele anmeldelsen
3

Skitne vinduer, dårlig utsikt.

19. mars 2016, Oslo, Norge, Reisende927

Ok hotel. Meget sentral. Busen stopper rett foran og buss billeten blir billigere om en kjøper tur retur. Ok velkommen hilsen, tror resesesjonisten var meget trett. Frokos var meget bra og meget varie…

Ok hotel. Meget sentral. Busen stopper rett foran og buss billeten blir billigere om en kjøper tur retur. Ok velkommen hilsen, tror resesesjonisten var meget trett. Frokos var meget bra og meget variert. Dårlig rengjøring på rommet. De vasket ikke gulvet og sengetøye ble ikke skiftet. Jeg bodde i fem dager. Mitt rom hadde en fantastisk utsikt men vinduene var så skitne at det var umulig å se det vakre fjell.
Les hele anmeldelsen
2

Ikke akkurat "Grand Royal"

16. mars 2016, Fredrikstad, Norge, 163sindreb

Hotellet har et potensial til å fremstå som "Grand Royal", Det gjør det ikke idag. For å kunne fremstå på en bedre måte det trenger hotellet en solid oppgradering, Nå ser det slitent ut. Når det er sa…

Hotellet har et potensial til å fremstå som "Grand Royal", Det gjør det ikke idag. For å kunne fremstå på en bedre måte det trenger hotellet en solid oppgradering, Nå ser det slitent ut. Når det er sagt: Hotellets personale er hyggelige og imøtekommende. Kommer du en sen kveld, finnes det ikke mat å få. Det burde vært mulig å få på et hotel som kaller seg Grand Royal"..
Les hele anmeldelsen
2.311.63.057 22

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK