Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Grand Royal

Narvik,  Norge

Quality Hotel Grand Royal er et fullservice konferansehotell kun ett minutt fra Narvik togstasjon og tre minutter fra Narvikfjellet alpinanlegg. Hotellet er tilrettelagt for kreative konferanser med inspirerende arktisk natur på alle kanter.

Quality Hotel Grand Royal 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Grand Royal

57% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 116 anmeldelser.
3,5
Rom
4
Renslighet
3,5
Verdi
4
Sted
3,5
Sovekvalitet
4
Service
4

Trivelig og bra hotell

2. august 2015, , Tor Arne Bell L

Dette er et trivelig og bra hotell i Narvik sentrum. Jeg bodde i den nye delen av hotellet, rommene der er helt utmerket. God standard og godt rengjort. Hotellet har Viasat Fotball i kanalvalget, det…

Dette er et trivelig og bra hotell i Narvik sentrum. Jeg bodde i den nye delen av hotellet, rommene der er helt utmerket. God standard og godt rengjort. Hotellet har Viasat Fotball i kanalvalget, det teller positivt! Frokosten er også bra. Kaffemaskinen er heldigvis oppgradert.
Les hele anmeldelsen
3

Kan bli bedre

31. juli 2015, , Torgeir M

Bodde i den nye delen og var veldig fornøyd med rommet som var stort nok og renholdet var bra. Fin utsikt. Det som trekker ned er frokosten som i og for seg var grei nok, men det var tomt for mye og d…

Bodde i den nye delen og var veldig fornøyd med rommet som var stort nok og renholdet var bra. Fin utsikt. Det som trekker ned er frokosten som i og for seg var grei nok, men det var tomt for mye og det tok tid å fylle på. Virket underbemannet. Linken bar kan de få mye mer ut av. Var mange turister, inkludert oss selv, som kunne tenke oss å bestille noe og nyte midnattsolen. Hadde litt venterom-preg, dessverre.
Les hele anmeldelsen
5

Flott hotell!

26. juli 2015, Mysen, 827tomv

Dumpet innom hotellet på vei sørover. Rask og god service, og parkering rett i nærheten. Fikk rom høyt oppe, som ga en enorm utsikt over fjorden. Fikk også en veldig god frokost. Totalt sett en veldig…

Dumpet innom hotellet på vei sørover. Rask og god service, og parkering rett i nærheten. Fikk rom høyt oppe, som ga en enorm utsikt over fjorden. Fikk også en veldig god frokost. Totalt sett en veldig god opplevelse.
Les hele anmeldelsen
3

Ferie

23. juli 2015, , Roger K

Det var en trist opplevelse i baren i 7 etg, Linken. Restaurant og Bar, men ingen servering, ingen musikk, ingen snacks midt i høysesongen. Det eneste plusset var bartender fra 1 etg som kom opp og fi…

Det var en trist opplevelse i baren i 7 etg, Linken. Restaurant og Bar, men ingen servering, ingen musikk, ingen snacks midt i høysesongen. Det eneste plusset var bartender fra 1 etg som kom opp og fikk ordnet litt, måtte dessverre ned igjen. Vi valgte en annen restaurant da servitør knapt klarte å slå inn en Prosecco som vi fikk ordnet via servitør i 1 etg, etter 15 min her oppe, men nydelig utsikt har de. Og tross alt var det 2 bord med 4 mennesker her, skuffende Choice. Senere samme kveld brukte servitør 7 min på å produsere 2 Gin and Tonic, ingen smil etter 4 timer her oppe.
Les hele anmeldelsen
4

Sentral beliggenhet. Flott utsikt.

17. juli 2015, Oslo, Norge, Bratonsen

Jeg og mannen min hadde en overnatting som en del av vår bilferie til Nord-Norge. Fint og ryddig rom med gode senger. Wi-Fi. TV. Romslig bad med badekar. Veldig god frokost. Parkering i parkeringshus…

Jeg og mannen min hadde en overnatting som en del av vår bilferie til Nord-Norge. Fint og ryddig rom med gode senger. Wi-Fi. TV. Romslig bad med badekar. Veldig god frokost. Parkering i parkeringshus ved hotellet mot betaling. Wi-Fi fungerte ikke helt bra. Man måtte logge seg inn på nytt hver gang man skulle bruke internett. TV-apparatet hadde litt merkelig plassering på veggen i forhold til sengene. Det var vanskelig å komme seg opp av badekaret, siden det ikke var håndtak på veggen. Det var i tillegg veldig glatt og mannen min snublet i det mens han dusjet.
Les hele anmeldelsen
2.210.164.555 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK