Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Grand Royal

Narvik,  Norge

Quality Hotel Grand Royal er et fullservice konferansehotell kun ett minutt fra Narvik togstasjon og tre minutter fra Narvikfjellet alpinanlegg. Hotellet er tilrettelagt for kreative konferanser med inspirerende arktisk natur på alle kanter.

Quality Hotel Grand Royal 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Grand Royal

57% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 146 anmeldelser.
3,5
Rom
4
Renslighet
3,5
Verdi
4
Sted
3,5
Sovekvalitet
4
Service
3

Bra Hotell hvis du får bo i nye delen, men styr unna restaurant i toppetasjen

4. februar 2016, Trondheim, Norge, K6044GKjank

Nye eller oppussede rom er bra. Gamle rom er shabby og har mye støy fra veien utafor. Frokost er på det jevne, bedre enn Thon men ikke på Scandic-nivå. Service på restaurant i toppen er elendig, sty…

Nye eller oppussede rom er bra. Gamle rom er shabby og har mye støy fra veien utafor. Frokost er på det jevne, bedre enn Thon men ikke på Scandic-nivå. Service på restaurant i toppen er elendig, styr unna. Rallarkroa i 1.etg har vært bra tidligere, men virket som om meny var noe redusert nå - kanskje for istedet trekke gjester til toppetasjen. Skal dere spise god mat i Narvik anbefales Alma Lusa i Astrup-kjelleren, huggelig service og spennende portugisisk meny.
Les hele anmeldelsen
3

Grand Narvik

2. februar 2016, Bodø, Norge, 861janerik_

Greit hotell sentralt i Narvik. Fikk et litt lite rom som gjorde det litt vanskelig å sitte å jobbe på PC. Litt slitt (bad og ganger), men alt i alt helt OK. Hyggelig og behjelpelig resepsjon, som va…

Greit hotell sentralt i Narvik. Fikk et litt lite rom som gjorde det litt vanskelig å sitte å jobbe på PC. Litt slitt (bad og ganger), men alt i alt helt OK. Hyggelig og behjelpelig resepsjon, som var imøtekommende og blid.
Les hele anmeldelsen
5

Fint hotelopphold

29. januar 2016, Tromsø, Norge, bardi2016

Hadde to overnattinger på dette hotellet i Januar 2016, bra hotel. Rommet var nyoppusset, personalet hyggelig og imøtekommende. Var litt dårlig kaffe fra kaffemaskinen i frokostsalen, men maten var ka…

Hadde to overnattinger på dette hotellet i Januar 2016, bra hotel. Rommet var nyoppusset, personalet hyggelig og imøtekommende. Var litt dårlig kaffe fra kaffemaskinen i frokostsalen, men maten var kanongod. Kro'a i tilknytning til hotellet hadde også god mat. Hotellet ligger sentralt i forhold til sentrum, men det er en litt lang gåtur opp til skitrekket/Narvikfjellet hvis man skal gå med fullt skiutstyr, bruk bil.
Les hele anmeldelsen
4

Rent ryddig hyggelig betjening

1. januar 2016, , Eirik B

Rent og ryddig. Hyggelig betjening som hjelper til om det skal være noe. Rommet er stort nok og hadde alt man trengte. Selv om julebordsesongen hørtes ikke noe støy. Frokosten ble hele tiden fylt opp…

Rent og ryddig. Hyggelig betjening som hjelper til om det skal være noe. Rommet er stort nok og hadde alt man trengte. Selv om julebordsesongen hørtes ikke noe støy. Frokosten ble hele tiden fylt opp slik at ikke noe var tomt.
Les hele anmeldelsen
4

Flott og sentralt hotell i Narvik

21. desember 2015, Oslo, Norge, Knut-Arne K

Benyttet og bodde hotellet under et besøk på vårt kontor i Narvik i forbindelse med jobben for en stund siden. Hotellet ligger sentralt til i Narvik sentrum kort unna togstasjonen og flybussen stopper…

Benyttet og bodde hotellet under et besøk på vårt kontor i Narvik i forbindelse med jobben for en stund siden. Hotellet ligger sentralt til i Narvik sentrum kort unna togstasjonen og flybussen stopper like ved. Hotellet har flotte rom og fremstod som innbyende og fint. Gode senger og rent. Hyggelig personale. Bra valg om dere skal besøke Narvik.
Les hele anmeldelsen
2.280.169.511 22

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK