Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Grand Royal

Narvik,  Norge

Quality Hotel Grand Royal er et fullservice konferansehotell kun ett minutt fra Narvik togstasjon og tre minutter fra Narvikfjellet alpinanlegg. Hotellet er tilrettelagt for kreative konferanser med inspirerende arktisk natur på alle kanter.

Quality Hotel Grand Royal 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Grand Royal

57% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 126 anmeldelser.
3,5
Rom
4
Renslighet
3,5
Verdi
4
Sted
3,5
Sovekvalitet
4
Service
4

God beliggenhet og fin rom.

25. september 2015, Oslo, Norge, Torgeir C

Rommene var veldig bra. Utsikten bra. God frokost. God mat på resturangen i 1 etg, men vedlig skitten på bordene og duken. Hyggelig personell på hele hotellet. Anbefaler dette hotellet videre til andr…

Rommene var veldig bra. Utsikten bra. God frokost. God mat på resturangen i 1 etg, men vedlig skitten på bordene og duken. Hyggelig personell på hele hotellet. Anbefaler dette hotellet videre til andre resisende.
Les hele anmeldelsen
3

Helt greit hotel

18. september 2015, Trondheim, Norge, Maria L

Enkelte rom er helt klart finere og bedre enn andre her. Rommet jeg fikk sist var iskald, varmekablene på badet klarte ikke å varme opp gulvet til ok temperatur før etter 2 døgn. Dusjen var enten iska…

Enkelte rom er helt klart finere og bedre enn andre her. Rommet jeg fikk sist var iskald, varmekablene på badet klarte ikke å varme opp gulvet til ok temperatur før etter 2 døgn. Dusjen var enten iskald, eller kokvarm. Ikke trivelig å dusje barna. Takplater manglet noen steder på badet. Hyggelig og imøtekommende personale. Frokosten var ikke den beste. En dag var alle brødene rå inni. Sparsommelig med pålegg.
Les hele anmeldelsen
3

God service!

17. september 2015, Oslo, Norway, Marianne H

Ble veldig godt mottatt, fikk et stort og fint rom og alt jeg trengte under oppholdet. Grei frokost. Fin restaurant på toppen,, smal meny, men veldig god mat og god service. Det som trekker ned for me…

Ble veldig godt mottatt, fikk et stort og fint rom og alt jeg trengte under oppholdet. Grei frokost. Fin restaurant på toppen,, smal meny, men veldig god mat og god service. Det som trekker ned for meg er at rom med utsikt også har trafikkstøy fra veien. Det er den ene grunnen til at jeg vanligvis velger et annet hotell når jeg er i Narvik.
Les hele anmeldelsen
2

Elendige rom, bra restaurant

10. september 2015, Tromsø, Are L

Resepsjonen og utvendig inntrykk ga håp om et oppusset hotell, men det gjelder åpenbart ikke alle rom. Dette er vel det dårligste jeg har opplevd i en by i Norge. Det luktet gammelt når jeg kom ut av…

Resepsjonen og utvendig inntrykk ga håp om et oppusset hotell, men det gjelder åpenbart ikke alle rom. Dette er vel det dårligste jeg har opplevd i en by i Norge. Det luktet gammelt når jeg kom ut av heisen og det luktet gammelt på rommet. Rommet var lite, sengen smal, solen sto på og det var svært varmt. Da ble det ikke bedre av at det ikke fantes ventilasjon annet enn vinduet like ved E6. Det gikk langt ut på natten før det ble svalt nok til å få litt søvn. Rommet så for øvrig ut som det sist var renovert for 30-40 år siden. Rommet kostet det samme som på nye Scandic, og det er en skam! Restaurant Linken er bra.
Les hele anmeldelsen
4

Trivelig og bra hotell

2. august 2015, , Tor Arne Bell L

Dette er et trivelig og bra hotell i Narvik sentrum. Jeg bodde i den nye delen av hotellet, rommene der er helt utmerket. God standard og godt rengjort. Hotellet har Viasat Fotball i kanalvalget, det…

Dette er et trivelig og bra hotell i Narvik sentrum. Jeg bodde i den nye delen av hotellet, rommene der er helt utmerket. God standard og godt rengjort. Hotellet har Viasat Fotball i kanalvalget, det teller positivt! Frokosten er også bra. Kaffemaskinen er heldigvis oppgradert.
Les hele anmeldelsen
2.240.167.025 25

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK