Tekniske problemer

Vi har dessverre fortsatt tekniske problemer. Medlemssidene er nede som en følge av dette og man kan derfor ikke logge inn på sin personlige medlemsprofil. Enkelte Nordic Choice Club-medlemmer har feilaktig mottatt en sms eller email med beskjed om at passord for innlogging er endret. Utsendelsen av disse er ikke knyttet til viruset, og passordet er ikke blitt endret. Du kan fremdeles booke rom uten å logge inn. Takk for tålmodigheten!

 
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Våre hotell i Narvik

Planlegger du en tur til vakre Narvik? Denne perlen i nord har mye å by på. Her finner du flotte alpinbakker, nydelige turområder og en hyggelig, liten bykjerne med koselige butikker og restauranter. Hos Nordic Choice bor du ekstra godt i Narvik.

Bo sentralt og komfortabelt – med mange fordeler

Quality Hotel Grand Royal er vårt hotell i Narvik. Selv om dette er et full-service konferansehotell, betyr det ikke at det ikke egner seg for en romantisk helg eller familieferie. Hotellet har nemlig en ekstremt praktisk beliggenhet i Kongensgate, rett ved togstasjonen og alpinanlegget Narvikfjellet, og midt i sentrum. Flybussen fra Harstad/Narvik lufthavn Evenes stopper rett utenfor hotellet.
Grand Royal har i tillegg en god porsjon personlighet, med hele to restauranter – Rallar'n pub og kro, som er upretensiøs og koselig, og den nye skybaren og restauranten Linken, som ligger i øverste etasje for å få så mye som mulig ut av den vakre utsikten. Her bor dere komfortabelt der det skjer i Narvik, uansett om dere skal på skiferie, jobbtur eller bare kose dere med venner og familie.

Vakre omgivelser

Narvik er omgitt av vakker og vill natur, innrammet av snøkledde tinder og den glitrende Ofotfjorden. Dette går du ikke glipp av på Hotel Grand Royal, der du kan nyte en vakker utsikt nesten uansett hvilket vindu ser ut av. Og vil du virkelig få pusten slått ut av deg, kan du enten gå eller ta gondol opp til toppen av alpinanlegget som ligger rett utenfor hotelldørene. Derfra kan du skue utover fjell, vidde og fjorder så langt øyet kan se, det er virkelig en majestetisk opplevelse.

Konferanser og møter i Narvik

Nordic Choice er eksperter på møter og konferanser. Les mer her hvis du lurer på å arrangere en konferanse i Narvik!

Reisemål i nærheten:

Harstad

 

Les mindre
2 hotell i Narvik

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.412.004 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.