Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Grand Royal Narvik ,  Norge

Quality Hotel™ Grand Royal

Narvik,  Norge

Quality Hotel Grand Royal er et fullservice konferansehotell kun ett minutt fra Narvik togstasjon og fem minutter fra Narvikfjellet alpinanlegg. Hotellet er tilrettelagt for kreative konferanser med inspirerende arktisk natur på alle kanter.

Quality Hotel™ Grand Royal 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Hos oss serverer vi en rekke forskjellige og smakfulle retter. Alt fra kjappe, men gode retter til eksklusive gourmetmåltider.

Frokost

Vi har en sunn og næringsrik frokost, med en rekke økologiske alternativer. Husk at frokosten er dagens viktigste måltid.

Linken Restaurant & Bar  

På taket av Quality Hotel Grand Royal finner du Linken Restaurant & Bar. På vår store takterrasse kan du nyte panoramautsikten over Narvik by, fjord og fjell. Vi serverer fine dining, med fantastiske smaksopplevelser og service av høy klasse. Her serverer vi fine dining, med garantert fantastiske smaksopplevelser og førsteklasses service. Vi bruker kortreiste råvarer i sesong, inspirert av arktisk og samisk matkultur, som serveres i spennende danderinger.

Om været tillater det, setter midnattssolen, nordlyset eller det arktiske lyset rammen for en perfekt kveld for deg og selskapet ditt.

Rallar`n Pub & Kro 

Vi er lokalisert i sentrum av Narvik, ved ærverdige Quality Hotel Grand Royal. Rallar’n Pub og Kro er et tradisjonsrikt spisested som tilbyr gode smaksopplevelser i en koselig atmosfære. Restauranten er innredet i rallarstil for å hylle Narviks opprinnelse. Rallarene var de som bygde Ofotbanen (jernbanen) fra Sverige til Norge for å sende ut malm til resten av verden. Kroa, som spisestedet heter på folkemunne, assosieres gjerne med en god biffmiddag. Vår arktiske à la carte meny byr på en rekke smaksfulle fristelser.

Frokost

Sommer (juni-august):
Mandag - søndag: 07.00 - 10.00

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: 08.00 - 10.00

Linken bar & restaurant

Fredag: 18.00 - 03.00
Lørdag: 18.00 - 03.00

Vi holder åpent andre dager på forespørsel. 

Rallar'n pub & kro

Mandag: 15.00 - 23.00
Tirsdag: 15.00 - 23.00
Onsdag: 15.00 - 23.00
Torsdag: 15.00 - 23.00
Fredag: 15.00 - 00.00
Lørdag: 15.00 - 00.00
Søndag: 15.00 - 22.00

Kjøkkenet er åpent mandag-lørdag til 22.00 og søndag til 21.00

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.413.004 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.